Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


One More Romanian Story


gaby4geo

Recommended Posts

Dupa absolvirea Scolii de Antrenori, nu ma asteptam sa fiu numit imediat antrenor la vreun club cu nume in Romania, mai ales ca nu am fost si jucator de fotbal si lumea nu stia cine sunt eu, Gabriel Stoian. Stiam ca trebuia sa incep de jos, din ligile inferioare. Insa pasul meu spre scena mare a fotbalului romanesc a avut destul de mult de asteptat, 10 ani fiind nevoit sa antrenez in ligile Onaoarea si a IV-a.

Acum, dupa finalul sezonului 2010-2011, aflat la 40 de ani, dupa performante nu prea rele in ligile din subsolul fotbalului romanesc, am inceput sa primesc oferte de la echipe din Liga a II-a care se bat la promovare si chiar si de la echipe din Liga I care se lupta pentru evitarea retrogradarii.

Desi, initial, eram gata sa accept o oferta din Liga a II-a, fiind obisnuit sa incep munca de jos, am decis ca deja asteptasem prea mult pentru debutul meu in Liga I si am spus pas echipelor care sperau sa le ajut sa promoveze si mi-am indreptat atentia catre cele care doreau sa evite retrogradarea si anul acesta si, de ce nu, sa isi imbunatateasca statutul pe scena cea mare.

Acum, urmeaza sa analizez ofertele primite si sa iau o hotarare. Si, sper eu, sa fie cea buna.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Chapter I: Hei, hei, Pandurii!

Am stat o zi intreaga sa iau "decizia cea mare". Cel putin, pentru mine asta reprezenta. Ramasese sa aleg intre Petrolul Ploiesti, echipa nou-promovata, insa mai cu renume in fotbalul romanesc, avand in vitrina 3 trofee de campioana si 2 Cupe ale Romaniei, si Pandurii Tg. Jiu, ocupanta locului 13 anul trecut in Liga I si cu niciun trofeu castigat de-a lungul istoriei de 48 de ani.

Oferta ambelor echipe era aceeasi, 65.000 E/an, deci, financiar, niciuna nu avea un avantaj fata de cealalta. Ceea ce m-a facut sa aleg Pandurii a fost valoarea jucatorilor gorjeni, dupa parerea mea, peste cea a "lupilor galbeni", din lotul lor facand parte jucatori ca Ciprian Brata, Stojan Vranjes, Mihai Pintilii, chiar si Chiriches, cu toate ca el va deveni, din iarna, jucatorul Stelei.

Dupa ce m-am decis, l-am sunat pe patronul echipei, Marin Condescu, si l-am anuntat ca urmatoarea zi vin la Tg. Jiu sa semnez contractul.

La conferinta de presa pentru prezentarea mea in functie de antrenor principal, cand am fost intrebat care sunt scopurile mele pentru perioada cat voi fi la carma Pandurilor, am raspuns ca primul an va fi evitarea retrogradarii, iar in anul/anii ce urmeaza, daca lucrurile vor decurge asa cum trebuie, sa aducem echipa la un nivel mai mare in Liga I. De asemenea, reporterii m-au intreba si daca am vreo echipa favorita in Romania. Nu m-am ferit sa le raspund ca sunt dinamovist de mic, insa le-am zis si ca asta nu ma va afecta cu nimic cand o sa jucam contra lor.

Zilele urmatoare voi face o analiza a lotului si voi vedea pe ce posturi avem nevoie de intariri.

Link to comment
Share on other sites

Prima decizie care trebuie luata cu privire la tactica este asezarea in teren. In principal aveam de gand sa joc pe stilul meu preferat, 4-4-2 Diamond, insa numarul de atacanti nu imi permite acest lucru, avand numai 3 in lot (Lemnaru, Stromajer si Batin). Asa ca am decis sa joc pe 4-4-1-1. In aceasta asezare, jucatorii vor avea urmatoarele roluri: fundasii laterali-Wing Back, iar cei centrali-Central Defender; mijlocasii laterali-Winger, mijlocasul central-stanga-Ball Winning Midfielder, iar mijlocasul central-dreapta-Deep Lying Playmaker; mijlocasul ofensiv-Attacking Playmaker, iar atacantul va depinde de numele jucatorului (Stromajer si Lemnaru-Target Man, iar Batin-Trequartista)

Dupa ce am hotarat asezarea, aveam sa ma orientez si spre transferuri. "Gaurile" veneau pe pozitiile de mijlocas dreapta, acolo unde joaca doar Bacila si mijlocas central-stanga, unde il am doar pe Pintilii. Pentru banda dreapta aveam deja un nume in minte: Tiberiu Serediuc de la CS Otopeni, 19 ani. Negocierile aveau insa sa fie mai grele decat ma asteptam, conducatorii clubului neparand dispusi sa il cedeze prea ieftin pe "cel mai bun jucator al Otopeniului", cum ii spuneau ei, iar bugetul de transferuri al clubului, de 120.000 E, nu ma ajuta deloc. Din fericire, au acceptat sa nu dam nimic pe loc, si sa platim o suma de 500.000 E in mai multe transe. Mai ramanea in centrul liniei de mijloc,unde nu aveam niciun nume in minte si a trebuit sa incep sa caut candidati. Alesul avea sa fie un jucator care avea in palmares 3 titluri de campion si o Super Cupa si putea veni din postura de jucator liber de contract, fara pretentii salariale foarte mari. Numele sau e Sorin Paraschiv, 30 de ani, fost jucator la Steaua si Unirea Urziceni. Negocierea contractului a decurs perfect, el acceptand 57.000 E/an (mai mic chiar si decat contractul meu :D).

Din pacate, bugetul clubului nu imi permite luxul sa intaresc si alte zone ale terenului, fiind nevoit doar sa acopar zonele cu probleme. Oricum, lotul pe care il am acum, dupa venirea celor 2, imi este suficient pentru a porni la drum.

1vru_c0e_ucn1x.pngUploaded at Picoodle.com

1s4o_219_ucn1x.pngUploaded at Picoodle.com

Link to comment
Share on other sites

Nu incerci sa imprumuti niste jucatori pt a completa lotul?Si poti juca astfel si tactica preferata.

o sa incerc ;)...da' daca o sa aiba echipele pretentii, gen sa platesc un procent mare din contractul jucatorului, o sa-mi fie mai greu pt. ca deja s-a cam epuizat bugetul salarial

Link to comment
Share on other sites

Tibor Serediuc super jucator :D.cum spunea si marianp incearca sa aduci 2 atacanti eu ti i-as recomanda pe Paun pe care sigur il stii si pe Negrut de la CFR Cluj tanar dar promitator.succes pe mai departe !!!!!!!!

Tiberiu, nu Tibor :P...si da, este jucator bun :D

Link to comment
Share on other sites

Bun transferul lui Serediuc. La mine in 2016 era la Man. United. In legatura cu transferul lui Paraschiv, l-am avut si eu la Sportul si se accidenta de 2 ori pe luna.

sper sa fi fost doar ghinionul tau :P...acum vorbind serios, din ce are el la Physical Attributes, nu prea ar da semne ca ar fi atat de "vulnerabil"

Link to comment
Share on other sites

De asemenea incearca sa cumperi in rate cu 0 avans(cu buletinul :D )si plata in 48de luni,totul e sa te tina bugetul de salarii-miscarea asta trebuia facuta inainte de primele transferuri.1-2 mijlocasi centrali+2 atacanti ar fi suficient pentru inceput

faza cu plata in rate o stiam si eu, o practic de mult, asa am facut si cu Serediuc :D...de chestia cu imprumutul de jucatori, chiar nu stiu cum de am omis-o..

Link to comment
Share on other sites

Aproape ca ma resemnasem cu situatia financiara a clubului si cu faptul ca nu voi mai putea sa fac niciun transfer datorita bugetului, cand primesc un telefon de la scouterul echipei, Gabriel Ghinea. Acesta ma anunta ca a fost informat de catre cunoscuti depre un atacant togolez, Abbe Ibrahim, care m-ar putea interesa. Numele imi parea cunoscut. Apoi imi amintesc ca el evoluase la Ceahlaul in sezonul 2009-2010. L-am intrebat daca stie ceva despre cerintele lui salariale, iar din sursele lui a aflat ca nu cere bani multi, mai ales ca sezonul trecut nu a jucat deloc.

Am intrat rapid in contact cu jucatorul si am convenit sa ne intalnim pentru negocieri. Cu toate ca pretentiile sale cu privire la bani nu erau foarte mari, din cauza bugetului pe care il mai aveam, ne-a luat ceva vreme sa ajungem la un punct comun. A acceptat pana la urma un contract pe 4 sezoane, cu salariul de 24.500 E/an + o majorare anuala cu cate 10%.

Deci, mai mult ca sigur, acesta o sa fie ultimul transfer din perioada asta de mercato, acum ramane sa ma concentrez pe perioada de pregatire.

ku2u_8c8_ucn1x.pngUploaded at Picoodle.com

Link to comment
Share on other sites

Pentru perioada de pregatire am avut progamate 4 partide amicale, adversarii fiind: Chavdar (Etropole), Sigma Olomouc, Jiul Rovinari si Zaglebie Sosnowiec.

In partida cu bulgarii de la Chavdar s-a vazut clar ca echipa abia venea dupa vacanta. Am reusit sa dominam la posesie si am avut mai multe pase reusite decat adversarii, insa nu am reusit sa ne concentram la finalizare. Meciul s-a terminat 0-0, o partida in mare parte "plictisitoare", singurul moment mai notabil avand loc in minutul 30. Marian Pleasca a inceput sa schioapete dupa un duel cu un mijlocas advers si dadea semne ca nu mai putea sa continue. Deja incepusem sa ma ingrijorez, mai ales ca la echipa a 2-a nu aveam niciun fundas dreapta mai de Doamne-ajuta si sa pot sa cumpar altul deja iesea din discutie. Din fericire, medicul echipei, Ion Serban, m-a anuntat ca nu e nimic grav si ca o sa poata evolua in meciul urmator fara probleme.

upyh_975_ucn1x.pngUploaded at Picoodle.com

In a doua partida a inceput sa se vada rezultatele antrenamentelor. Din nou am reusit sa dominam la posesie si la pase, insa de aceasta data am reusit sa si marcam. In minutul 37, noul-venit Serediuc a reusit sa trimita cu capul in poarta centrarea primita de la Brata din flancul stang. In rest, se vedea ca pasam ceva mai lejer si am reusit sa ne impunem si la tacklinguri si dueluri aeriene. Si, pentru a 2-a partida la rand, am reusit sa terminam partida fara sa primim gol, scorul final fiind 1-0.

1m92_568_ucn1x.pngUploaded at Picoodle.com

In a 3-a partida, contra Jiului Rovinari, am continuat sa ne inbunatatim forma, castigand cu 2-0. Lucrurile insa nu au stat asa de bine inca de la inceput, adversarii, o echipa din Liga a III-a, a reusit sa aiba primele ocazii ale partidei. Acelasi Fotescu a scapat de doua ori singur cu portarul Mingote, o data tragand pe directia acestuia, iar a doua oara sutand la distanta enorma de poarta. In a doua repriza ne-am dat drumul la joc, inghesuindu-i pe adversari in propria jumatate de teren, insa nu gaseam calea spre gol. Deschiderea de scor a venit abia in minutul 85, cand Brata a reusit sa patrunda in careu din banda stanga si a pasat pe coltul lung lui Batin, care a inscris simplu cu latul. In ultimul minut de prelungire, 93, cand nimeni nu se mai astepta, Chiriches a reusit sa marcheze si el cu o lovitura de cap pe coltul scurt, in urma unui corner batut de Vranjes.

196r_da4_ucn1x.pngUploaded at Picoodle.com

In ultimul amical, cu Zaglebie Sosnowiec, am terminat in stil mare. Scor final, 4-0. I-am luat tare pe polonezi, in minutul 8, Abbe Ibrahim, la meciul lui de debut, reusind sa deschida scorul, dupa ce a primit pe pasa pe culoar de la Voiculet si l-a executat, din duel 1 la 1, pe portarul advers. In minutul 27, acelasi Ibrahim, lansat pe culoar de Brata de aceasta data, a reusit sa-l dribleze pe portarul polonez si a inscris in poarta goala. In a doua repriza, Calin Cristea a continuat recitalul nostru de goluri. A batut o lovitura libera de la 20 de metrii in zid, mingea insa a ajuns din nou la el, de aceasta data sutand puternic din voleu, lasandu-l fara replica pe portarul advers, care fusese mascat de coechipieri si nu a putut vedea mingea. In minutul 83, tanarul fundas de 21 de ani, Ionut Rada a reusit sa inchida tabela. A trimis cu capul pe coltul scurt o centrare primita din corner de la Vranjes, ducand scorul la 4-0.

2lxt_31d_ucn1x.pngUploaded at Picoodle.com

Deci, echipa a mers aproape perfect in amicale. dupa 3 victorii si un egal, performanta de laudat fiind faptul ca nu am incasat niciun gol. Trebuie insa sa raman cu picioarele pe pamant si sa ma concentrez pe prima etapa din campionat, care va avea loc chiar impotriva Stelei in deplasare.

Link to comment
Share on other sites

Cu o zi inaintea debutului meu in Liga I, primesc un telefon de la varul meu, el rapidist infocat:

-Alo, ce mai faci vere?

-Ce sa fac, dupa antrenament. Incerc sa mai ma relaxez putin.

-Ai emotii nu?

-Tu ce crezi? Nu numai ca e primul meci oficial, dar joc si cu Steaua.

-Ia zi, ca mor de curiozitate. Crezi ca ii bateti sau nu?

-Ma vere, exact, nu pot sa-ti raspund. Daca faci comparatie intre ce am jucat in amicale, ei au facut doua egaluri si doua infrangeri, si in toate meciurile au luat gol. Noi am facut un egal si am batut de trei ori, fara sa primim gol. Statistic stam mai bine, da' daca compari valoarea dintre lotul nostru si al lor, ei stau mai bine.

-Da' tu ce zici, ii crezi in stare pe jucatori?

-Acum ce vrei sa spun? Nu? Daca joaca ce le zic eu si nu fac greseli multe, scoatem cel putin un egal. Acum depinde si de Steaua, daca prind ai lor o zi buna, o sa ne fie foarte greu. Asa, iti dai seama ca eu as da orice sa-i batem maine.

-Da, nu numai tu.

-Rapidu' tau cand joaca?

-Joaca luni cu U Cluj in deplasare.

-Si faceti iar ca in fiecare an? Incepeti ca acceleratu' si terminati ca personalu'?

-Pai la ei cam asa ar fi normal. Da' vedem luni. Bine vere, atunci, hai ca te las, mai vorbim maine dupa meci. Si vezi sa bateti si voi.

-Bine vere. Ne auzim atunci. Salut!

-Salut!

Nu trec 15 minute si ma suna si tata, cel care mi-a aratat ce inseamna Dinamo inca de la varsta de 3 ani.

-Gabi, ce mai faci ma?

-Sa traiesti tata! Uite, doar ce am vorbit mai devreme cu varu' la telefon.

-Aha. Te-a sunat sa te intrebe de meciu' de maine nu?

-Da. El vrea mereu sa piarda Steaua, da' acum daca sunt si eu antrenor la echipa adversa, iti dai seama.

-Si tu ce zici? Bateti maine?

-Iti dai seama ca vreau sa batem mai mult decat orice. Da' o sa vedem maine ce o sa fie.

-Sa-i bateti, sa nu-i lasati.

-Da. Dinamo parca joaca tot maine nu?

-Da. Are acasa cu Petrolu'.

-Si ce zici? Bat si ei sau ce fac?

-Eu stiu? Asa ar trebui, sa bata, da' poti sa stii dinainte?

-Da, ce-i corect e corect. Bine tata, hai ca trebuie sa inchid. ca mai am ceva treaba.

-Bine Gabi. Sa treiesti, pa-pa!

-Sa traiesti, la revedere.

Deci, nu numai pentru mine are meciul cu Steaua o importanta atat de mare. Acum, sper sa fac si o figura buna si sa nu dezamagesc.

Link to comment
Share on other sites

Etapa 1, Steaua - Pandurii:

Mai erau doar cateva minute inainte de marele meci contra Stelei. Jucatorii erau pe teren facand incalzirea inainte de meci, in timp ce eu eram la margine si ma gandeam la un singur lucru: Steaua nu are voie sa ne bata. Desi paream foarte concentrat si sigur pe ce aveam de facut, aveam niste emotii uriase si ma intrebam intruna daca am facut pregatirea dinaintea sezonului asa cum trebuie si daca o sa aleg tactica potrivita pentru meciul de azi.

Cand am intrat in vestiar si i-am vazut pe baieti, niciunul nu parea afectat de importanta meciului care, pentru ei, era doar o alta partida din campionat. Vazandu-i pe ei atat de calmi, am inceput sa capat mai multa incredere in mine si in ce putem realiza astazi. Le-am transmis, pana sa iasa pe teren: "Baieti, am incredere deplina in voi si stiu ca puteti sa faceti un meci mare azi. Iesiti acolo si da-ti tot ce aveti mai bun!"

Aceasta a fost asezarea in teren a noastra si a adversarilor

278f_fde_ucn1x.pngUploaded at Picoodle.com

Steaua a incercat inca de la inceput sa domine jocul si sa joace mai ofensiv, insa toate tentativele lor de atacuri erau taiate cu precizie de catre fundasii si mijlocasii mei, inainte sa degenereze in ocazii periculoase de gol. In minutul 12, Prepelita s-a accidentat in urma unui duel cu Cardoso si nu a mai putut continua, fiind inlocuit de Mihai Costea. Lucrurile s-au cam schimbat prin minutul 20 cand am inceput sa indraznim mai mult si am iesit si noi mai mult pe ofensiva. Apararea stelista, mult mai dezorganizata ca a noastra, nu a rezistat mult, iar in minutul 27 Serediuc a reusit sa patrunda in careu din banda dreapta, insa centrarea sa pe coltul lung a fost respinsa de Galamaz. Dupa ce jocul se mai echilibrase si mingea statea mai mult pe la mijlocul terenului, in minutul 36 Vranjes il gaseste cu o pasa in interiorul careului advers pe Batin, insa acesta se grabeste si suteaza pe coltul scurt imediat dupa preluare, trimitand in plasa laterala. Un minut mai tarziu, Acelasi Batin primeste mingea pe la 35 de metrii distanta de poarta, insa refuza sa se mai uite stanga dreapta si se duce de nebun pana pe la marginea careului, de unde incearca inca un sut pe coltul scurt, insa trimite multe pe deasupra portii. In minutul 40, Vranjes isi incearca si el norocul dintr-o lovitura libera de la aprox. 30 de metrii de poarta lui Tatarusanu, insa trimite putin pe langa bara din stanga portii. Pana la pauza nu a mai avut loc niciun eveniment notabil, scorul ramanand 0-0. La pauza am fost nevoit sa-l introduc pe Nistor in locul lui Vranjes, bosniacul fiind extenuat dupa prima repriza.

In startul primei reprize, i-am luat mai tare pe stelisti. In minutul 48, noul intran, Nistor, ii paseaza pe culoar lui Ibrahim, care scapa singur cu Tatarusanu. Aici a avut loc un moment din acela in care imi doresc ca poarta sa fi fost cu cativa cm mai lunga. Togolezul a sutat pe coltul scurt, insa a lovit bara iar din aceasta mingea a ricosat inapoi in teren, fiind degajata in aut de Latovlevici. Prima ocazie a Stelei a venit abia in minutul 55, cand Tanase a prins un sut sanatos de la aproape 35 de metrii, insa mingea a lovit transversala, dupa care a fost degajata in corner de Chiriches. Atunci, am simtit ca mi-a stat inima in loc si mi-a luat ceva vreme sa imi revin. Dupa aceasta faza, gazdele au cedat aproape de tot pe faza ofensiva, preferand doar sa se apere, desi Levy le facea semne energice sa urce si sa nu ne permita sa detinem controlul. Publicul incepea sa huiduie jocul echipei lor favorite si pe fata antrenorului israelian se putea citi teama de un insucces rusinos inca din prima etapa. Stia ca nu mai poate obtine victoria cu un astfel de joc, insa era agitat din cauza faptului ca putea ramane fara niciun punct. In minutul 73, insa, Pintilii pierde aiurea o minge la mijlocul terenului in fata lui Rusescu, acesta ii paseaza lui Mihai Costea, insa olteanul alege o solutie neinspirata si suteaza de la 30 de metrii, cand mai avea un singur adversar in drumul spre careul nostru, iar mingea ajunge direct in bratele lui MIngote. In minutul 83, Chiriches era gata sa marcheze impotriva viitoarei sale echipe, insa lovitura sa de cap din urma unui corner batut de Nistor este prinsa de Tatarusanu. Trei minute mai tarziu, inca un corner, centrarea este insa de aceasta data pe coltul lung, dar Viera trimite cu capul putin peste poarta. Deja ajunsesem in culmea disperari, vazand cum ratam ocazie dupa ocazie intr-un asemenea meci, si am avut si o reactie nervoasa cand am dat cu sticla de apa de pamant si am tipat "Da' intra in poarta f***** m***** m****".

Pana la final nu s-a mai intamplat nimic notabil, iar meciul sa terminat egal, 0-0. Pe de-o parte eram dezamagit, stiind ca se putea mult mai mult la cum s-a jucat, pe de-alta parte eram multumit ca plecam neinvins de pe stadionul echipei pe care o uram din copilarie.

In vestiar, i-am felicitat pe jucatori pentru prestatia de pe teren si le-am zis ca nu ne trebuia azi decat putin mai mult noroc pentru a fi obtinut 3 puncte.

Per total, pentru meciul de debut, a fost un joc bun, mai ales in fata unui adversar ca Steaua.

1k2y_b66_ucn1x.pngUploaded at Picoodle.com

Link to comment
Share on other sites

A doua zi, luni, primesc inca un telefon de la varul meu:

-Ce ati facut ma? Nu ati dat si voi macar un gol?

-Ce sa-i faci ma? Na-i vazut ca i-am dominat la posesie, a doua repriza am stat numai calare pe ei. Da' zici ca nu a vrut mingea aia sa intre in poarta.

-Pacat! Alea au fost 2 puncte pierdute.

-Acuma, sa nu fiu si eu d'ala...sa vad si jumatatea plina a paharului. Am plecat de pe Ghencea neinvins, echipa a jucat mult mai bine decat ma asteptam sa o faca. Si din nou, nu am primit gol.

-Asta asa e.

-Chiar ma, Rapidu' ce a facut? Ca la pauza era 1-0 pentru U Cluj.

-Ne-a batut cu 3-1.

-Aoleuuu. Nu ati mai pornit din nou ca acceleratu'.

-Ce sa le faci? Tu pe ai tai poti sa tipi la ei daca te enerveaza, da eu din tribune ce pot sa le fac?

-Lasa vere. Ca in fiecare an incepeati cu victorie si terminati pe 5 sau pe 6. Poate asta o fi semn bun.

-Macar sa ai tu dreptate. Da' Dinamo al tau ce a facut?

-Au batut, tot cu 3-1. De, ai mei sunt mai smecheri.

-Daa. Lasa ca vedem peste doua etape cat de smecheri sunt, ca joaca cu Rapid.

-Va da 3-2 ca anu' trecut.

-Nu e exclus. Da chiar, voi cu cine jucati etapa urmatoare.

-Avem acasa cu Chiajna.

-Aha. Pe astia trebuie sa-i bateti si voi.

-Normal, asa ar trebui. Da' o sa vedem sambata ce si cum.

-Da. Bine vere, hai ca ne mai auzim si alta data. Hai salut!

-Salut, sa traiesti!

Da, din pacate nu am putut sa-i fac bucuria si sa o bat pe Steaua si e si el la fel de dezamagit ca si mine. Bine, el e putin mai dezamagit ca pierdut si Rapid, da' asta e alta poveste.

Eu trebuie sa raman concentrat pe urmatoarea partida de campionat cu Chiajna si sa obtin prima noastra victorie in Liga I, chiar in fata propriilor fani.

Link to comment
Share on other sites

stiu, e cam mare postul de la meciul cu Steaua si cam plictisitor de citit, insa nu vor fi toate la fel :D...pe asta l-am facut asa pt ca avea o importanta mai mare ;)

Te anunt, ca eu nu m-am plictisit sa-ti citesc descrierea meciului. Un story foarte frumos ai si sper sa nu te lasi de el prea curand.

Link to comment
Share on other sites

Cam asta dorim la un story,sa fie prezentate si trairile managerului, in stil propriu,fara clisee si faptul ca ai prezentat mai amplu un meci important e un lucru pozitiv la care nu vreau sa renunti,ba chiar as vrea sa urmarim si deciziile pe care le iei in momentele cheie ale jocului,schimbari de tactica,de sarcini pe jucator pentru ca de fapt asta inseamna FM.Rezultatul cu Steaua sa nu te supere,e unul foarte bun.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy