Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mihai

Topic General

Recommended Posts

Updateul major de iarna nimereste prost ca de fiecare data, pentru ca in Romania de abia s-a deschis perioada de transferuri, in timp ce in Europa s-a inchis. Am spus ca nimereste prost pentru ca baza de date se va inchide in cateva zile si evident ca grosul transferurilor nu va aparea in joc. Este o situatie ridicola, provocata de sistemul romanesc si pana nu ne vom alinia si noi la perioada de transferuri de afara nu se va schimba nimic.

Nemultumirea jucatorilor de FM din Romania va fi mereu aceeasi, pentru ca updateul va aparea undeva in martie si putini vor intelege (ca in fiecare an) ca procesul de research s-a incheiat de o luna si multe transferuri nu au fost prinse.

Motiv pentru care anul acesta am decis sa fac o schimbare dintr-un anumit punct de vedere si o parte a procesului de research din ultimele zile sa includa si vocea poporului. In acest sens, astept feedbackul vostru pe topicurile care vor fi deschise de azi si pana marti noaptea cand vom trage linie.

Astept opinii pertinente, cu justificari de bun simt ale problemelor ridicate de voi si nu din alea de genul "asa vrea p**a mea" sau "sunteti niste prosti/imbecili/cretini/etc". Fiecare are dreptul la o opinie si in masura in care este una buna, vom incerca sa o ascultam.

Mult succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O problema pe care o sesizez de vreo 2 ani este cea legata de contractele jucatorilor, mai exact: eu daca introduc in baza de date la un jucator oricare un contract, sa zicem 5000 euro pe an, in momentul cand apare jocul el are 50.000 euro. Si chestia asta e random, la fiecare joc nou cel putin 3-4 jucatori au contracte mai mari dacat cele din research, daca incep alt joc, apar altii cu contracte mai mari. De curiozitate am schimbat si din editor, dar e acelasi lucru...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai de exemplu Rogozan la Gloria II, i-am trecut parca 4000 euro si in joc imi apare 35000. Nu mai stiu exact cifrele pt. ca nu am fisierele cu researchul de datile trecute, dar la el sunt sigur de problema. Observam chestia asta si era culmea ca jucatori mai buni aveau salarii mai mici ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe saptamana parca... Oricum dupa pornirea jocului capata automat si majorarea salariului :cadou:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie mi se pare ca ar trebui sa facem o discutie, daca nu acum (timpul e prea putin) si pentru antrenori.

Multi dintre antronii din joc nu au nici o treaba cu ce e in realitate:

Pustai: Are 9 la Working wit youngsters, in conditiile in care are o istorie la Gaz (Curtean, Muntean, Muth) de identificare si lucru cu tineret.

Piturca: Playing style- adventurous (cu coana Vica poate)... zic ca trebuie umblat la Width, poate si la Tempo. Iar la Playing Style nu mi se pare mixed. E simplu: lansari lungi in fata la ce o fi...

Contra: Playing Style e direct (ni mixed), Tactical Knowledge trebuie sa fie mai mult de 8, Playing Mentality e Attack, iar eu as schimba Devensive cu Attack coaching (12 respectiv 16)

Reghe : Bravo Ovi mi se pare foarte realist, poate as scadea un pic la tactical knowledge

Stoican doar atat: Se vede mana ta Mihai


La finante cum raman?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am cautat si pe forumul oficial, dar nu am gasit informatii cu data preconizata lansarii urmatorului update, are cineva idee cand o sa fie jucabil?

Share this post


Link to post
Share on other sites

sa ne pregatim de avalansa de topic-uri de tip "de ce nu e Sanmartean la Steaua lua-v-as mortii in puIa"

zic doar.

Eric imprumutat la Gaz Metan reloaded de acum x ani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va multumesc tuturor pentru ajutorul oferit. Baza de date e in lockdown. Deci nu se mai fac transferuri

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy