Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Steaua Bucuresti

Featured Replies

Salutare,

Am inceput o cariera noua cu echipa Steaua Bucuresti, dar am facut o modificare la bugetul de transferuri si salarii. L-am cumparat pe Radoi si Mutu, ptr. a vedea "impactul asupra echipei".

Concluzia este ca dupa cca 10 meciuri jucate Radoi este constant, pe cand Adi Mutu se stinge treptat. Cel mai tare jucator este Piovaccari, care a marcat meci de meci (ba chiar a stabilit un record de 5 goluri intr-un meci).

Ce tactica recomandati ptr. Steaua, in momentul de fatza folosesc Arrigo Sacchi 4-4-2 V2, care pare ok.

Multumesc :)

• Replies 51
  • Views 14.8k
  • Created
  • Last Reply

4-4-2 cu posesie si working ball in the box, sau 4-4-2 pe contraatac cu setarile implicite. Dar pt astea mai trebuie sa cumperi/vinzi jucatori. Echipa, by default este setata pe atac si alt sistem de joc. In campionat e ok, dar afara e dezastru..

Intrebare pt admini: Se poate crea din acest topic un topic numai pentru Steaua?

• Author

4-4-2 cu posesie si working ball in the box, sau 4-4-2 pe contraatac cu setarile implicite. Dar pt astea mai trebuie sa cumperi/vinzi jucatori. Echipa, by default este setata pe atac si alt sistem de joc. In campionat e ok, dar afara e dezastru..

Intrebare pt admini: Se poate crea din acest topic un topic numai pentru Steaua?

Acest topic este special creat ptr. a se discuta despre Steaua. Eu sunt in mod deosebit interesat despre tactici si jucatori

Pe cat ai vandut cratima? Ca puteai in banii aia sa-l pui si pe Nikolic ca bonus.

in loc sa ma corectezi mai bine mi ai raspunde la intrebare .... "romanule care esti roman "

ma intreb a reusit cineva sal vanda pe nikolici ??? eu de 3 sezoane ma chinui sal dau macar pe 1 mil si inscrie regulat ....

Mai des in primul 11. Probabil ca si din cauza compotrmanentului..

A , btw - Nikolic ! nu nikoliCI

Nu scoti un milion pe el ..6-700 k

nu cred ca sunt singuru care scrie asa... si ce atitudine am avut ? ...nu cred ca m -am luat de cnv de aici sau am injurat pe cineva ... de ironizat multi de pe forum am observat ca se pricep ,in loc sa vorbim strict de joc .. ms de rasp Reeivan

Hai sa ne intelegem: ma doare in fund ca nu esti singurul care scrie in halul asta. Nu esti primul si nici ultimul criticat pentru uzul defectuos al limbii romane; nu e ironie sau rautate, e doar o lipsa de apetenta pentru lenea si scarba pe care unii o afiseaza atunci cand se adreseaza altora pe internet. Daca ar fi dupa mine, as bloca accesul la internet al oricarei persoane ce nu are minimul simt sa-si reciteasca "operele" pentru a le corecta si a le transmite altora intr-o forma lizibila.

• Author

Hai sa ne intelegem: ma doare in fund ca nu esti singurul care scrie in halul asta. Nu esti primul si nici ultimul criticat pentru uzul defectuos al limbii romane; nu e ironie sau rautate, e doar o lipsa de apetenta pentru lenea si scarba pe care unii o afiseaza atunci cand se adreseaza altora pe internet. Daca ar fi dupa mine, as bloca accesul la internet al oricarei persoane ce nu are minimul simt sa-si reciteasca "operele" pentru a le corecta si a le transmite altora intr-o forma lizibila.

Folositi un topic separat ptr. certurile voastre. Aici as vrea sa se vorbeasca doar despre tema topicului. Multumesc si tot as vrea sa stiu care este cea mai buna tactica pentru fm2014 la lotul Stelei.

Mersi!

Fa mai multe incercari cu tactica, ai 3 variante pe care sa le poti antrena. Uita-te si tu la ce calitati au jucatorii etc. Chiar daca la inceput pare ca nu functioneaza, acorda-i timp.

• Generaţia de Aur

in loc sa ma corectezi mai bine mi ai raspunde la intrebare .... "romanule care esti roman "

la urmatorul post cu atitudinea asta iei ban.

un roman ©

nu cred ca sunt singuru care scrie asa... si ce atitudine am avut ? ...nu cred ca m -am luat de cnv de aici sau am injurat pe cineva ... de ironizat multi de pe forum am observat ca se pricep ,in loc sa vorbim strict de joc .. ms de rasp Reeivan

atitudinea de "hai sa schimbam informatii dar imi bag puIa, scriu cum vreau, voi chinuiti-va sa cititi"

vezi ca ai o problema si cu spatierea, posturile tale arata ca dracu', labartate.

si da, esti singur, uita-te in jur, mai vezi pe cineva care sa scrie astfel si inca sa mai aiba drept de postare pe forum ?

• Generaţia de Aur

si da, esti singur, uita-te in jur, mai vezi pe cineva care sa scrie astfel si inca sa mai aiba drept de postare pe forum ?

...Anahoret?

Sent by Rossia puttana

Eu am avut norocul de a castiga Uefa din primul sezon dupa ce am terminat pe 3 in grupe la Champions league. La echipa, modificari minore (2-3 jucatori) Voiam doar sa ma laud pentru faptul ca nu am folosit save/load :D

Băietii...sho pe el fir-ar loadul lui sa fie. Pai se poate sa posteze asemenea fabulatii... Si in preajma Crăciunului când tensiunea pe forum creste invers proportional cu banii ramasi in portofelul fiecărui roman după ce si-a plătit facturile.

Mai korn, prietenește te informez ca Grugel nu a dat un ban tot anul. Poate iti face tie unu cadou daca mai continui sa aberezi pe forum.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.