Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Jucatori Ieftini Si Buni


zizou

Recommended Posts

am descoperit pana acum trei jucatori foarte buni ptr campionatul intern: Tore Reginiussen DC de la Tromso ptr 875K, Bruno Coutinho AMLC de la o echipa din Polonia ptr 400K si Serghy Krivets de la BATE ptr 525K.dak selectati si portugalia il recomand pe Paulo Regula

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Numele Lui este Rinaldo Doar atat joaca la o echipa din elvetia cred este ne dationalitate peru si costa intre 800k si 1.2mil este f bun 24 ani.

printuri nu pot sa fac deoarece am wind 7 si nu mi ia printu din jok nush de ce ..

Link to comment
Share on other sites

Numele Lui este Rinaldo Doar atat joaca la o echipa din elvetia cred este ne dationalitate peru si costa intre 800k si 1.2mil este f bun 24 ani.

printuri nu pot sa fac deoarece am wind 7 si nu mi ia printu din jok nush de ce ..

Du-te in Accessories (in Windows) si foloseste Snipping Tool.

Bifeaza Unique ID in Preferences (in joc) si spune-ne id-ul lui Rinaldo

Link to comment
Share on other sites

Ma intereseaza daca stie cineva un fundas central bun, doritor sa vina in minunata "Liga lu' Mitica". Ma intereseaza sa nu fie foarte batran (un 28 de ani maxim) si sa aiba calitati bune.Nu trebuie sa fie neaparat ieftin, sunt dispus sa dau in jur de 8 milioane de euro pe el.

Joc in retea cu niste prienteni si am mari probleme in aparare.Primesc in jur de 60 de goluri pe sezon si nu reusesc sa gasesc un fundas central care sa ma multumeasca.Am in momentul asta la echipa pe Alcantara, Dorel Stoica, Jelev si Gaman. Dintre aceastia doar Gaman joaca cat de cat bine, restul pe cat de "experimentati" sunt pe atat de mult gresesc.Primesc niste goluri cretine de-ti sta mintea-n loc si cred ca asta se trage de la varsta si calitatea fundasilor mei.Ma hotarasem aseara sa-l iau pe Luchin dar mi-a cerut Timisoara 6.5 milioane pe el si desi scoutii spun ca e peste tot ce am eu la echipa acum, pretul mi s-a parut prea mare.Ma gandesc ca gasesc ceva mai bun la banii astia.

Multumesc anticipat...

Link to comment
Share on other sites

Europa o vad doar cand dau GOH si-am mai fost in vizita prin sezonul al doilea, dar am parasit-o repede fara niciun punct.60 de goluri e media doar pe campionat, nu in toate competitiile.Ca sa fie mai clar, in cele doua sezoane jumatate, n-am primit sub 45 de goluri dar nici peste 60.Specific, astea doar in Liga 1.Nu m-am uitat pe toate competitiile ca mi-e ca m-apuca groaza.Forma slaba a echipei mi-o imput.Am facut multa bistinita, am schimbat enorm de multi jucatori si mai ales tactici.Abia acum mi-am cam definitivat lotul, dar imi lipseste, cum ziceam, un fundas central bun.In afara de Gaman ceilalti sunt de umplutura si in plus au minim 32 de ani.Am facut si-o tactica bunicica in cele din urma.Echipa pare bine asezata in teren dar se vede ca nu-i inca sudata.Golurile le iau pe greseli individuale ale fundasilor, nu pe greseli tactice.Vreau sa fac si transferul asta, care va fii cam ultimul pentru urmatorii 3 ani si daca tot am ratat inca un sezon as vrea sa-l iau acum, ca din urmatorul sa pot atataca top 3-ul...

Link to comment
Share on other sites

Pot sa te intreb ceva?

De ce "OvidiuB" si nu "BOvidiu"? E vreo ironie la adresa bovidiului consacrat?

Nu incape vorba de vreo ironie la adresa cuiva.Cand mi-am facut contul, numele Ovidiu era deja folosit, asa ca, poate intr-o lipsa cretina de inspiratie am ales OvidiuB.Explicatia e simpla, ma cheama Ovidiu Bogdan.

@Bobbo: Multumesc mult.Pe Nemanja Pejcinovic il stiam, dar l-am pierdut in dauna prietenului meu care antreneaza Brasovul.Pe celalalt nu-l stiam.Pare promitator.Sper sa-l pot cumpara.La simplu vad ca l-a cumparat Anderlecht inca din primul sezon.

PS: Vezi ca ti se vede "daemonul"...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy