Jump to content

Conturile membrilor FMRo

Aniversari, probleme cu conturile, banari, avertismente - toate numai aici

1. Started by Mihai,

Dacă tot nu a apărut FM 2025 am zis ca măcar noi să venim cu ceva nou. Aşa că de la 1 martie forumul are nou look, cu care speram sa va obisnuiti cat mai curand. Momentan implementam din mers o serie de chestii si incercam sa readaptam chestiile mai vechi la noile funcţionalităţi, acesta fiind şi motivul pentru care chatul a fost dezactivat temporar

• 2 replies
    • 474 views
  2. Started by Mihai,

Pentru că vin Sărbătorile şi de Crăciun sunt mai bun, dar şi pentru că am considerat că e mai practic aşa, de azi procedura de înregistrare pe forum a fost simplificată, prin eliminarea aprobării obligatorie de către administrator. Însă asta nu înseamnă că de acum încolo se va intra ca în brânză pe forum, să fim un pic serioşi, vine Crăciunul, nu şi Paştele Noua procedură simplificată de creare a unui cont pe forum va presupune folosirea unei adrese de e-mail valide, pe care se va transmite automat un link de validare a contului.

• 0 replies
    • 2.3k views
  3. Started by Mihai,

Ca urmare a upgradarii forumului la versiunea 4.4, vechiul chatbox nu a mai functionat o vreme, din cauza modificarilor de template. De astazi am facut upgrade si la Chatbox, la o versiune compatibila cu 4.4 si acesta a redevenit functional

• 0 replies
    • 1.5k views
  4. Started by Mihai,

Dacă mai sunt doritori, îi rog să se anunţe singuri. Ofer ban permanent şi pe ip Read and learn de ce nu se da contul de steam si nu se instaleaza jocul pe offline la altii

5. Started by craius,

Mihai poti sa-mi spui si mie daca poti implementa un plugin pentru ca forumul sa poata fi citit dintr-o aplicatie in loc de browser? http://www.tapatalk.com/plugin.php merge brici pe smatphone-uri

• 26 replies
    • 10.3k views
  6. Started by Mihai,

Daca va intereseaza un anumit subiect de pe forum, care este arhivat, atunci faceti o solicitare aici pentru a-l readuce la viata.

• 3 replies
    • 3.6k views
  7. Started by Alin07,

Salut ! Scuze ca deranjez cu acest mesaj Cum imi activez Liga a-III-a si a 4-a din Editor ? Si care sunt pasii corecti pe care trebuie sa-i urmez in editor. Ce trebuie facut ? Imi poate explicat cineva cum trebuie sa fac si ce trebuie sa fac ca sa reusesc sa-mi activez ligile ?

8. Started by Mihai,

Citat din regulament Aşa că, pentru a evita discuţiile, aici voi publica zilnic lista conturilor validate

• 1.1k replies
    • 137.5k views
  9. Started by Mihai,

Din cauza unor probleme tehnice cu reCAPTCHA, crearea de noi conturi nu a fost posibilă în ultimele ore. Forumul a trecut pe reCAPTCHA2 şi problema s-a rezolvat

• 0 replies
    • 1.5k views
  10. Started by Mihai,

11. Started by Mihai,

Dacă tot avem un logo nou, am zis să ne mai folosim încă o dată de el şi să vă oferim ceva simbolic pentru conturile voastre de Facebook, un frame pe care să îl puteţi folosi la pozele voastre, la Facebook Stories şi aşa mai departe. Camera Effect-ul este disponibil aici: www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/295131077645856/ Tot ce aveţi de făcut este să daţi click pe link şi veţi primi o notificare pe mobil. Mai există şi varianta de add frame, unde puteţi căuta după Football Manager Romania

12. Started by ghicavoda,

• 1 reply
    • 1.9k views
  13. Started by Mihai,

A revenit chatboxul. Sper sa fie functional. Daca aveti ceva probleme cu el, dati cu pietre aici Sau nu. Cel putin mie nu imi merge sa postez. Voi puteti?

• 4 replies
    • 2.3k views
  14. Started by Mihai,

Pentru urmatoarea ora, vom lucra la un update major la forum. Asa ca va rog sa nu mai postati pe forum

• 32 replies
    • 9k views
  15. Started by Mihai,

Forţat de conjunctură, a trebuit să fac un update la forum, care a ajuns acum la versiunea 4.1.8, care aduce mai multe schimbări, cea mai importantă fiind cea de stream, care vă arată altfel timeline-ul cu ultimele postări

• 10 replies
    • 4.6k views
  16. Started by il muce,

Acum ca forumul a implinit 14 ani, poate sa-si ia si carte de identitate :-) FMro - online din 25.08.2001 :-)

• 7 replies
    • 2.8k views
  17. Started by Mihai,

Am pus inca doua teme, asa numita Clean Cut si Universal care pot fi selectate din josul paginii. Intrebarea logica este: pe care o preferati mai mult?

• 16 replies
    • 3.7k views
  18. Started by Mihai,

Pentru a lamuri misterul. Pentru a putea posta pe shoutbox, un user trebuie sa aiba minim 5 posturi pe forum

• 4 replies
    • 2.6k views
  19. Started by Mihai,

Pagina de Facebook a FMRo este https://www.facebook.com/FMRo.ro

• 0 replies
    • 2.2k views
  20. Started by Mihai,

Pentru cei care cauta grupul FMRo pe Facebook, acesta poate fi găsit pe adresa: https://www.facebook.com/groups/fmromania/

• 0 replies
    • 2k views
  21. Started by Ita,

Nu pot sa imi updatez profilul cu location, interests etc, imi da eroarea "One of the fields you filled in requires values in a specific format, but the value you supplied did not meet this format ('Website URL')." E bug sau imi scapa mie ceva?

• 2 replies
    • 2.4k views
  22. Started by Dracusorul,

Salut, Am achizitionate doar Football Manager 2013 si Football Manager 2014. M-ar interesa sa stiu de unde pot cumpara toate editiile de Football Manager incepand cu 2005 (m-ar interesa in special 2005, 2006 si 2007) la un pret rezonabil. (gasisem pe ebay, dar era jocul 3 lire si transportul 10 lire) Nu conteaza daca digital sau pe CD, doar sa-l cumpar. Astept raspunsul vostru, Multumesc,

• 5 replies
    • 2.8k views
  23. Started by Mihai,

Azi aniversam un mare erou al forumului, la implinirea frumoasei varste de 30 de ani de lenevit pe planeta asta

• 2 replies
    • 2.4k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy