Jump to content

No Brexit

Featured Replies

Posted
  • Generaţia de Aur
comment_368114

Pentru a-mi incepe prima cariera serioasa si career update pe FM-ul de anul asta, am nevoie de ajutorul cuiva care stie sa lucreze cu editorul, nu cred ca dureaza mai mult de 2 minute, dar chestia e ca eu am incercat sa modific putin ceva si ma depaseste.

Practic vreau sa incep cu FC Romania din Regat si vreau sa vad cat de sus ajung numai cu jucatori romani. Baza de date cu care vreau sa lucrez e asta: https://www.sendspace.com/file/xhaiqx

Ideea e ca vreau sa previn si Brexitul, sa am posibilitatea sa folosesc o echipa exclusiv de romani, am inteles ca jocul genereaza si regeni romani la echipa asta, deci se poate si se anunta un challenge interesant. 

Aici e un tutorial care arata cum se previne Brexitul din editor, sunt cateva modificari foarte usor de facut care dureaza maxim 3 minute, folosind advanced rules. Pot sa previn Brexitul cat timp nu ma joc pe activatorul primelor 10 ligi din Anglia, dar atunci cand incerc sa scot Brexitul din activator, imi prind urechile.

Imi acorda cineva mai priceput 5 minute ca sa-mi pot incepe si eu cariera?

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_368148

Multumesc, @Roby, dar nu asta era problema. Stiam de existenta fisierului aluia, pot sa il creez si eu. Ideea e ca nu merge selectat, atunci cand incepi jocul,  impreuna cu activatorul pentru primele 10 ligi din Anglia, deci trebuie cumva sa aplic regulile de brexit pe activatorul din primul link.

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_368156

Bun, poate ne mai strangem cativa.

Astept pana maine sa cer ajutorul pe forumul oficial; sincer, imi e cam rusine sa spun ca fisierul e pentru un concurs pentru comunitatea romaneasca si sa recunosc ca toti astia de aici suntem atat de tonti incat nu reusim sa facem o modificare de 2 minute cu advanced rules. :D

Poate vede cineva de aici si arunca un ochi peste editor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy