Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bodipo

Recommended Posts

Am văzut aici un feature foarte tare, "Topic Preview", şi mă întrebam dacă nu poate fi implementat şi pe FMRo, având în vedere că e aceeaşi versiune. Când eşti cu mouse-ul peste un topic îţi apare o minifereastră cu începutul topicului. Mie mi se pare foarte folositor. Este posibil ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stiam de acest "feature", dar tinand cont ca IPB se gandeste la versiunea 3.0, care e in stadiu avansat de lucru, nu stiu cat de util ar fi sa ma apuc sa modific codul sursa al forumului ca sa implementez asa ceva. O sa ma uit sa vad daca e vorba de o componenta sau doar de o schimbare de cod sursa. Cu o componenta ar fi mai simplu si poate l-as testa pe forum, dar daca e mai mult de umblat in codul sursa, nu stiu in ce masura as fi dispus sa ma joc la el.

Din ce banuiesc e foarte posibil sa fiu nevoit sa umblu la skin si sa bag undeva un "hover" ca sa apara aia.

Deasemenea, daca ai popup blocker pe firefox, va trebui sa il setezi ca sa iti accepte pop-up-ul pe FMRo pentru a vedea hovverul respectiv, fiindca browserul il considera tot un fel de pop-up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mie mi-ar place sa apara o casuta cu userii care au mai postat pe acel topic de la ultima mea vizita.

in felul asta nu intru aiurea pe un topic ce ma intereseaza sa citesc tampeniile unora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy