Jump to content

Veteran's Story - Road To Glory


Mihai

Recommended Posts

  • MentholBoy

Poporul a ales - Italia.

Propunerea mea pentru acest minunat festin al veteranilor este FC Internazionale 1908 Milano, mai ales ca vom avea parte de centenar, acusica, dupa colt.

Cum se va desfasura acest story magnific. Pentru inceput, va voi furniza salvarea pe 8.0.1.

Fiecare isi va lua salvarea acasa la studiu si pana luni, astept planul de bataie, unde trimitem scoutii, pe cine dam afara, pe cine imprumutam, etc etc.

Pana la inceputul sezonului efectiv, tot jocul se va desfasura pe compul meu, in functie de indicatiile voastre.

In momentul inceperii primelor meciuri oficiale, fiecare din cei implicati, va primi salvarea si va juca o saptamana cu Inter. Dupa ce se va termina saptamana, salvarea va trece la urmatorul "antrenor saptamanal".

Voi face o sectiune speciala pentru story, sectiune in care va fi un topic principal pe care va curge povestea, iar celelalte adiacente vor contribui la miscarile de trupe si/sau tactice si ce va mai fi de facut pe la echipa.

Maine va incepe festinul.

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

@blondu: din joc vere :D

@ceilalti: Deci...cum preferati?

1 luna sau o saptamana de joc?

Eu am pornit de la ideea de o saptamana, fiindca intr-o saptamana nu ai timp sa strici chiar totul. Daca as opta pentru o luna, nea Ovi ar iesi erou...pe usa din dos :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy