Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Sanmartean


valentine

Question

  • Answers 52
  • Created
  • Last Reply

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

E si tactica lui Galca, acum jucatorii au mai multa libertate de exprimare, lucru care i se potriveste de minune lui Sanmartean. Nu si altora, evident.

M-as baga la un story de un sezon cu Steaua, un topic care sa se transforme intr-un debate pe tema atributelor stelistilor dar imi e teama ca nu avem maturitatea necesara si se transforma intr-un razboi intre galerii. :D

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

My two cents: Sanmartean e de departe cel mai complet si (daca-mi e permisa exprimarea) decisiv jucator din campionatul intern. Daca e doar un balon de sapun si se va topi in cateva luni, ramane de vazut, situatia actuala insa asta e.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Şi Ovidiu, dacă ai spus că eşti foarte atent la meciurile Stelei, cât îi dai lui Râpă la crossing? 2 sau 3?

Ma tragi la raspundere sau mi se pare mie? Cumparand FM 2015, care o sa apara in curand, vei avea raspunsul la aceasta intrebare..

Altfel, nu ii pot da 2 la crossing unui jucator de liga 1 (nu e recomandat de ghidul jocului). Daca Rapa ar avea 2 la crossing, ultimul lesinat de fundas dreapta din Liga 2 Romania (sa nu dau exemplu de vreunul de prin Rwanda) cat ar trebui sa aiba? 0 (zero)?! Apoi, deschidem un alt subiect: ce inseamna zero la crossing? Daca incearca sa centreze isi rupe piciorul in minge? Il ridica pe dreptul si stangul ii fuge de sub el? De fiecare data cand incearca sa centreze?

Link to comment
Share on other sites

Baieti, cred ca am ajuns departe de topic. Haideti sa punem toti umarul sa iasa FM15 cum trebuie si sa incercam sa il ajutam pe Ovidiu si/sau pe cheilalti researcheri (adica "idiotii" aia care isi mananca zilele si noptile ca sa avem noi ce juca mai incolo) si nu sa-i luam la misto.

Profit de ocazie, desi e off-topic si accept posibilitatea de a nu primi raspuns, sa adresez o intrebare researcherilor: cum setati care jucatori sunt mai susceptibili de a se accidenta?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

E un camp dedicat pentru probabilitatea de accidentare, cu valori cuprinse intre 1 si 20. Din lotul Stelei, Gabi Matei are cea mai mare valoare (nu mi o aduc aminte, nu sunt la calculator), care sta numai rupt. Probabil ca mai intra in discutie si alte atribute, gen natural fitness, stamina...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Si sigur depinde si de suprafata pe care joaca. Pe stadioanele cu very poor state of the pitch se petrec semnificativ mai multe accidentari si banuiesc ca-i afecteaza cel mai mult pe cei cu injury proneness mare.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy