Jump to content
  • 0

Fm14 Beta - Issues


aurelian07

Question

  • Answers 64
  • Created
  • Last Reply

Recommended Posts

Adica daca ma loghez pe alt laptop (al unui prieten de-al meu spre exemplu), ii instalez jocul, il trec pe offline - el se joaca bine-mersi.

Acum, cand ma loghez pe laptopul meu si intru pe steam, reactivez online mode, eu ma joc linistit, iar in felul asta jocul este instalat si jucabil pe 2 "lentopuri"?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Jur ca numai nu gasesc unde sa bag cd key-ul de pe DVD-ul care l-am primit azi ca sa imi activez jocull full:|.sau daca imi apare ca e versiunea 14.1.3 s-a introdus el automat?nu imi ziceti pasii va rog ca nu prea ma pricep?

E un pic ascunsa faza asta - daca instalezi de pe dvd, iti va pune beta-ul si va ramane cu eticheta de beta orice i-ai face. In Steam, trebuie sa te duci la Games->Activate a product on steam si sa bagi codul.

Link to comment
Share on other sites

La prima vedere:

- medie de 4-5 bare pe meci - dar asta cred ca e al draqu' de vechi

- in vreo 10 etape cu Dinamo Luchin are vreo 7 MoM (desi sunt pe un meritoriu loc 8), inclusiv in meci pierdut cu 4-0

- cand un jucator al meu refuza o oferta de la alt club, in loc de motive apare #NAME?

Revin pe masura ce mai dau cu capul

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Mda, engine-ul jocului mi se pare mai slab fata de 2012, pana acum. Fundasii se cam dau cap in cap cand actiunea e in careu, portarul pierde mingea printre picioare (la fa zele unu la unu e pe post de jalon)..Ma enerveaza meniul nou de la team instr., parca e un tutorial pentru idioti.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy