Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Lansarea Oficiala In Romania, La Cluj


Mihai

Recommended Posts

  • MentholBoy

1939.jpg

Bucuresti, 5 noiembrie 2010 – TNT Games, distribuitorul SEGA în România, a anunţat că Football Manager 2011 – varianta pentru PC, a devenit astăzi disponibil în România, simultan cu restul Europei.

Pentru a sărbatori lansarea Football Manager 2011 PC, DOMO – una dintre cele mai importante reţele de magazine electro-retail din România – organizează un eveniment special la care vor participa antrenorul și membri ai echipei de fotbal FC CFR 1907 Cluj.

Evenimentul, la care vor participa jucători ai clubului și antrenorul Sorin Cârțu, alături de fanii FC CFR 1907 Cluj și Football Manager 2011, va avea loc în magazinul Domo din centrul comercial Polus din Cluj, marți, 9 noiembrie 2010, ora 19:00.

Pentru prezentarea oficială a jocului, la evenimentul de la Cluj va fi prezent Mihai Andrieș, Head Researcher Sports Interactive – Football Manager pentru România și șeful comunității FM din țara noastră: www.fmro.ro.

„Football Manager 2011 le oferă fanilor dedicați ai seriei de jocuri produse de Sports Interactive, precum și tuturor pasionaților de fotbal din România, cea mai realistă experiență în rolul unui manager care iși conduce echipa spre victoria absolută. Complexitatea sportului-rege este perfect redată și acum, perfect controlabilă, în noul Football Manager 2011, care aduce o serie de îmbunătățiri notabile față de variantele anterioare. Cred că mesajul de pe cutia jocului rezumă cel mai bine ideea de bază din noul FM11: ”, a declarat Mike Stegaru, directorul de marketing TNT Games.

Despre Football Manager 2011

Cel mai apreciat și realist simulator de management fotbalistic revine cu ediția Football Manager 2011!

Jocul acoperă toate aspectele activității unui manager și oferă nu doar cele mai precise informații despre performanțele din viața reală ale tuturor jucătorilor și echipelor de fotbal din lume, ci și o gamă largă de imbunătățiri față de varianta FM10.

Iată câteva dintre caracteristicile principale ale lui Football Manager 2011:

- Negocieri de contracte: o opțiune care își face debutul în FM11, sistemul de negociere a contractelor va lua în calcul o gamă largă de noi clauze, iar jucătorul va lucra cu diferite tipuri de agenți pentru a se asigura că obține semnăturile cele mai valoroase.

- Sistem de antrenament mai complex: acum include mai multe module de antrenament de bază și antrenament individual, prin care jucătorii pot fi pregătiți în 14 areale de performanță diferite. În plus, jocul oferă o nouă zonă de pregătire înaintea meciului, unde îi poți comunica echipei să se concentreze asupra anumitor tactici sau zone ale terenului.

- Serviciu de abonare la știri: știrile si e-mail-ul din joc sunt acum distribuite sub o nouă formă, mai elaborată. Știrile oferă acum mai multă informație relevantă pentru strategia managerului.

- Vizualizarea meciului: Pentru prima dată în seria Football Manager 2011, poți asista la meciuri în nocturnă, sub lumina reflectoarelor. De asemenea, au fost introduse peste 100 de animații noi, inclusiv ale modelelor jucătorilor, ale stadioanelor, ale reacțiilor emoționale la gol și multe, multe altele. De asemenea, modulul de simulare a meciurilor a fost și el îmbunătățit.

- Reputație dinamică în cadrul ligii: această nouă caracteristică din Football Manager 2011 îi conferă un grad și mai ridicat de realism: pe măsură ce echipele devin mai puternice și au rezultate din ce în ce mai bune la nivel continental, liga în care joacă va deveni și ea mai puternică și va atrage mai mulți jucători. Astfel, Football Manager 2011 devine o imagine fidelă a lumii, mereu în schimbare, a fotbalului mondial.

———————-

Despre SEGA® Europe:

SEGA® Europe Ltd. este divizia de distribuţie europeană a corporaţiei SEGA, al cărei sediu principal se află în Tokyo, Japonia. SEGA este lider mondial în divertismentul interactiv şi produce şi distribuie software de divertisment interactiv pentru o gamă largă de platforme hardware, inclusiv PC, dispozitive wireless şi console Nintendo, Microsoft şi Sony Computer Entertainment Europe. Siteul oficial SEGA Europe se găseşte la adresa www.sega-europe.com.

Despre Sports Interactive Ltd.:

Sports Interactive (SI) este cel mai important producător de simulatoare de management fotbalistic din lume, mulţumită seriei de jocuri Football Manager. Înfiinţată în 1994 în zona Old Street din Londra, SI are 60 de angajaţi permanenţi şi colaborează cu peste 1.500 de specialişti din întreaga lume. Jocurile produse de SI s-au bucurat de un succes comercial şi critic fără precedent – noua dintre acestea se regăsesc în UK Top 20 al celor mai rapid vândute jocuri pentru PC din toate timpurile, iar cinci dintre ele în UK Top 20 al celor mai bine vândute jocuri pentru PC din toate timpurile.

Sports Interactive a fuzionat cu SEGA în 2006. Mai multe informaţii despre SI se găsesc la adresa www.sigames.com.

Despre DOMO:

Domo Retail este unul din cei mai importanţi jucători din retailul specializat în electrocasnice, electronice, IT şi telecom, încheind anul 2009 cu o cifră de afaceri de 170 milioane de euro.

Deţine o reţea naţionalã formata din 133 magazine (126 DOMO si 7 magazine Technomarket) ce însumează aproape 80.000 de metri pătraţi şi peste 1.650 angajaţi.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Pentru prezentarea oficială a jocului, la evenimentul de la Cluj va fi prezent Mihai Andrieș, Head Researcher Sports Interactive – Football Manager pentru România și șeful comunității FM din țara noastră: www.fmro.ro.

auzi, "sefu' " dar pt un moderator nu s-a gasit o invitatie ?

sunt curios daca Traore e mai inalt decat Anahoret.

plus ca asta nu prea a mai vazut tara decat din autobuz.

de Traore zic, normal. :)

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

auzi, "sefu' " dar pt un moderator nu s-a gasit o invitatie ?

sunt curios daca Traore e mai inalt decat Anahoret.

plus ca asta nu prea a mai vazut tara decat din autobuz.

de Traore zic, normal. :)

Te invit sa vii si tu :D aaa..stai ca astia sunt Cosmote. Sau te refereai la Anaclujet? :D

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

http://www.emag.ro/jocuri-precomanda/joc-football-manager-2011-pentru-pc--pSEG-PC-FM11

Lansarea oficiala a avut loc aseara la Cluj si, din pacate, nu a avut impactul dorit si din cauza disperarii fanilor CFR Cluj care i-au asediat pe jucatori pentru autografe. Dar despre asta voi discuta separat.

In alta ordine de idei, cei de la Domo au spus aseara ca jocul este deja si in magazinele lor. Probabil ca nu l-au pus pe rafturi, desi il aveau in stoc, pana nu a avut lansarea oficiala.

Daca are cum sa confirme cineva ca exista undeva la Domo jocul pe rafturi sa imi spuna si mie

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy