Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Noul Sistem Competitional Romanesc (Nscr 2013)

Featured Replies

• Replies 167
  • Views 48.2k
  • Created
  • Last Reply

Spuneti-mi si mie cum il instalez pls

Downloadeaza fisierul .zip , extrage fisierele din el , deschide fisierul .txt , vei avea o revelatie daca citesti.

• 3 weeks later...

In arhiva nu sunt fisirele astea :

a) NSCR2013_Basic.dbc => E pachetul de baza al jocului
b) NSCR2013_Super.dbc => Primul DLC (gasiti informatii despre el un pic mai jos)
c) NSCR2013.txt => Instructiuni de instalare a update-ului
d) NSCR2013.xls => Tabele complete cu echipele din NSCR2013
e) Competitions and other Fixes.lnc => Modifica numele a patru competitii interne (gasiti informatii despre el un pic mai jos)
f) NSCR2013.lnc => Modifica numele a patru competitii interne (gasiti informatii despre el un pic mai jos)
ci
a) Competitions and other Fixes.lnc
b) NSCR2013.lnc

c) NSCR2013.txt

d) NSCR2013_Bodola.dbc

Salutare. sunt nou pe forum, am instalat NCSR-ul (este genial), am inceput cu ASU, totul ok pana pe data de 27 iulie 2017. Mai precis nu pot sa trec mai departe, jocul dand eroare "crash dump". Vreo idee? s-a mai intalnit cineva cu eroarea asta ? Tin sa precizez ca sunt in Divizia A2 Zizin cu echipa..

• Author

E o problema a jocului de baza. Parca era un thread pe forumul asta care te invata ce sa faci in cazul ala.

Eu am deja 10 ani de joc cu Venus Bucuresti, inceput in Liga F. Sunt de un an in Liga I dar e greu, greu la reputatia pe care o am sa imi construiesc echipa campioana. Am mers pe ideea ca singurii jucatori pe care ii pot transfera sunt cei recomandati de scouteri sau de impresari.

Daca va rezolva SI in FM 14 problema din editor, ce ma obliga ca in ligile inferioare sa nu am atat promovare directa cat si indirecta, urmatorul NSCR va fi mult mai bun.

• 2 months later...

Alex, as vrea sa imi creez propria echipa, nume, culori, reputatie, background, echipament, stadion...chiar si ceva jucatori...e complicat, are rost sa ma chinui ? :)) Nu am inca editorul descarcat, dar daca spui ca e complicat...nici nu ma deranjez sa il descarc :)) sunt multumit de tot, asa ca nu am ce modifica la mod'ul tau :)

Mare Multam :D

• Author

Nu e complicat deloc. In fapt, recomand folosirea editorului in cazul modului meu pentru multe aspecte, din care cel mai important e mutarea de echipe. Daca iti doresti sa incepi din ultima liga cu echipa ta preferata, mi se pare normal sa vrei sa o muti acolo. La fel si pentru crearea de echipe noi. Doar sa fii atent la erori, nu e nimic mai enervant decat sa incepi o noua cariera si sa descoperi dupa un an ca ai facut o greseala.

Bun...am descarcat editor'ul...am umblat putin prin el, foarte complicat nu e, dar...zi si mie, pot sa creez o echipa de la 0 ? sau trebuie sa caut una in ligiile inferioare si sa o modific dupa plac ? plus ca, trebuie sa creez cariera noua, pentru a putea folosi echipa noua...sau pot sa ma " transfer " la ea din cariera care o am deja si pe care lucrez si in editor ?

Plus, orice alta informatie mi'ar fi de folos :))

Multam :)

Revin cu info :)) am reusit sa creez echipa, am pus orasul, si ce mai trebuia pe acolo...dar m'am impotmolit la stadion :)) nu gasesc unde si cum sa creez stadion nou.

Si am am o problema...ca database...am doar 13.3.cat o fi, si nu stiu daca am si mod'ul tau acolo. Sper sa ma insel :)) sa nu ma apuc degeaba :))

colegii...am nevoie de ajutor :)) ma chinui de 999999k de ani sa imi pun echipa ( care apropo, am reusit sa o creez de la 0 :)) ... ) in ultima liga. Vreau in divizia regionala, dar nu reusesc nici cum. La echipa, am pus Romanian forth league arad si Romanian lower division, apoi am incercat sa fac cu swap intre o echipa din liga arad si echipa mea in database'ul jocului. Asta merge, imi apare echipa in liga ( in editor )...dar cand pun echipa si in lower league...imi dispare din liga arad. Si invers.

Unde gresesc ? :)) hai ca restul le'am dat de cap...cu stadionul, cu jucatorii ( ca am creeat si ceva jucatori ), plus chairman'ul si etc...dar asta deja ma da pe spate :)) nu reusesc nici cum sa imi pun echipa :))

Daca fac un manager nou...si aleg orice alta echipa...iar in joc, caut echipa mea...imi apare, exact cum am creeat'o...dar fara liga.

Help, pls :)))

Trebuie sa cauti Liga unde vrei sa iti adaugi echipa, la Teams stergi o echipa si adaugi echipa (dai Add sa o cauti).

Trebuie sa cauti Liga unde vrei sa iti adaugi echipa, la Teams stergi o echipa si adaugi echipa (dai Add sa o cauti).

Been there...done that. Cum am mai spus, am incercat sa imi adaug echipa in Rom forth league Arad si/sau Rom lower league. Ce ma intereseaza de fapt...e sa pun echipa in Divizia regionala...oriunde in afara de regiunea moldova ( sunt prea departe de ea...nu de alta:))) ... )

Si am incercat si cu add, dar imi da cu virgula...fiind numar impar la echipe...si chiar daca retrageam o alta echipa din liga respectiva...tot nu imi apare in joc echipa ( adica apare...dar doar daca o caut...si imi spune ca nu are liga. )

Sunt foarte multe ligi si imparteala din joc, e diferita dupa nume, ceea ce imi face treaba de incepator putin mai grea :))

Si pentru cei care se gandesc sa imi spuna sa caut o echipa anume din liga de unde vreau...si sa o inlocuiesc cu a mea....din nou, been there...done that :)) si nu o functionat. Acum, poate nu fac eu ceva bine...deci, va rog...putin mai multe detalii despre cum sa rezolv problema, daca se poate :)

• Generaţia de Aur

Cred ca Il Muce te poate ajuta cu problemele astea. El si Boogie erau singurii dintre noi care jucau CM-ul si FM-ul cu editorul.

Daca nu dai de el, vezi ca e in Loja Oficiala.

• Author

Nu mai exista Liga a IV-a Arad, cel putin nu mai e jucabila in acest mod. Daca vrei sa bagi echipa pe ultimul nivel jucabil, adica in Divizia Regionala, tb sa o bagi in Divizia Transilvania-Banat. Si cel mai bine e sa folosesti optiunea de swap. Nu prea inteleg de ce nu ar merge...

Pe mine ma deruteaza faptul ca in joc...diviziile au o denumire...iar in Editor...ai liga 4... +liga 4 pe oras...Liga 3...+liga3 pe 6 grupe...apoi Liga 2'a pe 2 grupe si Liga 1....si sa nu uitam de Lower league...care are nivelul de competitie 6, deci ma gandesc ca nu ii jucabila...

Care ligi sunt repartizate Divizei regionale din joc ?

Din cate observ...Rom forth league si Rom third league nu au echipe...

Acum am facut schimb cu Cs Osorhei...din Rom third league grup 5...Dar chestie interesanta... La echipa mea, imi apare la competitii ca joaca in liga asta...pe cand la Osorhei, apare ca joaca in liga4 Arad, cu toate ca ea era in grupa 5 din liga 3.

Sper sa mearga :))

• Author

Nu va merge.

Am creat structura ligii de la zero, vechile divizii (gen third league group 5 sau arad) nu mai sunt parte a structurii competitionale de baza. Ti-am zis deja, daca vrei sa joci in Divizia Regionala, ai Transilvania-Crisana (plus Moldova-Bucovina, Banat-Oltenia si Muntenia-Dobrogea).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.