Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Aberant!


Pyi

Recommended Posts

Joc su Poli Tim, am ajuns in semifinalele Ligii Campionilor, cu Man. United. Primul joc, la ei acasa se termina egal, 2-2. In retur, dupa 90 de minute tot 2-2, deci prelungiri. In min. 118 preiau conducerea: 3-2. Mi-am zis gata, ca m-am calificat in finala; dar surpriza, meciul nu se termina in minutul 120; fara sa se anunte minutele de prelungire, meciul continua: in minutul 132 sunt egalat, apoi in min. 136 preiau din nou conducerea pentru a fi din nou egalat (la 4) in minutul 140. Imediat apoi se fluiera finalul. Mi se pare strigator la cer.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Ba e aberant sa se intample asa, chiar daca nu si-a pus toate patchurile. E abearnt ca aia lanseaza pe piata un joc foarte asteptat dar cu buguri imense. Presupunem ca nu toti au acces la net, cel putin nu au acces la net de la care sa descarce zeci de mega de patchuri, mai dai si o gramada de bani pe joc, nu-ti vine sa-ti bagi p..a in capul lor?

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

Probabil ca se refera la faptul ca neavand jocul original nu iti poti instala patchurile decat daca faci rost de crack. Si cum in momentul de fata, de exemplu, eu nu stiu sa exist crack functional pentru 5.0.3 sau 5.0.5, te obliga sa iti iei jocul original pentru a putea scapa de buguri prin aplicarea de patchuri oficiale.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

exista crack pt 5.03 si 5.05 deci ma gandeam ca e mai mult decat aceasta simpla explicatie...

afirmatia ta sustine aberatia de mai sus. platesti pt cumpararea unui joc dar tre sa si downloadezi zeci de MB ca sa te poti juca.

nu e aberant e penibil.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
e si o metoda impotriva pirateriei  - desi ei n-ar recunoaste

Bleah, asta inseamna ca-s mai nesimtiti decat ii credeam. Au unul dintre cele mai bine vandute produse din istoria jocurilor PC si-si tin clientii cu ochii pe net, cateva luni dupa achizitionare, intentionat?

E pacat ca exista piraterie in halul asta, cel putin in Romania. E bine ca incercati sa o combateti, dar sa nu picati in latura penibilului. Eu nu cred ca exista un roman care nu a avut softuri piratate de cel putin cateva mii de euro.

Prin hardul meu de 80G, au trecut in 3 ani cel putin 500 de filme piratate, cel putin 100G muzica piratata. Daca am un joc original, nu cred ca e moral sa-i tratez cu curul pe cei care nu au avut norocul sa-l primeasca in dar sau pur si simplu au avut lucruri mai importante de facut cu banii pe care i-ar da pe joc.

Eu am net prin dial-up. Ador patchurile de orice fel. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Eh, inghit si eu un patch, cu conditia sa fie un upgrade al jocului, sa repare niste chestii minore, dar cand deschid un joc si vad ca am o medie de 3 eliminari/meci, eu cred ca e normal sa-mi vina dracii, mai ales ca principalul motiv pentru care iubesc jocul asta e realismul lui. De asta am fost fascinat prima data cand am deschis jocul, prin '98, de realism si baza de date imensa.

Cu tot respectul pentru munca pe care o depuneti pentru research, cred ca nu-i o treaba usoara deloc si mai ales neplatita, eu stiu ca n-as putea sa o fac, nu puteti sa aparati mai mereu orbeste jocul. Daca si cei de la Sigames fac asta, putem deja sa ne luam gandul de la un joc din ce in ce mai bun.

Link to comment
Share on other sites

head researcherul ia si niste bani

researcherii au jocul si numele la credits

-----------------

pai ita, patchul de obicei apare in ziua jocului sau maxim intr-o saptamina ... deci nu e o asteptare foarte lunga

*Versiuneaa gold iese cu 2-3 saptamini inainte de aparitia jocului. Se mai trezesc researcheri care nu sint multumiti de ceva sau se trezesc testeri ca au gasit abia acuma un bug. La asta se aduna si dorinta SIGAMES de a limita pirateria si de aici rezulta un patch. Cum data de aparitie e stabilita prin contract si se lasa cu penalizari mari daca e schimbata... iese patchul in ziua jocului.

Cred ca anul asta vom avea maxim 1-2 patchuri.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Sa va zic io ABERATIE: joc in portugalia si, din sezonul tau, toti jucatorii introdusi in teren din postura de rezerve (ai echipei mele sau adversarilor) iau note de 3 sau 4. Doar inc azul in care marcheaza iau nota mai mare. ABERAAAAAAAAAAAANT! :swear

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Sporting. Si care-i smenul, smenare?

Ai gãsit vreun patch special? Eu joc în Portugalia atât cu Beira - Mar cât şi cu Porto şi sunt în sezonul 3 respectiv 2 dar aşa ceva încã nu am vãzut.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy