Jump to content

Raulic

Generaţia de Aur
 • Content Count

  11630
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Raulic

 1. Poate pentru performanta Stoican avea echipa, Pancu la fel. Pandurii cred ca e printre cele mai slabe echipe din L2 daca nu chiar cea mai slaba in FM 20. Bafta in continuare!
 2. Cu asta Dar stiu ca nu ma baga lumea in seama ... nici Ovidiu nu o face Cum se spune acolo, nu am terminat L3 ... poate pentru ca m-am suparat fiind nebagat in seama. Glumesc, o sa imi fac timp sa corectez si problemele din celelalte 2 serii.
 3. Cum ziceam, asta e o problema de config la logopack, nu are legatura cu activatorul nostru.
 4. 1 - noted, va fi corectat 2 - posibil sa fie problema de la logopack, sa nu fie compatibil cu ultimele ID-uri din FM 20. 3 - s-a mentionat ca folosind regulile standard nu se poate face impartirea pe serii. Pentru asta e nevoie de Advanced rules ... acest feature va fi disponibil in versiunile viitoare. 4 - revin cu ce am spus mai sus, e imposibil pentru 2 oameni sa acopere astfel de probleme pana in cel mai mic detaliu avand in vedere ca au fost adaugate sute de cluburi, iar cu cele existente deja ar trebuie acoperite 1000+ cluburi. Am preferat sa plecam la drum cu ceva cantitativ, a.i. tu si y si z si oricine e interesat de o anumita echipa/liga sau judet sa poata contribui cu modificarile de rigoare astfel incat DB-ul sa fie cat mai aproape de realitate.
 5. Multumim pentru feedback. Aceasta versiune a fost lansata ca sa avem un punct de plecare. Pana la urma e doar o versiune de inceput pe care se mai poate lucra. Personal, eu am inceput sa lucrez la un fisier care sa corecteze problemele cu culorile echipelor si ale echipamentelor pentru primele 3 ligi din Romania, acest fisier facand parte din proiectul kitpack-ului pentru Romania. Stiu ca tu mi-am scris cu cei ai putea ajuta la activatorul pentru Liga a4a, dar din pacate nu ti-am raspuns. Cam orice fel de editare de editare custom de database e binevenita, pana la urma nici eu, nici il muce si probabil nimeni nu poate poate acoperi sutele de cluburi din ligile inferioare ca sa avem culorile/echipamentele corecte, poate si pentru simplul fapt ca nu exista ceva corect. Prioritar ar fi eventual probleme de crash-uri sau probleme mai grava prin care o salvare nu poate continua de la un anumit punct. Mai exact la ce echipe te referi ?
 6. 02/02/2020 - v 1.0 - FMRo L7 Activator (aceasta versiune este destinata testingului) Liga 4 in toate judetele Ligile 5-7 in judetele unde exista si in realitate Cupa Romaniei faza judeteana Supercupa Romaniei faza judeteana in judetele unde exista si in realitate Aproape toate cluburile din ligile inferioare au: localitate stadion (acolo unde nu am gasit capacitatea stadionului am pus o valoare default) culori (unde informatiile au fost disponibile si nu existau deja in baza de date originala a jocului) Au fost adaugate in plus fata de ce exista in baza de date: 114 competitii 966 cluburi 1324 stadioane 669 localitati * Nu au fost operate modificari la nivel de jucatori, staff, transferuri, CA, PA. Activatorul este executat cu editorul standard ceea ce aduce cateva limitari, cum ar fi: Liga a 2-a contine 20 de echipe; Daco-Getica - retrasa in realitate din L2 - porneste cu o depunctare de 100 de puncte in L2 sezonul 19/20 si 90 de puncte in L3 in sezonul 20/21 Nu puteti alege la inceputul jocului o echipa din Liga a 3-a (pentru a incepe in L3 puteti folosi versiunea v0.1 a activatorului, postata deja pe forum in nov 2019) Din Liga a 4-a promoveaza la baraj 20 de echipe in loc de 21 In Ligile 4, 5, 6, 7 nu sunt implementate regulile specifice de jucatori (non-EU, U21) pentru fiecare judet in parte, sunt implementate reguli general valabile la nivel de intreaga liga In anumite ligi sistemul competitional cuprinde o singura serie in loc de 2 sau 3 din cauza barajului pentru promovare in L3: L4 Bacau, Bistrita, Caras-Severin, Giurgiu, Harghita, Maramures, Neamt, Satu Mare, Vrancea Cupa Romaniei - faza nationala - nu preia castigatoarele din sezonul precedent al fazei judetene Asteptam feedback, pozitiv/negativ. Fisierul cu extensia .fmf din arhiva se copiaza in My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2020\editor data\ Fiind creat si testat pe versiunea originala a jocului, nu asigurăm suport pentru probleme aparute pe alte versiuni.
 7. E in pack deja, e tricoul de deplasare de fapt
 8. Filip Ilie - Top Goalscorer Tot la Viitorul ?
 9. Pai tu ai 2-3 ani de Conference League, cam cum am avansat cu coeficientul ? :)) Mi se mi se pare ca nu mai avem acces la Europa League
 10. E destul de clar ca pentru Romania au creat competitia asta Sa ajungem si noi in grupe ...
 11. De ce ii faci viata grea lui Aioani ? Concurenta cu Vlad nu ii face bine
 12. o sa verific prima parte a problemelor tale cu retrogradarea/salvarea. A existat o a21a echipa retrogradata din Liga a3a ? In mod normal, Locul 12 nu iti garanteaza salvarea de la retrogradare, pentru ca cel mai prost loc 12 din cele 5 serii retrogradeaza la randui alaturi de ultimele 4 clasate din fiecare serie. Pentru restul problemelor ... tine mai mult de AI. Daca folosesti aceasi tactica in fiecare meci, nu crezi ca e normal ca adversarii sa se astepte ca joci la fel si sa iti contracareze jocul, a.i tu sa nu mai castigi ? just saying ... si eu am patit la fel, in alte campionate. Pentru problema cu pasele peste aparare, ai incercat sa joci cu linia de fund mai jos ?
 13. @dadada2: oare tu esti responsabilul de aceste topicuri pe forumul SI ? https://community.sigames.com/topic/505399-u19-appearing-under-the-development-centre/?tab=comments#comment-12136427 https://community.sigames.com/topic/504798-can-someone-explain-this-rule/?tab=comments#comment-12128593
 14. Am vazut multe preturi sub 44 euro ... pt Digital Steam Key
 15. Daca ne ajuti cu niste poze incercam sa le facem
 16. Ce baieti misto aduce Muttley Ce a facut Sorin Serban intre timp ? Inca nu te-ai obisnuit ? 20 e anul de youth intake ... a, b, c, d, e ... probabil reprezinta potentialul lor ... a cel mare potential, b urmatorul etc.
 17. FM Pre Game Editor poate modifica acest aspect dar va trebui sa incepi o cariera noua. Nu stiu daca aceasta perioada se poate modifica pe o cariera deja inceputa, sorry.
 18. Momentan am terminat doar Liga 1, Liga a2a si seriile 4 si 5 din Liga3a - https://mega.nz/#!XQAznKJY!1okq9KrCULs8Ntcem1SCl9j2C8otC5lL24FjTYcP9LI Am corectat toate echipamentele + culorile cluburilor
 19. Ce destin, Markovic sa le ia titlul Craiovei ...
 20. Pai o sa fac un fisier de editor care o sa stearga echipamentele in plus din Db
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy