Jump to content

Viitorul Simulatoarelor De Fotbal

Featured Replies

• Generaţia de Aur
comment_285597

Cat de realist credeti ca poate sa devina simulatorul de fobal, Football Manager si nu numai?

Foarte. Si ma refer numai la "nu numai".

Cum credeti ca va evolua FM dea lungul anilor? Cum va arata FM 2020, dar FM 2100 sau FM 3000 etc.?

Daca mai pui tampit intrebarile, iti dau aripi.

• Generaţia de Aur
comment_285651

Asta n-avem de unde sa stim. Dar pana atunci poate se satura lumea de un joc tot mai prost de la an la an, jucabil doar dupa 3,4 luni de la lansare. Ah, who am I kiddin', cat timp exista copii cu trei pistrui pe obraz, dornici de transferuri record si loaduri, jocul va exista...

Ceea ce va ucide complet acest joc, va fi implementarea nivelelor de dificultate.

• Author
comment_285652

Asta n-avem de unde sa stim. Dar pana atunci poate se satura lumea de un joc tot mai prost de la an la an, jucabil doar dupa 3,4 luni de la lansare. Ah, who am I kiddin', cat timp exista copii cu trei pistrui pe obraz, dornici de transferuri record si loaduri, jocul va exista...

Ceea ce va ucide complet acest joc, va fi implementarea nivelelor de dificultate.

Sti ceva despre nivelele de dificultate?

• Author
comment_285667

Ce credeti ca ar mai trebui implementat in FM ca sa fie mai real?

Ce ati zice de un antrenament mai detaliat? Inclusiv sa i-ti vezi jucatorii cum se misca la antrenament. Sau sa sti mai multe despre personalitatea jucatorilor.

Nu mai stiu la ce FM primeam dividiuri de la impresari sa vad evolutia unor jucatori. Ajuta la ceva asta sau credeti ca era degeaba?

Ce parere a-ti avea daca ati putea sa stati in vestiar si sa vorbiti cu jucatorii?

La antrenamente sa poti face concurs de penalty-uri sau de lovituri libere. Sa ii pui sa se intreaca la alergari.

Sa poti sa te implici mai mult in transferuri si chiar sa poti negocia si sa vorbesti cu jucatorul pe care vrei sa il tansferi.

Sa poti sa te consulti mai mult cu patronul.

Sa te implici la juniori. Si chiar sa vezi jucand jucatori de 10 ani.

Sa ai niste butoane in timpul meciului prin care sa certi jucatorii, sa vorbesti cu arbitrul, sa scoti jucatorii la incalzire, sa vorbesti cu secunzii.

Mi se pare o prostie afisarea atributelor unui jucator.

In joc noi cumtaram jucatorii dupa atribute. De ex. atacanti cu finishing mare etc. In realitate jucatorii se cumpara dupa performanta. De exemplu noi cumparam un jucator cu CA mare si care are note mici, joaca prost in loc sa cumparam jucatori cu note mari sau cu goluri multe. Un jucator cu atribute bune nu joaca neaparat bine.

Ce parere aveti?

In joc noi cumtaram jucatorii dupa atribute. De ex. atacanti cu finishing mare etc. In realitate jucatorii se cumpara dupa performanta. De exemplu noi cumparam un jucator cu CA mare si care are note mici, joaca prost in loc sa cumparam jucatori cu note mari sau cu goluri multe. Un jucator cu atribute bune nu joaca neaparat bine.

Ce parere aveti?

comment_285686

Nu e mai usor sa iti cumperi o minge, sa iei baietii de la bloc si sa mergi la un fotbal?

Cei de la SI ar trebui sa se opreasca din adaugat features noi jocului, pana cand rezolva toate bugurile care se pastreaza an de an.

gluma gluma dar trist e ca in ziua de azi eu nu mai vad copii jucand fotbal pe strada... copilaria lor se rezuma la netcafeuri, lan-partyuri, all-nightere la dota, etc... te duci la un copil de 13 14 ani si nu stie ce-i aia lapte gros, la malai, peretica sau patratica...

• Generaţia de Aur
comment_285691

Ce ati zice: -sa puteti sa futeti logodnica altui manager/jucator?

- sa va trimita arbitrul in tribuna

- sa vorbiti la telefon cu patronul in timpul unui meci

- sa puteti da amenzi jucatorilor ca au iesit in Bamboo

- sa intrati in direct la sport.ro

- sa vedeti cum se bat jucatorii pe teren/in tunelul ce duce spre teren

comment_285693

gluma gluma dar trist e ca in ziua de azi eu nu mai vad copii jucand fotbal pe strada... copilaria lor se rezuma la netcafeuri, lan-partyuri, all-nightere la dota, etc... te duci la un copil de 13 14 ani si nu stie ce-i aia lapte gros, la malai, peretica sau patratica...

Generatiile se schimba, nu poti cere copiilor din ziua de azi sa socializeze in acelasi fel in care ai facut`o tu, ei vor face ceea ce este "la moda". Este intradevar trist ca sportul este sub calculator ca necesitate si placere in ziua unui copil, dar asta se intampla din cauza ca pc`ul este mai comod si mai usor accesibil (suna ciudat dar in ziua de azi este mai usor sa stai pe mess decat sa joci un fotbal pe strada, din cauza masinilor care sunt parcate pe toate trotuarele, babelor care te dau in judecata daca bati mingea in orele de liniste, etc.). Poate ca se vor trezi si primariile si vor investi mai mult in terenuri de fotbal sau sali de gimnastica dar pe care sa nu le taxeze, pt. ca din nou, internetul ar fi mai ieftin decat o ora pe teren.

• Generaţia de Aur
comment_285697

1.Ce ati zice de un antrenament mai detaliat? Inclusiv sa i-ti vezi jucatorii cum se misca la antrenament. Sau sa sti mai multe despre personalitatea jucatorilor.

2.Nu mai stiu la ce FM primeam dividiuri de la impresari sa vad evolutia unor jucatori. Ajuta la ceva asta sau credeti ca era degeaba?

3. Ce parere a-ti avea daca ati putea sa stati in vestiar si sa vorbiti cu jucatorii?

4.La antrenamente sa poti face concurs de penalty-uri sau de lovituri libere. Sa ii pui sa se intreaca la alergari.

5.Sa poti sa te implici mai mult in transferuri si chiar sa poti negocia si sa vorbesti cu jucatorul pe care vrei sa il tansferi.

6.Sa poti sa te consulti mai mult cu patronul.

7.Sa te implici la juniori. Si chiar sa vezi jucand jucatori de 10 ani.

8.Sa ai niste butoane in timpul meciului prin care sa certi jucatorii, sa vorbesti cu arbitrul, sa scoti jucatorii la incalzire, sa vorbesti cu secunzii.

9.Mi se pare o prostie afisarea atributelor unui jucator.

1.sa "i-mi" vad jucatorii la antrenament ? neah, dar as prefera un raport saptamanal de la asistent pt fiecare jucator in parte in care sa-mi zica daca a tras tare la antrenamente, daca si-a imbunatatit vreun atribut sau nu in ultima saptamana. mai multe despre personalitatea jucatorilor ? cam ce ? e folositor sa "sti" daca le plac clatitele sau... ?

2.dvd-uri de la impresari - o idee decenta dar nu grozava. impresarii lipsesc cu desavarsire din joc din pacate si ar trebui sa existe negocieri adevarate, dure, in care impresarul sa vina si sa-mi zica "mititelu ne da 10.000 pe luna, da-mi 13.000 si jucatorul e al tau", nu exista sfere de influenta create de impresari, managerul nu are impresar nici macar cand vorbim de reputatie continental.

3.daca "a-s" putea sa stau in vestiar si sa vb cu jucatorii mi-ar trebui microfon, eventual webcam dar nu vreau sa-mi aud glume de vestiar ca nu m-am barbierit, deci nu.

4. nu

5. cum sa ma implic mai mult in transferuri ? sa aduc bani de acasa ? sa vb cu el, nu - vezi pct 3.

6. majoritatea jucatorilor de FM isi urasc de moarte patronul pt ca fie se baga peste ei si le vand jucatorii (great feature imo :B: ) sau ii dau afara. consultatiile suplimentare sunt echivalente cu vizita la dentist. interactiuni suplimentare din partea patronului ar fi o idee in sensul ca el e inexistent in presa si/sau in randul suporterilor si sunt convins ca Jiji nu ar rezista nici 3 zile ca patron de club in FM, unde nu ai tu nici macar un "direct" la gsp. nu, nici daca ar fi post negru.

7. ca sa-i vad pe pustii de 10 ani, ei trebuie sa existe. credinta nu e suficienta.

8 exista deja o parte din cele amintite. interesant ar fi optiunea de a urla la arbitru ca mijloc de refulare. apoi poti fi trimis in tribuna si.. nu mai ai control asupra echipei :B:

9. believe it or not dar... atributele=calitati!!! cand cumperi un jucator te uiti dupa anumite calitati, cauti un profil anume care sa se potriveasca stilului pe care vrei tu sa-l imprimi echipei. degeaba iti iei mijlocas lateral care stie sa centreze dar habar nu are sa dribleze daca tu vrei ca extremele tale sa patrunda in centru cu mingea la picior si sa dea pase "printre" catre atacanti. atributele=calitati! daca inca mai crezi ca atributele sunt inutile, pregateste-te sa fii fraierit de catre impresarii de la pct.2.

10. nimeni, dar absolut nimeni de la SI Games nu citeste ce scriem noi aici. daca ar fi fost la TV un meci interesant (si nu International-Dinamo) cu siguranta nu as fi pierdut timpul cu acest reply.

comment_285753

Generatiile se schimba, nu poti cere copiilor din ziua de azi sa socializeze in acelasi fel in care ai facut`o tu, ei vor face ceea ce este "la moda". Este intradevar trist ca sportul este sub calculator ca necesitate si placere in ziua unui copil, dar asta se intampla din cauza ca pc`ul este mai comod si mai usor accesibil (suna ciudat dar in ziua de azi este mai usor sa stai pe mess decat sa joci un fotbal pe strada, din cauza masinilor care sunt parcate pe toate trotuarele, babelor care te dau in judecata daca bati mingea in orele de liniste, etc.). Poate ca se vor trezi si primariile si vor investi mai mult in terenuri de fotbal sau sali de gimnastica dar pe care sa nu le taxeze, pt. ca din nou, internetul ar fi mai ieftin decat o ora pe teren.

Acum adevaru-i ca si eu am avut calculator de la 13 ani acasa dar asta nu insemna ca preferam sa joc fifa cand ma chemau vecinii afara. Si crede-ma ca la fel ca probabil trei sferturi din forumul asta si eu am batut mingea printre masinile si babele de care vobesti. Eu personal nu vad care e necesitatea de a avea un calculator in cazul unui pusti de scoala generala... dar poate sunt eu invechit. Pana la urma ai dreptate vremurile se schimba... perceptiile noastre asupra "copilariei" devin din ce in ce mai gresite.

comment_285862

E extrema ideea conform careia sa nu se mai afiseze atributele.La jucatorii proprii trebuiesc afisate deoarece se presupune ca le cunosti capacitatea de finalizare,de-a face un tackling sau cat de rapid este.Deh ,doar ii vezi la antrenamente si la meciuri.La restul jucatorilor sunt de acord,dar pana in momentul in care le dai scout.Atunci,iar se presupune ca ai luat la cunostiinta de capacitatile unui jucator.

Ceva asemanator exista implementat in FM,trebuie doar sa setezi la new game Enable Attribute Masking(sau ceva in genu').

• 2 weeks later...
comment_286755

E extrema ideea conform careia sa nu se mai afiseze atributele.La jucatorii proprii trebuiesc afisate deoarece se presupune ca le cunosti capacitatea de finalizare,de-a face un tackling sau cat de rapid este.Deh ,doar ii vezi la antrenamente si la meciuri.La restul jucatorilor sunt de acord,dar pana in momentul in care le dai scout.Atunci,iar se presupune ca ai luat la cunostiinta de capacitatile unui jucator.

Ceva asemanator exista implementat in FM,trebuie doar sa setezi la new game Enable Attribute Masking(sau ceva in genu').

Sincer as prefera ceva de genul

Useless 0-1

Very weak 2-4

Weak 5-7

Medium 8-12

Good 13-15

Very Good 16-18

Sensational 19-20

Ai avea idee asupra caracteristicilor, insa nu le-ai putea puncta cu exactitatea unor cifre. Pana la urma, diferenta nu ar fi mare la nivelul jucatorilor prosti sau foarte buni, dar ar fi esentiala in judecarea fotbalistilor medii. Caracteristica "medium" ocupa 5 nivele... deci cumpararea lor ar tine si un pic de noroc, nu numai de manipularea unor cifre.

• 3 weeks later...
comment_287339

Sincer as prefera ceva de genul

Useless 0-1

Very weak 2-4

Weak 5-7

Medium 8-12

Good 13-15

Very Good 16-18

Sensational 19-20

Ai avea idee asupra caracteristicilor, insa nu le-ai putea puncta cu exactitatea unor cifre. Pana la urma, diferenta nu ar fi mare la nivelul jucatorilor prosti sau foarte buni, dar ar fi esentiala in judecarea fotbalistilor medii. Caracteristica "medium" ocupa 5 nivele... deci cumpararea lor ar tine si un pic de noroc, nu numai de manipularea unor cifre.

interesanta abordare, ar fi ceva interesant sa introduca elementul X ( o necunoscuta ) ar face jocul mai interesant. pe langa asta mie mi ar place daca au aduga la joc si negotiation table, adica sa te duci la el in orasul in care joaca si sa negociezi contractul, in mai multe etape de negocieri... un pic de realism nu ar strica

comment_287340

interesanta abordare, ar fi ceva interesant sa introduca elementul X ( o necunoscuta ) ar face jocul mai interesant. pe langa asta mie mi ar place daca au aduga la joc si negotiation table, adica sa te duci la el in orasul in care joaca si sa negociezi contractul, in mai multe etape de negocieri... un pic de realism nu ar strica

God no! Din punctul meu de vedere, managerul are prea multe puteri. Optiunea logica ar fi sa mergi la conducator si sa-i spui: il vreau pe xulescu si pe yluescu, iar conducerea sa rezolve detaliile contractuale, de transfer.... De asemenea, as vrea ca patronul sa poata sa imi ceara, din cand in cand, sa vand cate un jucator pt a echilibra balanta...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy