Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


fm_fan

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by fm_fan

 1. Mersi pentru informatie, urat daca nici macar nu mentioneaza oamenii in credits. Vroiam sa incep o salvare in liga 4 cu un update de al sau dar dupa ce am auzit chestia asta o sa raman la liga 3 de aici din comunitate chiar daca trebuie sa ma reorientez spre alta echipa. Din solidaritate pentru munca oamenilor o sa-i dau un report pe sortitoutsi, probabil nu o sa rezolve nimic.
 2. Multumesc mult si apreciez efortul depus! Parca vorbea cineva in chatbox ca nu este liga 4 in joc?
 3. Si din partea mea respect si multumiri celor care lucreaza la activator. L-am folosit mai tot timpul in ultimii ani, nu am fost dezamagit niciodata. De abia astept sa incep o cariera cu CS Dinamo din liga 4, sunt prea dezamagit de echipa din prima liga sa incep cu ei.
 4. Nu e problema, e doar curiozitate. De exemplu la FM21, am jucat cu Viitorul Tg Jiu, am fost cotat cu sansa a 10-a la campionat dar majoritatea jucatorilor, la scout report, erau cotati ca fiind mai potriviti pentru Liga3, pentru Liga2 erau vreo 1-2 "good" si vreo 3 "decent", cred. Raportul venit de la staff cu judging player ability de 10-11. Cu echipa asta si cu inca cateva transferuri, tineri liberi de contract dar nu peste valoarea echipei, am obtinut totusi o promovare surprinzatoare la baraj. De asta intreb, cumva jucatorii echipei sunt raportati la un nivel prea inalt al ligii
 5. Lucru observat atat la FM21 cat si la FM20, cumva nivelul ligii 1 e setat cam sus? Multi jucatori care joaca la echipe din Liga1 sunt mai degraba cotati ca fiind buni de liga 2, iar pentru liga 2 similar cu liga3. Ma refer la echipe "de pluton" nu am inceput cariere la echipele favorite.
 6. Daca sunt interesati, clasamentele din primele 2 ligi din Romania pana in pauza de iarna:
 7. Eu am setat sa tin doar conferintele de presa din campionat si din cupele europene, ma rog sunt la Viitorul Tg Jiu, nu se pune problema de cupe europene, si e chiar OK, dupa 4 etape am 49% media handling. Am raspuns de asemenea la intrebari de alea scurte.
 8. Salut! Regula cu un jucator U18, crescut cel putin 3 ani la un club din Romania, este pe bune in Liga2?
 9. Pai la ce salarii aveau, iti dai seama ca era greu de prelungit :)))))
 10. Ai dreptate dar tot primesc cate 3 notificari ca se incheie perioada de transferuri odata la ceva timp.
 11. Am mai semnat un jucator dupa terminarea perioadei de transferuri din iarna insa va veni la echipa din iunie, practic s-a terminat si la mine perioada de transferuri.
 12. Intrebare pentru Liga4: Sunt in primul sezon in luna Februarie si nu am nicio interdictie ca perioada de timp la transferat jucatori amatori, si echipa mea avand status de amatori. Este in regula?
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy