Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


2001/2002 pentru FM 21


Ilici Man

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

2001. Steaua, condusa de Piturca tocmai se pregatea sa intre sub controlul total al lui Gigi Becali. Dinamo inca nu incepuse pregatirile pentru Champions League. Rapidul lui Copos spera la titlul cu numarul 3. Astra juca la Ploiesti. National Bucuresti, impins de la spate de Caramarin si Mitrovic se pregatea de o lupta la sange pentru titlu. Sportul intra in sezonul care ii va aduce numele de gasca nebuna. 

In Anglia inca nu incepuse era magnatilor. Chelsea era o echipa frumoasa dar fara banii lui Abramovic, Manchester City era doar o echipa de pluton iar la titlu se bateau United, Arsenal si Liverpool. Leeds United se pregateau sa uimeasca europa. In Italia Fiorentina nu fusese retrogradata iar Calciopoli nu-i provoca cosmaruri unui Juventus condus de Del Piero. In Spania Valencia era in perioada ei de glorie. Tocmai pierduse a doua finala de Champions League la rand, de data asta contra lui Bayern si dorea sa se razboune in campionat unde Real si SuperDepor se anuntau ca principalele adversare. PSG era doar o echipa bunicica intr-o franta dominata de Lyon. In Germania Bayer Leverkusen se pregatea de un sezon de pomina care va face nume ca Ballak si Ze Roberto cunoscute in toata lumea. 
 


TheMadScientist a facut o munca fantastica creand o baza de date pe baza informatiilor din CM01/02 in FM21. Sunt actualizate:

  • en.png England (Premier League & Championship)
  • it.png Italy (Serie A & Serie B )
  • sco.png Scotland (Premiership)
  • es.png Spain (La Liga, Segunda)
  • fr.png France (Ligue 1)
  • de.png Germany (Bundesliga)
  • tr.png Turkey
  • gr.png Greece
  • dk.png Denmark
  • pt.png Portugal

Pe langa astea, cu acordul lui, am adaugat primele doua divizii din Romania. Cum am facut-o? TheMadScientist a lasat in baza de date toate persoanele peste o anumita varsta (toti cei care aveau macar 14 ani in 2001). Acestea se regasesc in joc si am incercat sa ii adaug la cluburile corecte cu jobul sau pozitia in teren corecte atunci cand am gasit informatiile pe net. Am consultat de asemenea baza de date a CM01/02. Unde am gasit informatii despre atribute si potential, le-am adaugat. De asemenea am adaugat persoanele care apareau acolo dar intre timp au iesit din baza de date a FM-ului. Va avertizez de pe acum ca vorbim de preistoria researchului in Romania si valorile sunt, hai sa le zicem nerealiste. (Radoi ajunge printre cei mai buni fundasi din lume de exemplu)
Ce probleme veti gasi:

- Jucatori/Antrenori lipsa. Daca nu apar in baza de date CM01/02 si intre timp au parasit de tot fenomenul, nu vor aparea in joc.  

- Jucatori in pozitia gresita. Am pus pozitia doar acolo unde am gasit-o. Cluburile mari ar trebui sa fie ok cu doar cativa jucatori de la tineret in situatia asta, cei fara contract in schimb... cred ca aproape toti sunt in situatia asta

- Jucatori care fluctueaza de la o salvare la alta in calitate. Atribute si potential au primit doar jucatorii care apar in baza de date de la CM. Restul au random. 

- Echipele din divizia B au putini jucatori. Informatiile pentru echipele din diviziile secunde sunt destul de greu de gasit. M-am bazat in primul rand pe historyul personal al jucatorilo din FM. Am avut insa grija sa aveti suficienti jucatori pe free pe care sa-i puteti folosi.

- Campionatul foloseste regulile curente, nu cele din acea perioada. Jucatori u21, o singura serie in Divizia B etc. Am agreat cu TheMadScientist sa nu modificam campionatele. Asta ar fi putut crea probleme de stabilitate.

- Jucatori la echipa gresita/jucatori care apar de mai multe ori/alte greseli de baza de date. Imi cer scuze pentru ele munca a fost enorma, editorul e intr-o stare extrem de proasta si asta m-a facut printre altele sa fac toata munca asta de doua ori iar probleme sunt sigur ca mi-au scapat. 

Puteti gasi ultima varianta a bazei de date, care contine si Romania aici:


https://www.patreon.com/posts/2001-02-db-56353004

 

Va fi in curand updatata si aici:

https://www.fmscout.com/a-season-2001-02-relive-history-fm21.html

 

PS: Am vorbit cu autorul si nu are nici o problema daca doriti sa editati baza asta de date si sa corectati setarile si valorile din Romania. Tot ce va roaga in schimb e ca, daca faceti publica varianta voastra, sa-i acordati creditele cuvenite.

PPS: Sunt convins ca va trezi niste amintiri placute unor dinozauri de pe forum :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy