Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP


Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dani

Fotball Manager 2012 Sectiune Sau Nu?

Recommended Posts

Urmatoarele cuvinte reprezinta opinia mea,doar a mea,nu trebuie sa se schimbe neaparat ,asta ramane la cheremul adminilor,eu doar va prezint o sugestie.

Forumul "Fotball manager 2012" ar trebui sa fie o sectiune de genul "FMRo - ultimele noutati" si exact dupa ea in ierarhie.

-De ce gandesc asa? Foarte simplu .Pentru ca este ultima editie FM si cea mai discutata.Plecand de aici pot urma multe alte idei si una ar fi sa separati "FM stories" si sa devina sectiune. La aparitia urmatoarei editii FM, de acum presupusa sectiune "Fotball manager 2012" ,bineinteles, sa se transforme din nou in forum si alaturata sectiunii "Football Manager 2005 - 2012 si FML".Pentru a intelege mai bine priviti imaginea.Daca nu e buna ideea va rog nu fiti reticienti si sa imi explicati de ce. Thx

208110Fm%202012.GIF

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iar ai inceput? Nu ai observat ca nimeni nu e de acord cu tine?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cand intrii in casa cuiva, e bine sa nu comentezi ca are "o pata pe perete, ceasul a stat" sau mai stiu eu ce! E vorba de bun simt!

Cam asa este si aici!

Daca nu ma insel, poza respectiva este de pe fm-base, uite-te intai cati useri are si apoi uite-te si la fm-ro si mai vorbim;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da,este luata de pe fm-base si din foarte multe lucruri proaste care le au "faza" cu fm 2012 pusa ca sectiune mi s-a parut buna.De la a intra in casa cuiva si a comenta despre petele de pe pereti pana a intra pe un forum si a propune o idee e cale lunga cum e o cale si mai lunga sa imi vorbesti de bun simt,claudius.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:ro: Tocamai vin dupa postul "Reputatie Cluburi" ,chiar daca s-a mai vorbit despre reputatie,tactici etc fiind noua editia Fotball manager 2012 se vrea a se discuta doar despre aspectul ei de catre membrii noi.De ce nu s-ar putea relua discutiile si de catre membri vechi special pentru noua editie (aranjate bine topicurile principale..etc asta daca ar fi sectiune)?.

Celelate sunt deja istorie cum e si arhiva forumului care se intinde prea mult pe prima pagina ( poate cumva, sa se faca doar o sectiune si doar un forum pentru arhiva,restul de informatie sa fie inclusa in acel singur forum,asa ar avea loc si FML si FM 2012 ca sectiuni).

Istoria creeaza prezentuI dar ce conteaza cu adevarat sunt prezentul si viitorul.La voi pe forum conteaza,membri vechi ,membrii noi si discutiile cat mai multe,parerea mea.Eu vreau sa ajut poate va inspir cu vreo idee , asa ca scriu ce imi trece prin cap, cu riscul de a abera cateodata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FML e ala care a murit nu ? :D

Doreste sa il reinvie ori mi-a raspuns mie cat se poate de subtil :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy