Jump to content

FM2023 Romanian Media Pack


Alexandru H.

Recommended Posts

Pana vor fi create activatoare sau alte sisteme competitionale paralele, pun aici un prim update pentru cei ce joaca in campionatul Romaniei - un media pack ce contine 3 televiziuni, 1 post radio, 2 site-uri nationale si 84 site-uri locale (cate doua pentru fiecare judet). Packul va fi mult mai atmosferic dupa ce se vor implementa ligile inferioare dar e perfect jucabil si acum.

Il gasiti aici (pentru cei ce au versiunea Steam al jocului) sau il puteti downloada de pe forum (fisierul trebuie mutat in Documents\Sports Interactive\Football Manager 2023\editor data).

 

Romanian Media Pack.zip

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 11/22/2022 at 10:56 AM, Alexandru H. said:

De unde provine jurnalistul? Exclusiv de la centru (gen ProSport sau GSP), exclusiv din respectivul judet (Monitorul de Iasi etc.) sau e un mix?

Deci pana acum am avut protv, gazeta, tvr, goal.com 🤔 nu cred ca au venit si alti...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy