Jump to content

Veteran's Story


Mihai

Recommended Posts

  • MentholBoy

Intentionez sa fac doua storyuri interactive in perioada urmatoare. Ambele vor fi doar pentru veterani (userii cu o anumita vechime pe forum).

De aceea, am sa rog pe toti veteranii sa posteze pe acest topic, optiunile lor pentru tara in care sa aiba loc actiunea.

Se prefera campionate importante si se poate alege aceeasi tara pentru ambele story-uri.

Primul story va pune fata in fata doua echipe de top din campionatul respectiv.

Al doilea story va oferi sansa de a conduce o echipa de top.

Mai multe detalii despre cele doua storyuri veti primi dupa exprimarea votului vostru.

Deadline pana luni.

Se va posta in formatul: tara story 1 / tara story 2

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Short story:

Bietul de Mihai nu stia cã i-e dat sã moarã, nici nu-i trecea prin minte cã ajunsese la capãtul vietii.

Ascensorul se opri între douã etaje, iar Mihai fu nevoit sã apese pe o multime de butoane, sã se urce, sã coboare, înainte de a porni cu adevãrat. Coborând, ascensorul se opri încã o datã. Îsi spuse în sinea lui: "o fi vreun imbecil sau unul care face glume proaste si deschide vreo usã, undeva pe sus, pânã la urmã o sã se strice liftul, mai bine as striga pe cineva". Apãsã pe butonul de la ultimul etaj, al cincilea, se urcã, se opri la al patrulea fãrã sã înteleagã de ce, mai încercã si alte butoane.

Mai apãsã încã pe butoane când îl cuprinse certitudinea, mai înainte de a-si ridica privirea, mai înainte ca amintirea întâmplãrii de acum douã zile sã-l îndemne sã ridice capul, cã era pe cale sã fie ucis, gândidu-se: "el se afla deasupra mea, deoarece ascensorul nu are acoperis, mã pândea în tot acest timp ca o fiarã sãlbaticã si îsi bãtea joc de mine". Oare la ce se gândesc oamenii când sunt omorâti?

Îsi ridicã privirea spre etajul de deasupra, foarte aproape si glontul porni în acelasi timp, îl proiectã ca pe o marionetã, izbindu-l de peretii de lemn ai ascensorului, îsi sfãrâmã pieptul, pe când se gândea nu e cu putintã, nu e adevãrat, ceafa si umãrul i se loveau de pereti, cineva stãtea acolo si îl astepta, el, Legi, deasupra lui, îl recunoscu pe întuneric, pieptul lui sfãrâmat, el, Mihai, pe întuneric, ucis cu sânge rece.

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

Dupa socotelile mele, pentru primul story a iesit Anglia.

In partea a doua, avem un fel de echilibru: Spania 2, Italia/Anglia 3 voturi.

Asa ca din momentul asta, astept opiniile voastre pentru al doilea story intre Italia, Anglia si Spania.

Un singur vot, o singura alegere.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy