Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/


ElMagnifico

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About ElMagnifico

 • Rank
  Rezervă

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Guys, voi cum preferati sa va cresteti pustii? I mean daca ai conditii si antrenori f buni. Ii cresteti voi sau ii dati imprumut intr-o liga inferioara unde sa joace meci de meci, dar fara conditii?
 2. Mda... nu cred ca e cazul. Ca si antrenor e adevar ca nu am luat-o chiar de jos, ci mai pe la mijloc: licenta A (nu Pro), iar ca si tactica, cum ma interesa mai mult sa vad ce e nou, am mers pe super simplu, tactica folosita la FM19 in ultima salvare, fara sa o ajustez dupa jucatori: un 4-4-2 f simplu, cu 2 WB def, 2 Wingeri Attack, BBM si AP, plus un AF si un P, stil Direct, joc pe wings si cross more often). Nimic fancy.
 3. Guys, am si eu o speta si ma intreb daca nu cumva e bug. Am inceput un sezon cu Cordoba in Segunda B. Primul sezon am terminat cu vreo 38 de victorii si doar vreo 4 egaluri, peste 30 de puncte fata de locul 2, desi obiectiv era doar clasare pe loc de playoff. Am promovat in Segunda si aveam ca obiectiv evitarea retrogradarii, insa la finalul turului am vreo 17 victorii si 4 egaluri. Ati intalnit de astea, sa ai un an jumate fara infrangere, inclusiv ca si nou promovata, sau credeti ca e un bug de beta version? E chiar enervant sa nu ai un challenge real si sa zburzi prin ligi. Ma si
 4. Vezi poate te dau astia afara daca promovezi. Eu am inceput un sezon cu Cordoba in Segunda B4, aveam obiectiv sa ”reach playoff”, am pana acum 30 de victorii si 2 egaluri (28 de victorii consecutive), vreo 20 de puncte peste locul 2 (si vreo 35 peste locul 5, primul sub playoff) si board-ul e ”Displeased” ca nu-s in obiectivul de ”reach playoff” ci sunt ”on course to win the league”. Ai grija :)))
 5. Io cred ca omu a pierdut ceva pariu la betie si de aia a venit la tine. Altfel, vad ca s-a lasat de fotbal in 2000, acu 19 ani, cand avea 31!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy