Baze date neoficiale
Locul unde puteti sa va puneti fisierele voastre custom de baze de date
54 topics in this forum
-
Am zis că nu ar strica să adunăm cele mai interesante baze de date pe care le găsim prin cartier, cu ligi care mai de care inedite. Dacă mai găsiţi ceva interesant, nu ezitaţi să postaţi aici şi le vom actualiza în postarea iniţială. Dar să îi dăm drumul: - Gibraltar League: Gibraltar League.rar - Moldova Complete Pyramid: Moldova Complete Pyramid (3 Levels Fully Activated).rar - English Non-League Lower Leagues: England - 1004 clubs, 10 league levels.rar
-
- 0 replies
- 1.6k views
-
-
Salut & scuze ca scriu aici, dar cum noul FM e aproape aici am o eroare care imi da batai de cap de ceva ani si anume Sportul Studentesc. Mai exact, indiferent daca setez din editor ca sportul sa fie club profesionist, tot amator ramane, cu jucatori fictivi care abia daca aduna 2 puncte in tot sezonul. M-am invartit peste tot in meniul clubului in editor, i-am pus sugar daddy, le-am pus reputatie, tot ce imi vine acum in cap. Unde e eroarea? Multumesc tare & anticipat pentru raspunsuri
-
- 4 replies
- 2.1k views
-
-
AM ZIS SA FAC SI EU CEVA PENTRU VOI SI AR FI FRUMOS SA JUCAM SI CU DIVIZII MINORE NU NUMAI CU DIVIZII MAJORE ASA CA TOT CE VOI LUCRA VA FI AICI https://app.mediafire.com/e1pyczpj2628i
-
- 4 replies
- 1.4k views
-
-
2001. Steaua, condusa de Piturca tocmai se pregatea sa intre sub controlul total al lui Gigi Becali. Dinamo inca nu incepuse pregatirile pentru Champions League. Rapidul lui Copos spera la titlul cu numarul 3. Astra juca la Ploiesti. National Bucuresti, impins de la spate de Caramarin si Mitrovic se pregatea de o lupta la sange pentru titlu. Sportul intra in sezonul care ii va aduce numele de gasca nebuna. In Anglia inca nu incepuse era magnatilor. Chelsea era o echipa frumoasa dar fara banii lui Abramovic, Manchester City era doar o echipa de pluton iar la titlu se bateau United, Arsenal si Liverpool. Leeds United se pregateau sa uimeasca europa. In Itali…
-
- 4 replies
- 1.7k views
-
-
Romania Parelela In urma ultimului update facut de SIGAMES, 21.4.0, va prezint ultimul meu pachet competitional romanesc, RP21. In afara de cele 3 ligii profesionale din competitia romaneasca, am deschis pentru voi o Liga a 4 formata din 6 serii, si o Liga a 5 formata din 14 serii regionale. Liga 1 - 16 echipe, tur + retur (30 de mecuri la total in sezonul regulat + playoff) - Playoff pentru campioana (6 echipe, tur + retur, injumatatirea punctelor) - Playoff pentru retrogradare (10 echipe, tur + retur, 4 retrogradate, fara baraj, injumatatirea punctelor) - Nou promovatele primesc ~1MIL Euro drepturi TV - Retrogradatele primesc ajutor f…
-
- 8 replies
- 3k views
-
-
Salutare. Dupa ce am reusit sa misc cate ceva in editor, imi apare aceasta mica mica eroare, de care nu am idee cum sa scap... Imi apar unele ligi care nu EXISTA.... spre exemplu liga IX care nici macar nu este creata in DB... sau Liga V sau VIII care se repete, dar sunt inactive...
-
- 0 replies
- 949 views
-
-
ok, am activat o parte din liga a 4-a. are doar 15 divizii, m-au lasat rece repartizarile si chestiile de genul asta. am adaugat multe echipe disparute deci, daca vreti sa vedeti meciuri intre unirea tricolorul si unirea urziceni, aici se poate. toate echipele adaugate au reputatie marita, am adaugat o groaza de bani si reputatie la csa steaua si am inlocuit rapidul si venus bucuresti cu variantele originale. that's all. nu e facuta pt realism, e ceva cu care ma joc. va recomand sa va mai distrati in editor inainte s-o folositi x6.zip
-
- 0 replies
- 3.1k views
-
-
The sortitoutsi real names fix changes the instances of fake names in Football Manager 2019 to the proper, real life names for awards, cities, stadiums and competitions, in cases where the actual name is not licensed. It will also fix the fact that the German and Japanese National teams don't call up real players. The latter are fully save-game compatible. https://sortitoutsi.net/downloads/view/43990/fm2019-real-names-and-german-national-team-fix
-
- 1 reply
- 3.1k views
-
-
Salutare, Am facut un nou sistem competitional in Romania. De fapt inca lucrez la el ... L1si L2 neschimbate, L3 - 3 serii de 16, L4 - 9 serii de 16, L5 - diviziile judetene. Am creat de asemenea o noua cupa pentru echipele din L3, L4 si L5. Am intampinat destule probleme desi ma joc in editor de cativa ani si sper sa ma puteti ajuta sa rezolv din ele 1. Desi am copiat L1 si nu am facut nicio modificare nu se mai joaca play-off/play-out, ci sistem normal tur-retur 2. Cum pot sa fac ca in Cupa Regionala, cea pentru echipele din L3-4-5, sa nu participe echipele secunde ale cluburilor? 3. Cea mai mare problema pe care o intalnesc este ca nu se j…
-
- 11 replies
- 4.1k views
-
-
Here we go again! This year with another expanded version that will include even more legendary clubs and players. With this update you will have an opportunity to play and manage 3500 legends spread all over the world in their respective teams. All of the major and many minor leagues are filled with clubs which possess their all-time greats and are under the guidance of some the managers , coaches and chairmans who ever graced the game. Winning anything in this update is a success, as many clubs and national teams have some of the best talent that ever appeared in history of football. Italian, English, German, Spanish and French clubs are strongest competitors. And…
-
- 4 replies
- 3.6k views
-
-
Pentru a-mi incepe prima cariera serioasa si career update pe FM-ul de anul asta, am nevoie de ajutorul cuiva care stie sa lucreze cu editorul, nu cred ca dureaza mai mult de 2 minute, dar chestia e ca eu am incercat sa modific putin ceva si ma depaseste. Practic vreau sa incep cu FC Romania din Regat si vreau sa vad cat de sus ajung numai cu jucatori romani. Baza de date cu care vreau sa lucrez e asta: https://www.sendspace.com/file/xhaiqx Ideea e ca vreau sa previn si Brexitul, sa am posibilitatea sa folosesc o echipa exclusiv de romani, am inteles ca jocul genereaza si regeni romani la echipa asta, deci se poate si se anunta un challenge interesant. …
-
- 11 replies
- 3.1k views
-
-
De ceva ani îmi pierdusem orice chef și euforie să încep o carieră în România. Mă limitam maxim la un parcus cu naționala datorită nivelului extrem de plictisitor și datorită echipelor care apăreau și dispăreau (IRL) după un singur sezon. Astfel, după ”n” cercetări și googălit, în urmă cu ceva ani, am descoperit Around the World Patch, un sistem lansat de Sangue Blue prin care dădea un altfel de look multor ligi. Printre patch-urile sale am dat și peste o restructurare a sistemului fotbalistic din România. În majoritatea anilor îl luam și mă mai jucam pe el încercând să îl fac și mai interesant. (mai la partea financiară, staff, spectatori, etc). Cum anul acest…
-
- 1 reply
- 2.6k views
-
-
-
Am inceput sa activez ligile inferioare din Romania, mai mult din curiozitate ca sa zic asa. In acest moment e activata Liga 3-a si editez Liga 4-a, dar as avea nevoie de ajutor in ceea ce priveste regulile de meci, transferuri, jucatori, etc in ligile inferioare, pentru cat mai mare acuratete. Nu am implementat transferurile noi sau lipsa, inca, dar daca sunt persoane care vor sa ajute cu informatii, as face si asta. De asemenea, daca aveti date suplimentare despre stadioane, echipamente, cluburi ar fi bine venite. Dupa ce activez Liga 4-a intentionez sa incerc sa activez si Liga 5 sau campionatul de tineret, in functie de editor si informatii.
-
- 18 replies
- 7.6k views
-
-
Un sistem destul de complex (zic eu) la care am muncit putin. Sunt folosite toate cele 1098 echipa din romania (FM17.3) + 1 (povestesc mai jos). Fara pauza de iarna. L1, 16 echipe, tur-retur, retrogradeaza 3, squad rules: max 25 players, min 4 HG (club), min 8 HG (nation). Premii intre 2.5 - 3.5 milioane EUR cu tot cu drepturi TV L2, 16 echipe, tur-retur, promoveaza 3, retrogradeaza 3, squad rules: max 25 players, min 4 HG (club), min 8 HG (nation). Premii intre 1.25 - 2.5 milioane cu tot cu drepturi TV L3: 16 echipe, tur-retur, promoveaza 3, retrogradeaza 4, squad rules: max 25 players, min 4 HG (club), min 8 HG (nation). Premii intre 625k - 1,250k cu …
-
- 16 replies
- 5.3k views
-
-
After last year's great success of this database, I decided to publish an expanded version that will include even more legendary clubs and players. If you ever wanted to see Paul Gasoigne, Hristo Stoichkov, Franz Beckenbauer, Zico, Marco van Basten, Duncan Edwards, Hugo Sanchez, Gabriel Batistuta all of them in one place and facing each other? Well, now you can. In Football Manager 2017 and with an update “Return Of The Legends for FM17”, you will have an opportunity to play and manage all of these stars and 3000 others spread all over the world in their respective teams. All of the major and many minor leagues are filled with clubs which possess their all-time greats …
-
- 1 reply
- 3.8k views
-
-
Like for FM13, 14, 15 and 16, I'll make an effort to deliver some updates (100 updates) of missing countries, trying to make them as realistic as possible on the competition formats and the different rules (limit foreigner, transfer windows, league sorting, dates, break period, effectifs rules, match rules, Bosman law, etc). Year after year, I improve these updates with new things and this will be the case again this year! All leagues will have a symbolic initial tv money and a symbolic final ranking money depending their initial reputation and continent. Info despre pachet: http://www.fmscout.com/a-fm17-leagues-megapack-by-claassen.html Megapack_…
-
- 1 reply
- 3.1k views
-
-
S-au modificat numele competitiilor interne conform cu realitatea ~Ligi Active: Liga 1 Orange Lga 2 Prosport - Gr.1+Gr.2 Liga 3 - Gr.1 + Gr.2 + Gr.3 + Gr.4 Liga 4 - 42 divizii judetene ~Cupe: Cupa Ligii Adeplast Cupa României Timișoreana Super Cupa României ~Liga 1 contine 14 echipe lasand mai mult timp pentru pregatire si totodata nu se mai aglomereaza meciurile. Sistemul de joc din ligile 1, 2 si 3 nu este de tip playoff. Din liga 2 vor promova cate 2 echipe din fiecare serie (grupa). Liga 3 contine 4 serii (grupe) din care vor promova cate o echipa din fiecare serie. Liga 4 contine 42 divizii judetene sistemul de promovare fiind de t…
-
- 5 replies
- 5.1k views
-
-
http://puu.sh/s8BOo/798a3c39c5.png[/img][/center] Hey guys, how are you? Started the Football Manager 2017 year, the FMB DATABASES project is back! To this first work, we're bringing the Middle East Pack, activating all countries in the region. This pack database contains 14 countries, 29 leagues and more than 450 playable teams, with real national structure. Leagues included in the pack https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/142-mini-country-flags-16x16px/16/flag-saudi-arabia.png[/img] Saudi Arabia - 3 divisions and 3 cups - 50 playable teams https://cdn2.iconfinder.com/data/icons/flags_gosquared/16/Bahrain_flat.png[/img] Bahrein - 2 div…
-
- 0 replies
- 1.8k views
-
-
Daniel's FM17 real names fix. Fix fake name of competitions, clubs and awards with their real names in Football Manager 2017. Fix works with your current saves. FM17 Real Names Corrected - All playable clubs names from all continents - All major leagues names - All non-playable Europe Top Leagues club names - Almost all minor leagues names - All Continental, National and National Cups names Why Brazilian teams have 3-letter names and how to fix that? If you started a save before applying this fix, Brazilian clubs will have a 3-letter name (e.g. AMG instead of América Mineiro). Even though Brazilian names are fixed in our files, the game will co…
-
- 1 reply
- 5.6k views
-
-
Salut. Am mai facut asta si pentru FM15 dar am pierdut fisierul intre timp, asa ca il voi face pentru FM16. Nu stiu in ce masura mai conteaza sau nu, dar daca intereseaza pe cineva il voi posta aici cand va fi gata. Mentionez ca va fi total nerealist, tocmai de aici "fantasy league". Fotbalul din romania va fi restructurat in felul urmator: 1. Romanian First League ( 20 echipe din care 6 retrogreadeaza) 2. Romanian Divison A si Romanian Division B (20 echipe in fiecare serie, promoveaza 3 din fiecare serie, retrogradeaza 6 din fiecare serie) 3. Romanian National League (A, B, C, D) - (20 echipe in cele 4 serii, promoveaza 3 din fiecare, retrogradeaza 6…
-
- 4 replies
- 2.7k views
-
-
Acesta este + Winter Update Transfer pentru toate echipele din: -> Liga I si Liga II - Seria I si Seria II Multumiri lui Eli care a avut o contributie foarte mare la crearea acestui update. Autor: Mickulash Active Leagues: -I -II -groups I,II -III-groups I,II,III,IV -IV -Leagues U19 and Reserves Added Teams: -Corvinul added in L3 group IV -Jiul Petrosani in L4 Hunedoara -Progresul Bucuresti in L4 Bucuresti -CSM Resita in L4 Caras Severin -Inter Sibiu in L4 Sibiu -FC Arges in L2 seria II -UTA ARAD in L3 seria IV -U Craiova in L2 -U Cluj - entire palmares added -Ripensia Timisoara in L4 Timis -Venus Bucuresti in L4 Bucuresti -Olympia Bucuresti…
-
- 26 replies
- 10k views
-
-
Salutari. Vreau sa creez echipe "B" pentru Steaua si Olimpia SM, unde sa imi trimit tinerii, echipe care sa joace in ligile inferioare. Ma puteti directiona catre un site care sa explice cum adaug echipa a doua dar sa fie ambele in activitate? O alta problema pe care o am tine de palmaresul echipei Olimpia 2010 SM, care in realitate a preluat tot de la echipa veche, dar in joc nu. In editor apar ambele, cea veche fiind cu palmaresul bogat, dar iesita din activitate. Stiti vreo metoda de a modifica palmaresul echipei noi sau orice posibilitate de a rezolva aceasta problema? Multumesc.
-
- 1 reply
- 2.2k views
-
-