Jump to content

Setari forum

Featured Replies

comment_357373

Pentru al doilea, cred ca te referi strict la topic-ul

vezi ca dupa primul post al tau, ai o bara albastra cu 2 optiuni: Sort by Date, Sort by Votes;)

Si partea cu skin-ul, intrebarea e: "mai sunt adaugate alte skin-uri?" pt ca nu vad nici o optiune pt asa ceva, si mi-e ca nu cumva sa fie o singura tema aleasa de big boss:D

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_357376

stiu de optiunea aia dar trebuie sa o bifezi de fiecare data cand intri pe forum/topic.

ma gandeam ca exista o optiune valabila pe toate topicurile si pe care sa o tina minte.

skin am tot cautat si n-am gasit, cel actual e moartea pasiunii pentru mine.

• 2 weeks later...
  • Generaţia de Aur
comment_357658

@Mihai: Pentru partea cu Sort by Votes/Sort by Date

Am impresia ca unele sectiuni de pe forum sunt setate gresit. Daca te uiti atent in sectiunea asta deschizi un nou topic cu butonul Ask a question, si in cazul asta iti apare optiunea sa sortezi dupa voturi/data.

In sectiunea asta butonul e Start new topic unde posturile sunt ordonate normal, clasic, dupa data.

Eventual verifici setarile pentru toate sectiunile si daca poti sa convertesti toate acele Topicuri Question in topicuri normale.

• 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy