Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jucatori Ieftini Si Buni

Featured Replies

• MentholBoy

Bai, n-am chef sa ma cert cu frustrati ca tine pe forumuri. Ideea e ca am pus o intrebare, daca din punctul tau de vedere o consideri tampita, atunci nu raspunde. Faptul ca tu ai raspuns si ai mai si specificat ca intrebarea mea ar fi tampita, rezulta faptul ca tu esti si mai tampit ca intrebarea mea. Referitor de cat timp joc. Joc de putin timp, sa zicem o luna. Si asta deoarece am MAC, acuma. Iar cei de la FIFA, nu au si pt MAC, din pacate pentru mine.

P.S. : Intelept. Cel care mi-a dat ban, ar fi trebuit de fapt sa iti dea tie nu mie. Nu eu am fost cel care a instigat la scandal. Consider ca intrebarea mea a fost una foarte respectuoasa, decent ar fi fost ca si cel care raspunde sa o faca cu aceeasi maniere. Nu cu figuri din astea de 2 lei, pe care sincer sa fiu din astia ca tine ii fumam cand aveam 14-15 ani.

Salut, Noel. Bine ai revenit pe forum

• Replies 327
  • Views 96.7k
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

Bai, n-am chef sa ma cert cu frustrati ca tine pe forumuri. Ideea e ca am pus o intrebare, daca din punctul tau de vedere o consideri tampita, atunci nu raspunde. Faptul ca tu ai raspuns si ai mai si specificat ca intrebarea mea ar fi tampita, rezulta faptul ca tu esti si mai tampit ca intrebarea mea. Referitor de cat timp joc. Joc de putin timp, sa zicem o luna. Si asta deoarece am MAC, acuma. Iar cei de la FIFA, nu au si pt MAC, din pacate pentru mine.

P.S. : Intelept. Cel care mi-a dat ban, ar fi trebuit de fapt sa iti dea tie nu mie. Nu eu am fost cel care a instigat la scandal. Consider ca intrebarea mea a fost una foarte respectuoasa, decent ar fi fost ca si cel care raspunde sa o faca cu aceeasi maniere. Nu cu figuri din astea de 2 lei, pe care sincer sa fiu din astia ca tine ii fumam cand aveam 14-15 ani.

Mic&Rau

- "fraierul" care ti-a zis sa schimbi echipa sau patronul a zis mai in gluma, mai in serios dar schimbarea patronului e posibila in FM. riscant dar posibil. duci clubul la datorii financiare uriase si se schimba patronul. riscul e sa fii dat afara.

- cu banii castigati de tine in FM nu poti face nimic. data viitoare cauta pe forum (e o sectiune de search) pt ca intrebarea a mai fost. rezulta de aici ca tu esti mai tampit decat restul userilor ? nu. asa ca nici tu nu trage concluzii aiurea fara sa-i cunosti pe ceilalti cat de cat.

- frustratul care ti-a raspuns e chiar adminul forumului si cel care ti-a ridicat ban-ul dupa ce ti-l dadusem eu.

- posteaza on topic, cel putin la inceput pana vezi care e treaba cu forumul si te obinuiesti

- daca ai si un pic de simt al umorului o sa te integrezi f usor, daca in schimb reactionezi ca un constipat la orice glumita atunci nu-i nimic, comunitatea FIFA manager te asteapta

on concluzie: cred ca esti cam singurul user din istoria de 9 ani a forumului care il face varza pe admin si scapa nepedepsit.

sper ca apreciezi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.