Jump to content

Romania SS Kits - FM23 (29.10.2022)

Featured Replies

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_357695
On 11/22/2016 at 9:01 PM, Muttley said:

Seria asta e plina de echipe II din Liga 1, banuiesc ca joaca in aceleasi echipamente (desi nu m-ar surprinde sa nu :))) )

De obicei joaca in echipamentele din urma cu un sezon ale echipei mari, dar in FM apar aceleasi echipamente :D 

Liga 3 - Seria 2

Deci mai avem nevoie de poze pentru CSM Oltenita, Delta Dobrogea Tulcea, Petrolistul Boldesti si un al doilea rand la Metaloglobus si Viitorul Domnesti.

• Replies 941
  • Views 175.3k
  • Created
  • Last Reply
  • Author
  • Generaţia de Aur
comment_357759

Am facut eu ce era lipsa din Seria II si am gasit poze.

SC Popești-Leordeni

OJkPnbi.pngYZKQeb2.png

CS Tunari

WpDQqiM.pngIfSdBS2.png

Înainte Modelu Away & Third

636v6cC.pngY6fp482.png

Daca are cineva o poza mai clara cu echipamentul rosu la baietii astia, ar fi utila, ca nu imi dau seama ce logo folosesc.

Metaloglobus București Home

wVoA6ak.png

Liga 3 - Seria I

Liga 3 - Seria 2

E nevoie de poze pentru Odorheiu Secuiesc Away, Olimpic Cetate Rasnov Away, CSM Oltenita, Delta Dobrogea Tulcea Away, Petrolistul Boldesti Away si  Viitorul Domnesti Away.

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_357761

Liga 3 - Seria 3

Cine are poze cu echipamentele echipelor astora ne poate ajuta :D 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy