Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Fm14 Beta - Issues


aurelian07

Question

  • Answers 64
  • Created
  • Last Reply

Recommended Posts

Atunci e clar ce multe imbunatatiri fata de versiunea Beta sunt:)))

Vor apărea update-uri. Dacă Beta nu s-ar fi updatat deloc acum ai fi avut mai mulți mb în plus. Însă scopul variantei Beta este tocmai corectarea cât mai multor disfuncții în vederea lansării variantei Full. Nimeni nu a zis că odată cu varianta Full se oprește și dezvoltarea, probabil câteva luni se vor mai face ajustări, ca și la ultima ediție.

Link to comment
Share on other sites

Am instalat fm14 beta,azi imi ajunge dcd-ul cu jocul de la emag,cum procedez,trebuie sa bag cd key-ul de pe DVD undeva ca sa imi mearga varianta full si nu demo sau se updateaza el simgur?Multumesc

activez codul pe steam normal la add games atat ... din cate am observat trecerea de la Beta la Full este de doar 84 mb :)

Link to comment
Share on other sites

Adica daca ma loghez pe alt laptop (al unui prieten de-al meu spre exemplu), ii instalez jocul, il trec pe offline - el se joaca bine-mersi.

Acum, cand ma loghez pe laptopul meu si intru pe steam, reactivez online mode, eu ma joc linistit, iar in felul asta jocul este instalat si jucabil pe 2 "lentopuri"?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Jur ca numai nu gasesc unde sa bag cd key-ul de pe DVD-ul care l-am primit azi ca sa imi activez jocull full:|.sau daca imi apare ca e versiunea 14.1.3 s-a introdus el automat?nu imi ziceti pasii va rog ca nu prea ma pricep?

E un pic ascunsa faza asta - daca instalezi de pe dvd, iti va pune beta-ul si va ramane cu eticheta de beta orice i-ai face. In Steam, trebuie sa te duci la Games->Activate a product on steam si sa bagi codul.

Link to comment
Share on other sites

De ce din 2014 tot mai trebuie work permit cand incerci sa iei jucatori Romani sau Bulgari in Anglia/Scotia (UK)? Teoretic nici acum n-ar trebui pentru ca este doar o formalitate pentru fotbalisti, dar de la 1 Ianuarie 2014 chiar nu mai e nevoie deloc de el.

E o problema minora, dar e bagata de vreo 2 ani si devine agasanta, mai ales daca joci in League Two si vrei sa-l faci pe Bilasco golgeter. :)

Link to comment
Share on other sites

For those of you playing the Beta, an update is now live to download on Steam. Simply quit FM14 and Steam, and launch the game as normal to start the update.

nu-i asa de simplu pentru unii... trebuie bagat key de retail.. e separat de cel de beta (asta in caz ca nu e activ butonul de downloads in joc si nu butonul de online game si nu ai editorul la tools in steam)

Link to comment
Share on other sites

Ti-am atasat eu un Crush Dump.. daca mai vrei mai am vreo 10 si mai pot face rost, cum?: pai de fiecare data cand incerc sa semnez cu membru din staff imi da crush dump, si asta se intampla dupa update-ul beta.

Oricum sper sa-l rezolve in versiunea full ca la un moment dat nu am sa mai am antrenorii pe care ii vreau.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Mihai, am inceput pana acum 6 salvari in Romania. De fiecare data, inaintea primei etape de campionat, jocul imi da o eroare *Crash dump* si se inchide. Indiferent de ce formatia antrenez. O fi de la mine sau e o eroare de joc?

Mersi.

Link to comment
Share on other sites

  • Graphics Team FMRo

Exasperant de multe centrări în out, prin spatele porţii, în braţele portarului sau aiurea, loviturile de cap sunt cam moi, mingea se pierde cam uşor, cam multe pase în proprii jucători, mingea lovindu-se de ei ca de colţu' mesei..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy