Jump to content

Add-onuri FM23

Featured Replies

Posted
  • Generaţia de Aur
comment_393566

Ce add-onuri folositi pentru FM23?

Eu recomand:

- FM23 Cut Out Player Faces Facepack - contine 378.396 de imagini cu jucatori, arbitrii si staff de pe toate continentele (este si torrent disponibil pentru download)

- FM23 Metallic Logos Logopack - contine peste 26.000 logo-uri pentru cluburi (este si torrent disponibil pentru download)

- Romania - First, Second & Third League SS'2022/23 - echipamentele pentru primele 2 ligi din Romania

- Romania - First & Second League 3D'2022/23 - echipamentele 3D pentru primele 2 ligi din Romania

Voi ce mai folositi?

comment_393572

Am un database de vreo 30.000 de fete generate profesionist (toate rasele de pe lumea asta) - si la inceputul fiecarui sezon le ofer jucatorilor mei nou-generati o fata noua si vesela. Da, cere un pic de editare dar rezultatele vorbesc de la sine... Daca am jucat o cariera de 10 ani, e relaxant sa te uiti la jucatorii din trecut si sa-i vezi conformandu-se unui unic standard estetic...

jH0fKHc.png

Cel ce a facut modul a incercat sa creeze si un mecanism prin care sa distribui fetele la toti newgens din joc dar, din punctul meu de vedere, a fost un esec (trebuie sa treci printr-o gramada de obstacole iar rezultatele sunt dinamitate fara sa-ti dai seama daca incarci salvarea si nu urmezi din nou pasii de la inceput)... solutia mea e limitata la propria echipa dar daca automatizezi procesul editarea nu-ti ia decat vreo 15 minute/sezon (mai putin chiar daca nu te apuci sa faci zeci de transferuri).

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy