Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Noul Sistem Competitional Romanesc (Nscr 2013)

Featured Replies

• Author

Si update-ul NSCR 2013.1 (cu nume de cod Bodola) e uploadat aici.

NSCR2013.1.zip

Alte modificari (altele decat cele de mai sus):

- Mi-am mai permis sa mai aranjez echipele din Moldova, dupa sugestiile lui Marco78 (echipele orasenesti sunt mai in fata, alea satesti mai in spate).

- ASU Poli e acum jucabila. Gaz Metan Targu Mures nu e, dar e doar cu divizie mai jos decat cea de baza... poate promova fara probleme. Rotariu are contract de 3 ani cu 0 euro, va fi mai usor sa-l tineti la echipa.

- Numarul de jucatori U21 antrenati timp de trei ani in Romania din match squad e acum de 6, nu de 8 in ligile inferioare. Sper ca va usura munca antrenorilor cu echipe de amatori.

- Am mai creat 10 stadioane in plus pentru cateva formatii.

Fir intins si succes la joc. Si nu ma injurati daca pierdeti playofful si ratati promovarea: primiti banuti in liga inferioara, aveti mai multe posibilitati sa faceti bani sau sa castigati trofee, e cat se poate de logic ca si gradul de dificultate sa fie ridicat.

• Replies 167
  • Views 48.5k
  • Created
  • Last Reply

@ Alexandru: crezi ca putem incepe cariere pe termen lung sau va mai urma vreun update semnificativ dpdv al modificarilor ?

• Author

In mod clar nu... playofful era ceva ce ma enerva de mult timp si stiam ca voi reveni la el. Acum sigur, alegerile mele pot fi discutabile (vor fi oameni enervati de faptul ca vor castiga liga Nationala cu 20 de puncte peste locul 2 dar vor pierde playofful de promovare) insa cred ca placerea trebuie sa vina si din faptul ca nu promovezi incontinuu an de an. Probabil daca mai aveam chef sa stau, mai puteam sa fac 1000 de modificari... stadioane pentru absolut toate echipele (sunt cateva in ligile nejucabile fara), o regandire a reputatiilor, dar uneori trebuie si sa mai spui stop.

Iar partea buna e ca orice chestie enervanta poate fi modificata in cateva minute din editor.

Trebuie sa fac o precizare: ultima liga (Divizia Moldova-Bucovina) contine multe echipe din judetul Botosani (asta a fost alegerea mea, de acolo sunt parintii mei, acolo am copilarit).Le-am adus aproape pe toate pe care le-am gasit in editor.

Dupa cum se zice mai sus, fiecare este liber sa utilizeze editorul...eu mi-am facut ucenicia pe FM12 editor. Este foarte usor de utilizat pentru schimbari mici.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • Author

Ai scris o propozitie de 6 cuvinte si tot ai reusit sa o scrii complet eronat.

Sfatul meu: downloadeaza fisierul, deschide-l in joc si uita-te dupa echipele din Breaza. Daca sunt in Ligile I, II sau Diviziile A, B, C, D, E sau F, le poti folosi cu incredere. Daca nu sunt acolo, deschizi fisierul in editor, muti echipa preferata in locul alteia din cele 6 campionate de mai sus, salvezi si poti incepe o cariera cat se poate de prospera.

sal da dc in liga 1 sunt numai 14 echipe pls sa ma ajute j pe mine cineva pls

La ce? La citit? In prima pagina scrie ce contine/modifica patchul.

• Author

sal da dc in liga 1 sunt numai 14 echipe pls sa ma ajute j pe mine cineva pls

Daca pui intrebari de astea, probabil ca patchul nu e pentru tine.

Incearca Solitaire. Versiunea cu cheaturi.

Nu s-a suparat nimeni, doar incearca sa scrii intr-un mod pe care il putem intelege. "krer", "deaia", "vam", "vd", "k", "j" nu fac parte din vocabularul celor de aici :P

• Author

frate la mine este ptr prima data krer joc jocu asta si deaia vam intrebat da vd k va suparati imediat j etc

Are 14 echipe pentru ca atatea trebuie sa aiba. E o chestie de gusturi: unii prefera asa, altii prefera sistemul clasic.

Dap. Confirm ca nu e de la mod. A trebuit sa astept vreo 20 de minute sa proceseze ca sa isi revina :rosu:. Cand era sa proceseze 1 februarie nu se mai intampla nimic... procesa si tot procesa pana cand aplicatia avea not responding in task manager. Bine ca nu a fost o problema permanenta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.