Jump to content

Jucatori Sub 21 Ani


Gediliku

Recommended Posts

Am o mica mare problema. Joc cu FCM Dunarea Galati in Liga a II-a. Acolo regulile e ca sa ai mimim doi jucatori cu varsta mai mica de 21 ani in primul 11. Problema e ca daca ai doar doi jucatori in primul 11 si nici o rezerva sub 21 de ani ca sa ii inlocuiesti si daca se accidenteaza unul din cei doi jucatori din primul 11, nu ai posibilitatea sa ii inlocuiesti.

Am patit-o intr-un joc ca mi s-a accidentat un jucator sub 21 ani si nu am reusit sa il inlocuiesc pentru ca pe banca de rezerve nu mai aveam jucatori sub 21 ani. E un bug sau care ar fi solutia la problema asta ?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Cum plm sa ai 200k la Rapid Suceava? Nu are Bujoreanu atatia bani.

In legatura cu regula U21 in Liga II: asta e regulamentul, il respecti, nu modifici jocul. N-ai bani de transferuri, iei ceva free.

In legatura cu U21 in UCL: daca stiti sa cititi, regula e clara: jucatori sub 21 care au stat MINIM 2 ani la club.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy