Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


  • 0

Concurs Fm 2013


King Kenny

Question

Mai sunt cateva zile pana apare FM 2013, asa ca m-am gandit sa aduc in discutie organizarea unui concurs.

Ideea de baza cred ca ar fi sa existe o taxa de inscriere (undeva in jurul a 50de lei poate) ca sa avem un fond de premiere si sa nu existe oameni care sa se plictiseasca si sa renunte dupa cateva etape.

Si acum, iata cum m-am gandit eu ca ar fi cel mai corect si mai captivant sa se desfasoare concursul:

- alegem un campionat - anglia cred ca ar fi cel mai echilibrat, dar si spania sau italia sunt solutii, sau de ce nu chiar romania.

- indiferent cati jucatori ne strangem , tragem la sorti, astfel incat fiecare sa se aleaga cu o echipa "random"

- fiecare echipa are la info pe undeva media prediction pentru sezonul respectiv, si ma gandeam ca asta sa fie obiectivul fiecaruia. Daca termini cel putin pe locul preconizat, ai castigat. Daca termini sub acel loc ai pierdut. Daca esti concediat, ai pierdut si nu mai poti sa te reinscrii pana la sezonul urmator (deci grija cum va alegeti obiectivele). Daca retrogradezi, ai pierdut indiferent de ce loc aveai ca obiectiv la inceputul sezonului (chiar daca aveai ca media prediction un loc retrogradabil). Singura exceptie ma gandesc sa fie la primele 4 locuri. Adica daca ai ca media prediction ca termini pe 1, 2, 3 sau 4 sa trebuiasca sa termini sezonul in primele 4, sa nu conteze ordinea. La sfarsitul sezonului, in functie de cati si-au indeplinit obiectivul, banii stransi ca fond de premiere sa se imparta in mod egal intre cei care au castigat. De exemplu, daca au fost la inceput 12 jucatori si taxa de inscriere a fost de 50 de lei si doar 4 jucatori si-au indeplinit obiectivul si nu au fost dati afara, fiecare primeste cate 150 de lei. Daca ne indeplinim cu totii obiectivul, ramanem cu satisfactia ca am facut un sezon impreuna, si tot e bine.

In felul asta mi se pare ca fiecare ar avea un obiectiv pe masura echipei pe care ar primi-o, si ar avea toti motivatie sa joace pana la sfarsit.

Cred ca am putea sa facem pre sezonul intro seara si pe urma 2 saptamani sau o luna pe seara si sa facem un program cum sa jucam, seara sau in weekenduri, cumva sa fie bine pentru toti.

O problema ar fi cu stransul banilor online fara sa trebuiasca sa ne vedem, fiindca nu suntem toti din acelasi oras, dar banuiesc ca se poate gasi o varianta. Si sa tina banii un admin ca sa nu fie discutii.

Nu stiu, probleme banuiesc ca ar mai fi multe....mai ales de organizare....sau ce facem cu cupele europene....dar ca principiu ce ziceti....e cineva interesat?? Ma gandesc ca pentru un prim sezon daca ne strangem macar 6 ar fi perfect. Pe urma, cred ca daca vede lumea ca merge treaba, poate se mai baga si altii. Astept raspunsurile voastre si idei sa mai discutam

Link to comment
Share on other sites

16 answers to this question

Recommended Posts

Ideea cu taxa de inscriere este pentru ca am citit in alt post ca s-au mai incercat campionate online si de fiecare data se strica treaba repede pentru ca nu se mai prezentau unu sau altu....asa nu cred ca ar mai fi cazul....cat despre alte probleme...sunt constient ca pot sa apara...de aia am si deschis topicul sa vedem care ar fi si daca putem sa le rezolvam si sa facem un campionat...daca nu...nu..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy