Jump to content

Problema!

Featured Replies

• Author
comment_296174

Stergeti urmatorul folder:

pt XP: C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009\settings

pt Vista\ Windows 7: C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2009\settings

Daca nu va apare folderul, bifati din "My Computer\Tools\Folder Options\View\Show hidden files, folders or drives" pentru a vedea fisierele ascunse

Asta o sa rezolve problema legata de erorile XML.

Numai shaorma au in cap unii dintre voi. Incredibil!

Si asta pentru cine era? Sau macar lamureste-ne si pe noi la ce te referi?

• 2 weeks later...
  • Generaţia de Aur
comment_296934

Pt ca am o lene acuta sa deschid un nou topic.

Tocmai mi-am reinstalat sistemul de operare (Win 7)...dar am formatat doar C-ul, D si E au ramas neatinse. Dintr-o comoditate nemaintalnita..am lasat instalat si FM-ul, pe D..care spre surprinderea mea...a functionat si dupa ce am pus noul sistem. Eh...toate bune si frumoase..cu exceptia faptului ca nu pot vedea schimbarile pe care le fac in editor, in sensul ca ele sunt salvate...dar in joc nu imi apar acolo la CHANGES. Exista vreun browse...sa le pot pune eu acolo? sau trebe' sa reinstalez cu totul din nou?

Vroiam sa imi pun unul dintre updateurile cu transferurile recente..si am ramas cu buza umflata :D

• 1 year later...
  • MentholBoy
comment_316160

If you are getting an Invalid Token XML Parsing Error message then do the following...

Delete the following folder:

XP: C:\Documents and Settings\[your username]\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2011\settings

Vista\Windows7: C:\Users\[your username]\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2011\settings

Once deleted restart your computer and try launching the game again.

If you are unable to locate the folders please ensure that hidden folders are enabled as detailed below:

- Click on Start

- Select Control Panel

- Select Folder Options*

- Select View

- Select Show Hidden files and folders

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy