Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Mircea Rednic


Guest Interistu'

Recommended Posts

Guest Interistu'

Mircea Rednic - razbunarea e atat de dulce!

De dimineatza m-am trezit repede din pat,mai avem un pic si cadeam.

Avusesem un vis oribil.

:drool Am visat ca fratele meu mai mic, de suparare ca nu-l mai lasam si pe el la calculator sa joace Fifa 2005 deoarece l-am sters fiindca nu ma mai pasiona,mi-a sters si el salvariile cu

FC. Brasov si cel mai important story-ul pe care il scriam.Eram asa de suparat deoarece reusisem sa ajung in Inter-toto ,parca jucam cu villareal si era 1-1 in tur la ei.Aveam o sansa...

Ce bine ca era doar un cosmar. :bye: Dupa ce am mancat mi-am deschis calcu' sa joc un pic de fm pana ma duc la antrenamente.Am zis sa incerc sa fac nite transferuri inainte de meciul retur.Mi-am propus sa il aduc pe Lucian Goian de la Dinamo deoarece aveam nevoie de un fundas mai bun dupa ce l-am pierdut pe bodea dupa retragere.Si il aveam si pe galamaz cumparat acum 3 sezoane de la Dinamo pt. 25.000 euroi.Ajunsese in nationala si debea astepta sa joace din nou cu prietenul sau goian.Dar.SOC...imens. :scared Salvariile nu mai erau acolo

cosmarul devenise realitate.cred ca l-am injurat pe fratemiu Emilian ore intregi.Cred ca avea ciuda pe mine ca eram stelist si el era rapidist,sau poate doar furios ca ii dadeam de fiecare data bete cand apara.M-am jurat sa ma razbun.Dar nu stiam cum.

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

Tot in aceeasi zi m-am rupt la antrenament :swear .Ghinion trebuia sa stau o luna.NU m-ai aveam chef de nimic.Inca nu stiam cum sa ma razbun pe Ema.Asa ca i-am sters si salvariile cu Rapidu'...

Emilian: Bai sa-mi bag bipu' de ce ma ????te zic lu'mama!!!

Interistu':Las'ma ca o meritzi ....Oricum nu faceai nimic cu rapidu'...Mai aveai un pic si

retrogradai!! :)

Ema: Bipule' eram pe primu loc in A si l-a 15 puncte de Steaua,ma.Si eram pe 2 in champions league.De ceeeeeeee??? Mi-ai distrus cariera!!!!!!

Interistu':Suntem chit acu'.Hai lasa ca incepi din nou cu rapidu' ...ca oricum tot timpu' iesi pe primul loc.Cred ca nici nu trebuie sa joci...doar il pui pe M.Rada sa dirijeze si tu de duci in vacanta in Bahamas..

Ema:Suntem chit,zici ai??Da cu prietena mea ,cum ramane?

Interistu': Adica prietena mea ?

Ema: Da ma, aia care mi-ai furat-o ,ma muis...bip!!!!!!

Interistu':Las'ca trece. :hysterical:

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

CapII: :thankyou:

Nu puteam sa-mi revin.Desi ma razbunasem pe Emilian(sa stiti ca chiar e aluzie la ....stiti voi cine...sau mai bine zis Noel stie!)

Nu mai aveam chef de fm.Parca imi pierise rabdarea si dorinta de a reincepe totul cu Steagu.Trebuia cumva sa ma razbun si pe joc....

Asa ca am decis sa o i-au de la zero:

Name: Mircea Rednic

Ligues: Romania(Second Divisions and above) Belgium(First Division)

post-550-1109024472_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

Da !! inca m-ai eram indragostit de Standard de Liege.Prima mea dragoste o uitasem. Vroiam sa ma razbun pe Dinamo deoarece auzisem ca directorul tehnic unul Cristiano zicea in presa ca's antrenor de duzina si ca Rapidu si I.Becali m-au dat afara pe motive bune :cearta .Si ca nu mai am nici o sansa sa antrenez in prima divizie.si ca pe deasupra mai sunt si fan Radoi.(Da ce nea Mister Cristiano ce? vrei sa fiu fan semeghin,care nu vine la antrenament decat cu sticla de vin, :bere sau fan zicu care face"numai iubirea" cu aia a lu'Pepe...eh??) M-am jurat ca ii sparg pe caini.Mi-am jurat ca ajung antrenor in Belgia cat se poate de repede si ca cumpar totzi jucatorii valorosi a lui Dinamo. Iar Rapidului le-am promis ca fac pe dracu in patru si daca ajung antrenor in belgia numai de'dreqului pic cu ei in turu 3 al Champions.L. si ii bat in fiecare an. Da !! ce dulce e razbunarea...Si poate ii retorgradez si pe brasoveni doar asa.fiindca nu prea isi promoveaza juniorii. (Scuze pt. cuv. de mai sus). :angel

Asa ca m-am apucat de treaba.Spre surprinderea mea toate cluburile din prima liga belgiana aveau antrenori si nici unu nu parea in pericol de a fi demis

Am incercat si in A dar acelasi raspuns...nici un post de manager vacant.

4 Iulie 2004: Am primit un telefon din Arad de la patronul clubului UTA batrana doamna a Aradului, Ion Sandu

Ion Sandu:Alo Mircea ?

JE: Da, domnu Sandu imi pare bine sa va aud la telefon.Carui fapt ii datorez aceasta placere ?

Sandu: Pai uite care-i treaba.Am reusit sa rezolv pb. financiare ale UTa(ei) si m-am gandit ca poate ai vrea sa vii sa ne ajutzi macar sez. asa sa ocup si noi un loc la mijlocul campionatului.Bineinteles daca nu ai alte oferte.Si aranjam si un salariu frmusel.No ce zici ?hai cai frumos in Arad.

JE: In principiu sunt de acord , si am putea bate palma pt. 20.000 euro.

Sandu:Super,ce fericit sunt,avem si noi in sfarsit un antrenor de top.Dar de ce vrei asa de putini bani?Eu ma gandeam la cel putin dublu cat ai cerut!

JE: Nu sunt sarac nea Sandu,vreau doar sa fac o treaba buna din nou.Am nevoie de o provocare mai tare ca sa vad daca chiar sunt un antrenor de top.

Sandu: Ma bucur sa te aud gandind asa.Ce pacat ca nu gandesc si ceilalti antrenori de succes.Te astept maine la club.Ai nevoie de ceva ?

JE: E! nimic special, doar o masina de serviciu,de preferinta un BMW si o vila ca vreau sa-l aduc si pe Borcica(cainele meu),daca se poate!!

Sandu: Pai am o Solenza mai veche si un ap. cu 2 camere.

JE: ok.Ne vedem maine.Sper sa am tren in seara asta.Salut.

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

CAP. III:

:fmro:5 iulie 2004: Am ajuns in Arad.UN oras frumos , chiar mai curat devat altele,dar in nici un caz nu se compara cu Brasovul si Bruxelu.Am fost asteptat la gara de Sandu si spre surprinderea mea de un fost jucator de al meu, Marius Sumudica.M-am bucurat enorm sa aflu ca face parte din lot si ca este in acelasi timp si antrenor.Mi-a comunicat ca lotu e cam subtire mai merg 2-3 plombe bune dar ar trebui sa nu avem nici o pb.Mi-a spus ca cu antrenamentele avem de furca mult deoarece baietzii nu rezista fizic un meci intreg si in plus el e singurul antrenor bun de pe acolo.Mai e unul Dan Tofos dar nu prea are treaba cu meseria de coach.L-am anuntat pe Sumi ca e antrenor secund si ca indiferent de forma lui va fi liderul echipei.S-a bucurat si mi-a spus ca cand a aflat cine va prelua postu de antrenor principal a fost extrem de fericit simtea ca va "renaste" in fotbal la varsta de 33 de ani.

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

Nici nu am ajuns bine in oras ca a si trebuit sa iau parte la prima conferintza de presa in calitate de noul manager al clubului UTA batrana doamna din Arad.(parca simteam ca antrenez pe Juve)

5 iulie 2004 16:30

Conferinta de presa:

In sala rezervata membrilor presei era toata spuma jurnalistilor din romania.Totzi au venit deoarece erau curiosi cum un antrenor de talia mea s-a hotarat sa coboare stacheta si sa antreneze in B seria 3.

Am tinut un mic speech l-a inceput promitandu-le suporterilor ca voi face din UTA o echipa de vis in doar 4 ani.Si in maxim 2 ani de la promovarea in A voi aduce gloria europeana si puncte pretioase romaniei.Auzind aceste cuvinte cativa fani in frunte cu liderul lor de galerie Noel au inceput sa scandeze numele meu si lozinci anti cristianoene : A uita-te ! UTA vine cu Rednic!

M*** Rapidule ca acu avem cu ce!!!! Dinule uita-te!! cum latra borcica!!

Dupa ce am terminat speech a inceput rafala de intrebari din partea mass-mediei.

Drogba_15 : Domnu Rednic! Drogba de la Prosport. Conducerea clubului promite multe,dar se vehiculeaza in presa ca UTA e la un pas de faliment.

JE: Nu credeti tot ce se zice.Domnu'Sandu patronul clubului ma asigurat ca totul e ok.Avem 300.000 euro in cont inca 700.000 pt. salarii desi o sa incerc sa nu urc mai mult de 400.000 .Plus un contract de sponsorizare pana in 2005 de 70.000 cu firma domnului Becali SheepMania SR.

EMILIAN: Bai Rednic !?! Sa presupunem ca veti promova cu UTA in A,cum veti reusi sa atinge-ti obiectivul european cand Rapidu o sa va bate oriunde va prinde??

JE: In primul rand macar avetzi bunu simt si prezentativa ca doar nu ne cunoastem de 30 de ani.Si in al doilea rand Rapidul sa isi faca griji de echipele din A cum ar fi Dinamo,Steaua,Craiova si National.

EMILIAN: Da , va rog sa ma scuzati sunt emilian redactor sef la revista "Farmecul vietzii" Rapid .

JE: Bineinteles ca sunteti. V-as ruga sa parasitzi sala.

Emilian: De ce? ce-am facut e dreptul meu!!! Nu vreau.

JE: Bun.Atunci voi parasi eu,dar cred ca ceilalti stimatzi jurnalisti nu ar dori acest lucru deoarece mai am multe sa le dezvalui.

Deodata toata sala a inceput sa arunce cu hartii in domnu ziarist emilian si saracu mai avea putzin si ii dadeau lacrimile."Noroc" cu Noel sefu'galeriei Utei, care l-a pocnit zdravan in fata si l-a escortat afara cu ceilalti suporteri.

JE: Domnilor ziaristi,sa terminam cu intrebarile.Dupa cum stiti lotul meu nu este f. solid si din punct fizic nimeni nu este inca pregatiti pt. un joc de fotbal profesionist, paote in afara de secundul meu Marius Sumudica.De vina este mentalitatea slaba de amator de duzina care a fost "increierata" jucatorilor mei de fostul antrenor.(nu dam nume ).Financiar avem la dispozitie doar 30.000 de euro pt. transferuri.Ma voi axa pe jucatorii liberi de contract si pe cei care sunt pusi pe lista de transferuri din divizia A.Cei de la Standard mi-au promis niste juniori f. buni in imprumut ,sper ca vom reusi o campanie de transferuri f. buna . Obiectivul conducerii este ocuparea unui loc de mijlocul clasamentului. Eu cred ca se poate face mai mult in sezonul acesta.Multumesc ca atzi fost prezenti la conferinta si va invit la alta dupa ce vom termina amicalele si achizitiile.

Toti au plecat socati, nici nu se asteptau sa fiu asa de agresiv.Mi-am zis ca in sfrasit pot sa ma duc acasa sa ma instalez si sa ma odihnesc un pic cas frant. Nici nu dau bine sa plec cand ma pomenesc ca ma retine un individ.Era seful galerie ,Noel. Mi-a spus ca toti suporteri sunt mandrii ca echipa are un antrenor de talia mea si ca ei sunt infratiti cu suporterii stelisti. Asa ca daca o sa ma pun bine cu Walter Zenga poate o sa vina si niste suporteri stelisti la meciurile echipei si mai scoatem niste bani.Si m-a pus sa ii promit ca dupa fiecare succes sa sarbatorim impreuna cu totii ,si echipa si galeria.

Era un tip simpatic, se vedea ca in suflet are doua iubire pe UTA si pe Steaua.Nu era suparat de loc ca am jucat pt. Dinamo SRL (asa se cheama echipele la care se face comert nu fotbal)in tinerete.

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

Cap IV :

In sfarsit acasa,am reusit sa despachetez si am adormit bustean pe canapea, iar borcica l-am pus sa rontaie niste postere cu Dinamo si cu Mister Cristiano pe vrema cand era antrenor ,si cand a fost dat afara deoarece isi pedeapsea lingvistic jucatorii prin limbajul sau elocvent si prea cenzurat. Eram fericit , aveam din nou o echipa de antrenat ,simtema ca pot sa fac o treaba buna, sa ajungem in A si apoi lasa ca vad ei,imi ziceam in gand.dar mai presus de toate eram fericit,echipa era fericita,Sandu era fericit,borcica era fericit.toata lumea era fercita inafra de emilian care l-am dat afara de la conferinta.Eram sigur ca va scrie in ziar despre mine numai rautati dar putin imi mai pasa acum.Eram mort de oboseala.

Seara pe la 8 m-am sculat, eram f. fresh debea asteptam intalnirea de maine cu echipa si meciurile amicale ce vor urma.Insa ma mancase in fund sa dau drumul al televizor si sa urmaresc stirile sportive.Cele de pe tvr1 nu le-am mai prins insa am deschis exact cand au inceput cele de pe protv. Era tare noul lor comentator sportiv unul booghi,care parca avuse o aventura furtunoasa cu U cluj culminata cu o demisie neasteptata.Toate stirile erau identici ,totzi vorbeau de sansele lui Dinamo de a se califica in grupe. Borcea sr. facea ghicitori cu ziaristi.El zicea ca habar nu au ce o sa declare,dar ei ghiceau din prima "lasati-ne sa ne pregatim pt. champions league". Mister Cristiano ii declarase lui Oana Banu ca nu vrea sa intre in polemica ca un incult ca mine :hysterical: , Emilian declarase ca a fost agresat verbal de mine si ca ma va da in judecata :punch: ,desi el nu intelegea ca a fost traumatizat din copilarie cand tinea cu rapidu'. George Copos imi ura noroc la noua mea echipa,si regreta cand m-a dat afara.Razvanel Luce jr. zicea ca ii pare rau unde am ajuns, Walter Zenga cand a fost intrebat de mine spunea "Si, Da baiato fain". :wub:

Dragomir devenise din nou oracolul din balcesti si spunea ca am sanse mari la promovare: "Va spun eu !ca e mare Rednic ,asta se califica,pana in A si duce echipa intr-o cupa europeana,E ambitios baiatul.Da!da chiar s-ar putea sa ajunga sin la nationala.Tata puiu a fost demis fix inainte de meciul cu Finlanda :"E timpu' ssa ma retrag ce cascheta mea. " Iar noul antrenor al nationalei Mihai imi ura noroc la UTA si imi promisese ca ma va ajuta cu niste sesiuni de antrenamente (asa de la intersit la interist).

In sfarsit pe 7 iulie faceam cunostinta cu baietii si staff-ul tehnic.Aveam doar doi antrenori,secundul Sumi si Dan Tapos.Am decis sa aduc un scout fiindca aveam nevoie de unul bun ca sa verifice niste jucatori din mealeaguri indepartate cum ar fi africa si china. Si am decis ca trebuie neaparat un antrenor bun de portari(macar peste 11 la coaching gk).Am inceput cautarile.

Marius mi l-a recomandat pe David Jarret ca scout, cica era f. bun avea numai 20 la atributele de scout,si cica ii facuse rost de un contract banos in china mai de mult.Desi era englez nu a avut nici o pb. si a semnat imediat cu noi pana in 2009 contract de 16.000 si prima la semnare de 5000 euro.O afacere f. buna.La antrenori inca nu stiam pe cine sa contactez.Dar Sandu mi-a zis ca este unul bun la farul poate reusesc sa il conving.Il cheama Marian Dinu. A fost in zadar dorea contract prea amre si oricum nu imi placea numele lui. Din pacate am raams numai cu Sumi ca secund.Asta e ne descurcam cu ce avem.

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

Message from bord: Am nevoie de adresa aia cu image host sau ceva de genu.Ca nu-mi mai merge cu file attach.PLS HELP!

Hint : Clliford Malinga south african 19 years old AM/FC -extrem de bun pt. :warning: romania

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Era tare noul lor comentator sportiv unul booghi,care parca avuse o aventura furtunoasa cu U cluj culminata cu o demisie neasteptata.

Baietas, ma confunzi. Eu sunt bgdel, nu boogie, si daca ai citit doar prima pagina a storiului meu, acel Bughi care aparea acolo, nu avea nici o legatura cu boogiesbc. Iar "comentatorul sportiv" la care faci aluzie e Prichindel, nu booghie sau cine stie ce alt nume care iti mai vine tie. Daca vrei sa fii ironic, macar fa-o din postura unui om informat, ca altfel nu iti iese prea bine.

http://imageshack.us/ - hosting. Ar trebui sa iti mearga si direct de pe site, probabil ca ai poze de dimensiuni prea mari.

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

Sper ca nu s-a suparat nimeni, de micile "ironii" aruncate la betia suparaii.Inca mai putem sa fim prienteni., Nu? :kisses

For Noel: Hai ma ca apare pe undeva cu rosu l-a inceput,da nu pot sa tin cont tot timpu' ca je scriu povestea in word cu toate culoriile si underlinuri,dar cand dau paste nu se copiaza cu tot cu culorile.

For Bgdel: Mii de scuze(bogdanel?) , dar totusi ...baietas? e! in fine...astept critici in continuarea.

For Anahoret_1908 : I'm sorry ,sunt luat. :fuck:

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

Apoi pe data de 8 iulie si am decis sa caut niste antrenori prin B. Si din fericire am dat peste unul f. bun(pt. B)....Eram la un triaj de jucatori(un fel de mercato al diviziei B) Ma uitam dupa cativa jucatori cu esperienta dar nu gaseam decat baietzi de 36 de ani.Langa mine era si noul antrenor al echipei nationale Mihai , venise sa vada la "munca" un

pusti de 16 ani,zicea ca o sa devina mare.M-am interesat cat costa ,chiar vroiam sa-l iau pe gratis dar cand am auzit ca trebuie sa platesc clubului 475.000 euro m-am lasat.Era pana si Mircea Sandu in tribuna(scaunul lui inca era asigurat,desi se vehicula pri presa ca un mare afacerist roman plecat in Britania dorea sa-i ia locul,Shearer :kill: ),care era mandru de mine fiidnca eram din nou la o echipa si zicea ca se vede pe fata mea cat de ambitios sunt. la 3 scaune de el era si Mister Cristiano :cearta , nu ne mai vb. din cauza atacurilor verbale reciproce , dar parca il auzeam cum mormaie printre dinti :"Ia auzi la el ..fan..Radoi...". Dar in tribune mai era siun antrenor al U. Cluj ,Dan Anca. Am fost foarte impresionat sa aud ca la varsta lui ,52 de ani inca mai se ocupa de fotbal. M-am gandit sa vb. un pik cu el despre situatia lui.I-am zis ca l-as dori la UTA si ca cred ca am putea sa facem treaba buna impreuna.

El mi-a zis ca a vazut multe in viata lui de om de fotbal dar ca ar veni imediat la UTA,cu conditia sa il iau secund.Adevaru' fiind ca il aveam deja pu Sumudica secund,dar parca nu mai strica inca unu. asa ca am batut palma,i-am dat 10.000 pe an pana in 2006 si 5.000 la instalare.

post-550-1109062938_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

Eram bucuros ca aveam un om asa de valoros in staff-ul tehnic.

Am decis sa ma ocup de scouti mai intai.L-am trimis pe David Jarret in Africa intr-o mini vacanta de 2 luni sa imi gaseasca macar un jucator bun pt. maxim 5.000 euro. Pe Dumitrascu Constantin l-am trimis sa imi aduca un raport detaliat despre fiecare adversar.Iar pe Vasile Sava l-am lasat in pace,am zis ca o sa ii cer parerea din cand in cand despre un jucator oarecare.

Apoi i-am bagat pe Sumi si pe Dan Anca in sedinta si le-am spus ca am deja prea mult pe cap ca sa supraveghez antrenamentele asa ca se vor ocupa ei de antrenamente iar eu de tactica.Mi-am zis ca pana in iarna o sa fac un shedule pt. fundasi si o sa fac un experiment pt retur. cu un singur jucator sa vad cum reactioneaza la antrenament, si asa pt. fiecare pozitie in parte in urmatoarele sezoane.Terminand discutia cu secunzii mei ,dau sa plec din birou si sa cunosc baietii sa vad cum se descurca,dar mai bine il las pe Sumi sa imi aduca un raport pana ce eu mai caut jucatori liberi de contract prin tara.

Fara sa analizez inca lotul sa vad ce posturi trebuie dublate sau ce jucatori avem lipsa am decis sa fac vreo 4 transferuri pline de experienta:

Horatiu Daniel Cioloboc :

37 de ani un jucator bun care poate sa fie constant,cu un dribling care poate

sa il uimeasca si pe ronaldo, un sut bun si o concentrare maxima,care fac din el

un jucator de top chiar si la varsta lui inaintata,pacat ca nu prea mai are condi

tie fizica,da oricum ramane un jucator de baza.O sa fie titular pe AMC

Catalin Azoitei :

36 de ani, DMC chiar bun in ciudata varstei , constant in evolutii si un posibil

titular,desi se vehicula prin presa ca o sa aduc si un DMC de la Farul, o sa fie

macar un post bine sudat.

Adrian Constantin Blid:

36 de ani ,un GK bun pt. varsta lui cu atribute bune in special la handlinh si

reflexe mai bune decati ceilalti portari din lot.Titular de baza,dar daca nu o

sa fie in forma o sa mai il trec be banca.

Si ultimul transfer plin de experienta a fost o bomba pt. suporterii UTA(ei):

Eram in discutie cu el si pe cand eram antrenor la Rapid , dar el era indisponibil deoarece era accident si oricum avea un salariu mai bun la alta echipa din strainatate . Am reusit sa pun mana pe el, deoarece a fost dat afara de la club si

era nerabdator sa se intoarca in campionatul romanesc.I-am propus o colaborare

cu noi si o garantie ca va pleca liber daca nu vom promova.I-am dat cel mai mare salariu dintre jucatori 60.000 euro si 5.000 la semnatura.Eram incantat ca am in

sfarsit un executant al loviturilor libere care il intrecea chiar si pe Andrea Pirlo.

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

Apoi am reusit sa mai fac niste transferuri destul de bune pt. valoarea si ambitia

Batranei Doamne (denu fac din clubu asta Juve al Romaniei)

L-am luat si pe Vigariu care l-am avut elev la Craiova, un jucator f. promitator,masina de assisturi dupa parerea mea.Si mi-am incercat norocul din nou cu Romeo Paduret,fost capitan la Sportul Studentesc...sa vedem ce o sa iasa

post-550-1109064686_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

Desi pe postul de ML aveam deja un pusti de 16 ani pe care Mihai mi-a promis ca il ia l-a nationala U-19 daca il joc mult,si evolueaza constant bine,deoarece ii prezice un viitor stralucit,chiar si Rapidul mi-a facut o oferta pt. el la 16 ani, 0 euro,( dar nu am acceptat desi oferta mu era de refuzat) am decis sa aduc si un mijlocas experimentat in postura lui

Romeo Stancu de la Poli AEK. Mi la recomandat antrenorul secund de la poli Ilici_Man ,mi-a spus ca Mulrescu nu il are in vedere si e pacat sa nu pun mana pe el.I-am multumit si i-am zis ca o sa ajunga departe ,chiar ii prevad un post de principal la Poli...dar trebuie sa aiba rabdare.

Link to comment
Share on other sites

Guest Interistu'

Comunicat de presa: Peste 2 zile mai postez din nou ,deoarece eu scriu povestea in timp real , si nu am timp sa postez in fiecare zI,because eu joc numai noaptea fm, de pe la 12 la 2 si dimineatza scriu,mie greu dar in timpu' zilei sunt ocupat(sau mai bine zis sunt un om cautat)

cheers to all and merry christmass :)

ne auzim in 2-3 zile cu prima jumatate a campionatului

Pana acu'v-am delectat inimioarele cu story-ul asta sau ba ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy