Jump to content

Erori baza de date FM 2021 Romania

Featured Replies

Posted
comment_390071

Am început o cariera cu UTA, niște remarci privind poziția jucatorilor. 

Denis Rusu e AMR iar de când a venit la UTA a jucat doar AML, la fel și Tescan doar ca acesta e AMR/L

La Bustea nu se poate face nimic? El de când a venit la uta a jucat doar AML, respectiv DL, DR, iar poziția lui naturala e tot AMC, iinteleg ca e la baza un decar, dar cred ca poate avea mai mult ptr poziția de DR, DL. 

În realitate UTA are fundași stânga, Simo și el, în joc e nevoie sa aduci un back'up ptr postul de fundaș stânga. 

• Mihai changed the title to Erori baza de date FM 2021 Romania
  • Author
comment_390079

Dar nu a jucat AMC tot sezonul trecut..... Sezonul trecut a jucat mijlocaș stânga și de la meciul cu petrolul din decembrie anul trecut, a fost fundaș stânga, cand a venit Simo, l a trecut fundaș dreapta ptr ca s a accidentat Tomozei. 

Știu ca a vrut sa aducă un under pe post de fundaș stânga, dar uite ca acolo Simo e titular cert și pe dreapta sunt 3, și joaca momentan Bustea.... 

Ideea e ca nu înțeleg dc e tot AMC... Iar Denis Rusu, a jucat doar AML și la UTA cât și la Lipova. 

comment_390118

Lucru observat atat la FM21 cat si la FM20, cumva nivelul ligii 1 e setat cam sus? Multi jucatori care joaca la echipe din Liga1 sunt mai degraba cotati ca fiind buni de liga 2, iar pentru liga 2 similar cu liga3. Ma refer la echipe "de pluton" nu am inceput cariere la echipele favorite.

comment_390122
24 minutes ago, Raulic said:

Scuze, dar nu inteleg problema ridicata

La ce te referi cu nivel cam sus pentru Liga 1 ? Cum adica sunt cotati buni pentru Liga a2a ?

Nu e problema, e doar curiozitate.

De exemplu la FM21, am jucat cu Viitorul Tg Jiu, am fost cotat cu sansa a 10-a la campionat dar majoritatea jucatorilor, la scout report, erau cotati ca fiind mai potriviti pentru Liga3, pentru Liga2 erau vreo 1-2 "good" si vreo 3 "decent", cred. Raportul venit de la staff cu judging player ability de 10-11. Cu echipa asta si cu inca cateva transferuri, tineri liberi de contract dar nu peste valoarea echipei, am obtinut totusi o promovare surprinzatoare la baraj.

De asta intreb, cumva jucatorii echipei sunt raportati la un nivel prea inalt al ligii in care joaca?

@il muce , da asa e

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy