Jump to content

Panathinaikos Atena


Uaizel

Recommended Posts

  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

si nu in ultimul rand bafta.

pt cei curiosi cum arata galeria lui PAO la fotbal va sfatuiesc inati sa aflati cum arata la baschet :speriat: si dupa aia o sa intelegeti ce inseamna sa sustii o echipa.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
trioul E.Gonzalez-Olisadebe-Papadopoulos va face legea. Konstantinou te sfatuiesti sa-l faci backup. si nu-l lua pe Karagounis... lasa-l pe argentinian sa vezi ce o sa faca in retur cand isi da drumul... invata de la mucea sa ai rabdare cu el si sa-i satisfaci capriciile :B: la anul ofertele pe el vor fi :P

S-ar putea sa nu ma inteleg cu Inter in privinta lui Karagounis. Oricum , vad dupa meicurile de pregatire care-i piesa ... Konstantinou e preferatul meu <_< .

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
S-ar putea sa nu ma inteleg cu Inter in privinta lui Karagounis. Oricum , vad dupa meicurile de pregatire care-i piesa ... Konstantinou e preferatul meu  <_< .

Loan şi nu - i plãteşti salariul.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Loan şi nu - i plãteşti salariul.

Il ascult pe Nea Ovi . :rolleyes: Cred ca nu-l mai iau .

Ovidiu , de Patrick MBoma de zici :D ??

BTW , voi continua astazi story-ul ...

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Incepem campania de achizitii prin aducerea brazilianului Naldo pentru 1 milion € , de la RS Futebol . El va ajunge la echipa in ianuarie 2005 , deoarece este imprumutat la Juventude .

naldocustom8kh.jpg

De asemenea am primit si confirmarea scoutului Kit Carson de la Cambridge care va onora oferta noastra :D .

Suntem in cautarea inca unui de fundas de valoare , defensiva fiind punctul nevralgic in acest moment ; nici nu ma gandesc sa-l mai bag pe matuzalemul Rene Henriksen , si pentru ca e danez , trebuie sa recunosc :D

Meciurile de pregatire :

Akratitos - Panathinaikos 1-3 (Olisadebe,Konstantinou,Gekas)

Panathinaikos - Mainz 2-0 (Goumas,Olisadebe)

Ankaragucu - Panathinaikos 2-0

Panathinaikos - Standard 1-0(Konstantinou)

Unterhaching - Panathinaikos 0-0

Sunt multumit in general de campania de pregatire . Ma asteptam la ceva mai mult din partea unor jucatori . Ezequiel Gonzales a aratat ca este noul lider al echipei :) .Papadopoulos a avut evolutii foarte bune . Lucian Sanmartean m-a impresionat in mod placut . In privinta portarului Galinovici am cateva temeri ; assistantul mi-l recomanda pe Kotsolis intre buturi . Am incercat aducerea lui Bogdan Lobont , insa Ajax are pretentii financiare prea ridicate .

Perfectam transferul ghanezului Eric Addo (D/DMC) de la PSV Endihoven pentru 825.000 € ;)

addo.jpg

Ultimele racnete in materie de transferuri :D : Bogdan Lobont ajunge la Lecce pentru 4 milioane € . Rivala Olympiakos pune mana pe talentatul mijlocas israelian Yaniv Katan pentru 850.000 € .

Konstantinou,Goumas,Sapanis ,Papadopoulos , Nasief Morris ,Rene Henriksen intra in ultimele 12 de luni de contract . Facem oferte pentru prelungirea intelegerilor pe inca 2 ani , cu exceptia lui Hanriksen care isi va face bagajele din vara :rolleyes: .

-----------

La casele de pariuri suntem cotati cu sansa a doua la titlu (2-1) la egalitate cu AEK Athens , Emilian :D . Las` ca vedeti voi cine-i sefu` :B: .

odds7fy.jpg

----------

Se trag la sorti meciurile pentru Turul I al Cupei Greciei . Vom inatalni formatia de amatori Anagennisi Artas :) . Acesta va fi primul meci oficial al sezonului .

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Wyzel...Wyzel...incepi cu codati?

Kit Carson, Naldo...:rusinica:

Cumsa poata altfel Pana sa invinga AEK-ul?

Cand va aud cu jucatori codati & shit :rolleyes: !! Ce jucatori vreti sa iau din 2 milioane de euro :) ?

:blind:Ma *** pe el de buton edit :blind:

Are loc la Nyon si tragerea la sorti pentru grupele UEFA Champions League 2004-05 ,competitie in care suntem calificati direct in grupe din postura de campioana a Greciei . Ne rotunjim bugetul cu 4 milioane € , suma acordata pentru calificarea in grupe .

logo_uefa_champions_league.jpg

Sortii ne-au repartizat in Grupa E alaturi de Fenerbahce Istanbul , FC Liverpool :D si Maccabi Haifa ; o grupa destul de usoara , zic eu , unde Maccabi Haifa ne-ar mai putea pune probleme :P . Primul meci il vom sustine la Haifa impotriva vicecampioanei Istraelului . Urmeaza meciul cu Liverpool de pe "Apostos Nikolaidis" :worship

FC Porto castiga Supercupa Europei in urma loviturilor de departajare , dupa ce scorul dupa 90 de minute a fost 0-0 .

O stire apropo de transferuri : Karagounis ajunge in cele din urma la Olimpique Marseille. :)

Trimitem la UEFA lista cu cei 25 de jucatori care vor juca in Champions League . Nu sunt inclusi pe lista Zatautas , Henriksen si Andric . Incep sa vina si vestile proaste , Konstantinidis , wingerul nostru stanga va rata meciul cu Maccabi datorita unei accidentari la genunchi . Va sta pe tusa in jur de 2 saptamani . Silvio Maric nu s-a acomodat cu viata din Grecia . Nu-ti convine ?? Du-te-acasa !! :B: In schimb , sunt foarte multumit de Eric Addo , fundasul care se preteaza perfect in primul 11 al nostru , facand cuplu in centrul defensivei cu Kyrgiakos .

addo.th.jpg

Bookmakerii ne acorda totusi o mica sansa la castigarea Ligii Campionilor :D : 25 -1.Favorita este Real Madrid .

odds.3.jpg

-----

Stay tuned...PAO - Maccabi

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Cand va aud cu jucatori codati & shit  :rolleyes: !! Ce jucatori vreti sa iau din 2 milioane de euro :) ?

Nu renunti doar de dragul nostru la jucãtori cu potential mare şi la cei care nu vezi toate atributele şi nu sunt români? ;) Nu vreau sã dau exemple.

Thank you!

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Nu renunti doar de dragul nostru la jucãtori cu potential mare şi la cei care nu vezi toate atributele şi nu sunt români?  ;)   Nu vreau sã dau exemple.

Thank you!

:rolleyes: Okay ... Ii sau cancel-transfer lui Naldo :peace: ??

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
a propos

Wyzel, nu te lua dupa el. Sa folosesti "mersi" si "apropo". Ai imputernicire de la maiestatea sa, DEX-ul.

Cand vrei sa fii sic (chic :B: ), foloseste "merci" si "a propos".

KUTGW! :P

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
:rolleyes: Okay ... Ii sau cancel-transfer lui Naldo  :peace:   ??

O altã regulã a FM / CM: sã nu dai niciodatã withdraw transfer bid. Dacã l - ai luat sã - ti fie de folos. M - am gândit cã de acum înainte ...

Succes! I'm watching you!

P.S.: nu eu am inventat aceste reguli.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy