Jump to content

FM 2023 Downloads

Varii şi diverse fişiere utile pentru Football Manager 2023

1. Started by Raulic,

Credits: @adina DOWNLOAD: - link 1 (local): RoKits_FM23_SS'22-23v2.0.rar Pack-ul contine echipamentele din Liga 1, Liga 2 si Liga 3 sezonul 2022-2023. In cazul in care gasiti erori, echipamente vechi etc. va rog sa postati aici. LAST UPDATE: 29/10/2022

2. Started by ovidiu10,

15/03/2023 - v.2 Romania L4 23.3.0.rar Ce conţine patchul: Ligile 3 si 4 - playable update al stadioanelor din primele 2 ligi. Instalare: Windows: Fisierul cu extensia .fmf din arhiva se copiaza in folderul Documents\Sports Interactive\Football Manager 2023\editor data

3. E construit pe scheletul versiunii RomaniaHex - dar cu 18 niveluri. Special pentru cei ce vor sa petreaca decenii in ligile inferioare, sa-si construiasca clubul in subsolul fotbalului si sa creasca tineri ce vor ajunge pensionari in momentul promovarii in prima liga. Noutati (altele decat in versiunea originala): - 18 niveluri competitionale, denumite dupa marci de bere - 6 cupe suplimentare, denumite dupa celebre podgorii romanesti Iar daca vreti cu adevarat experienta totala, jucati cu FC Bacau in Liga XVIII Noroc. E un club condus de fani, cu o conducere aleasa tot de ei, cu un stadion micut dar cu potential masiv de modernizare - si niste facilita…

4. L-am facut mai de demult dar nu am vrut sa-l public - e felul in care imi place sa joc FM23 si probabil ca cei mai multi jucatori nu ar suporta toate schimbarile pe care le-am initiat. Versiunea aceea va ramane accesibila doar mie - dar am mai facut niste compromisuri si urc aici o varianta ce ar putea fi incercata de altii. Am o cariera de 13 ani in momentul asta cu respectivul mod deci cred ca bugurile au cam fost eliminate. Ce e nou la acest sistem? 1. Nu are treaba cu realismul, cu realitatile actuale din fotbalul romanesc - daca vreti sa jucati varianta Burleanu 2023, aveti activatorul deja existent pe site. 2. Sunt 5 niveluri si 18 ligi (I - II - 4xII…

• 5 replies
    • 2.2k views
  5. Salut! Sunt nou pe aici si am venit sa ofer o mana de ajutor. Am facut un facepack pentru jucatorii din SuperLiga Romaniei + Dinamo Bucuresti. (Tin sa mentionez ca modelul este inpirat dupa un concept facut de @LuckyLukeFM, in caz ca va intrebati unde ati mai vazut modelul asta) Daca aveti solicitari de jucatori va rog sa imi dati numele complet al jucatorului... si id-ul ar fi ideal. Link download: https://mega.nz/file/kiwAzBJC#3NPF1Hij2dRvD7Iesj62twxwJkriF2tGGIBy6mOn-ts

• 0 replies
    • 1.4k views
  6. Started by ovidiu10,

Ce add-onuri folositi pentru FM23? Eu recomand: - FM23 Cut Out Player Faces Facepack - contine 378.396 de imagini cu jucatori, arbitrii si staff de pe toate continentele (este si torrent disponibil pentru download) - FM23 Metallic Logos Logopack - contine peste 26.000 logo-uri pentru cluburi (este si torrent disponibil pentru download) - Romania - First, Second & Third League SS'2022/23 - echipamentele pentru primele 2 ligi din Romania - Romania - First & Second League 3D'2022/23 - echipamentele 3D pentru primele 2 ligi din Romania Voi ce mai folositi?

7. Started by Alexandru H.,

Pana vor fi create activatoare sau alte sisteme competitionale paralele, pun aici un prim update pentru cei ce joaca in campionatul Romaniei - un media pack ce contine 3 televiziuni, 1 post radio, 2 site-uri nationale si 84 site-uri locale (cate doua pentru fiecare judet). Packul va fi mult mai atmosferic dupa ce se vor implementa ligile inferioare dar e perfect jucabil si acum. Il gasiti aici (pentru cei ce au versiunea Steam al jocului) sau il puteti downloada de pe forum (fisierul trebuie mutat in Documents\Sports Interactive\Football Manager 2023\editor data). Romanian Media Pack.zip

• 5 replies
    • 2.6k views
  8. Replica a stadioanelor reale din Romania. Deoarece jocul are limitele lui, toate stadioanele peste 10mii de locuri au al doilea inel. Dar cu toate astea, majoritatea stadioanelor numai au acoperis, unele din stadioane au doar o singura tribuna, multe din stadioane au locuri pe scaun lipsa si chiar se afla in renovare. >> Descarca de pe Mediafire <<

9. Buna! FM 23 227 Teams in 20th months road to final (played as qualification to let players come back to clubs during tournament). All other national competitions are removed. Matches are played on participants stadiums. For example match England-Bhutan can be played in England or Bhutan. Preliminary round: Played: March 2022 (2024, 2026...) 6 teams (bottom from CONCACAF) play two legs 1st phase Played: 2 matches in March, 11 June 2022 224 teams in 16 groups play 13 matches. Best 6 teams advance to second phase. 2nd phase Played: September - October 2022 96 teams in 16 groups play 5 matches. Best 4 advance to third pha…

10. Started by hflorin,

Acest pachet va înlocui toate kiturile standard implicite pentru editor și jocul interior (nu va înlocui kiturile licențiate de la SI sau orice alte kituri personalizate care înlocuiesc kiturile individuale ale echipelor). Pentru a instala acest pachet pentru Football Manager Game, trebuie doar să-l descărcați și să copiați grafica folderului, în MyDocuments - Sports Interactive - Football Manager 202X. Pentru a instala acest pachet pentru Football Manager Editor, trebuie doar să îl descărcați și să copiați grafica folderului în MyDocuments - Sports Interactive - Editor 202X. Nu a fost testat pentru versiunea mai veche. >Descarcare de pe Mediaf…

• 0 replies
    • 724 views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy