Jump to content

Hai Liberare

Featured Replies

Posted
  • MentholBoy
comment_300206
_yang, lun4tic, lun4tic, freestyle18, F3RN4ND0_5T3L!5TUL, negurici, victor_onaga, undertaker, Unumihai33, tzutacu, S_Edy, te-execut, TheBlueLine, trikule, tudor_boy, super_dror, roly, small35T, AlexandruAlejandro, aditza_h, MaxKool999, Alejandrinho, Razvan_Diabolic, raul04, rapid1923, pistonica, Raddu_AdyY, onuadryann, Pestache, mahdahleen, hackers_best_cs, nyker, neamtu, mosu, mitza_fm, mihai_tudose2007, andreeiu, alexrobu, bigfoot17ro, bogdan_rap_93, bobii2005, MeSSy, Marestefy, Mariusik89, mbm, MicsiRau, CaNNavaro, Cupi22, CFR1907Cluj, laikici67, LordVendor, emmanuel1993, KaTa, iubaretzu, Gabyz27, Daniel-Liviu, Danielosz, daddy_fizzandy, demmonel, dinnobolique, Duke_Tm, Flavy, floryn, GabiTobo, Mudkipz, alexilie

Pomelnicul de mai sus reprezinta lista userilor care au fost iertati de banul pe care il aveau si care au fost scosi din Banville. Unii deja ne-au multumit pe aceasta cale pentru darnicia de care am dat dovada cu ocazia aparitiei FM 2011. Eu deja am in frigider carne si pentru Craciun si pentru Paste :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy