Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Este Sau Nu Bug?


Cuellar

Recommended Posts

Cand antrenez o echipa din campionatele puternice , golgheterii sunt jucatorii de la echipele de top ( ex: Rooney ,Chicarito , RVP , Benzema , Villa, Gomez etc) , cei mai buni pasatori tot de la echipele de top si asa mai departe.

Eu acum o antrenez pe Lyon si am mai selectat la inceputul jocului urmatoarele ligi : Italia , Spania , Anglia , Germania , Romania.

Am observat ca cei mai buni marcatori sunt jucatori de la echipe de la echipe fara pretentii , cei mai buni pasatori la fel , in timp ce jucatorii mentionati mai sus nu se gasesc nici macar in top5.

A mai observat cineva acest lucru?

Link to comment
Share on other sites

am mai observat si eu cateodata aceasta chestie si in special in Anglia, dar oricum cei care erau in top la golgeteri erau oarecum bunuti. Ma gandesc uneori ca acei jucatori care trec in fata vedetelor sunt jucati mult la echipele lor, spre exemplu o echipa medie ca sa nu zic slaba care are un atacant destul de bunut si il joaca, daca mai au si un stil de joc care sa-l avantajeze, ma gandsc ca da, acel jucator poate inscrie multe goluri. Asa la o echipa puternica orice jucator poate fi capabil sa inscie, nu doar varful autentic.

Link to comment
Share on other sites

Am scris si in topicul cu idei pentru fm13 ca, multe echipe fie ca acel campionat din care fac parte e simulat sau nu, fac niste transferuri de te doare capu, sau ca si in cazul tau tin pe banca sau nici macar nu inregistreaza pentru competitii jucatori foarte buni. Este ceva care nu stiu cum ar putea remedia cei ce se ocupa de joc si asta pentru ca e un simulator, sunt variabile si in afara de acele optiuni cu real fixture,real players and add players nu stiu ce ar putea adauga, chiar nu stiu daca se poate remedia acest lucru, poate doar sa implementeze o optiune in care tu sa selectezi nivelul "de gandire" ca sa zic asa al jocului sa fie ceva in genu: low, medium, high, expert si in functie de asta jocul sa ia decizii din ce in ce mai bune referitoare la: transferuri, loturile echipelor, tactici si asa mai departe.

Nu stiu daca m-am facut inteles dar...in fine.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Nu ai idee cat:)))

+coeficientii cluburilor(reputatia).Sper sa se rezolve lucrul asta in Fm13

Legat de reputatie, sunt in al doilea sezon in Romania si Rapid e considerat cel mai reputat club din tara, desi in primul sezon a fost pe locul 5, iar acum, dupa 22 de etape e pe locul 4. Nu a castigat nici cupa, iar in cupele europene s-a facut de ras... Nu stiu cum a ajuns sa fie clubul romanesc cu cea mai mare reputatie, la inceputul carierei nu cred ca era in top 3...

Link to comment
Share on other sites

Puteau sa aiba 10 personalitati in staff, nu asta e problema, e un bug.

Aceeasi problema am avut-o si intr-o alta salvare. Intr-o liga creata de mine, toate echipele la acelasi nivel (reputatie, finante, facilitati, etc). Dar dupa 5 sezoane in care echipa mea a castigat toate editiile de campionat, chiar a fost singura echipa care a ajuns in grupele cupelor europene (Europa League, apoi Champions League), era considerata a doua echipa ca reputatie... Ceva normal, nu?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Mai putini africani...

In alta ordine de idei, dupa 9 ani la un club unde aduci 6 campionate si 2 cupe ale campionilor, dat demisia, spell de un an la Rapid unde termin pe 2 in primul sezon, dat afara de noul patron dupa preluare, ajung in situatia ca echipe precum Fulham, Valencia, Palermo, etc sa "Laugh off Interest "...wtf? in functie de ce criterii sunt angajati managerii ?

Mentionez ca singurul club unde am gasit loc a fost Tranmenre, pe ultimul loc retrogradabil in Decembrie dupa 6 luni de asteptari

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy