Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Cel Mai Ieftin Loc De Unde Puteti Cumpara Jocul


Raulz0r

Recommended Posts

In primul rand nu vreau sa fie considerata ca reclama, nu lucrez acolo, pur si simplu i-am gasit pe net, si am si cumparat jocul de acolo deci am experienta cu ei, vreau sa ii recomand pe baietii de la magazinultau.ro au cred ca cel mai mic pret din toate ofertele existente pentru noi cei din Romania, jocul il puteti gasi la doar 125 de RON http://www.magazinultau.ro/football-manager-2012-pc-p-98447.html , eu am fost l-am cumparat de acolo si a fost totul ok, jocul frumos in tipla, nici o problema cu el.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Am si eu o intrebare. Daca cumpar jocul, il pot rula pe mai multe pc-uri. Adica mai pe inteles, stau intr-o camera de camin la facultate si am vrea sa punem bani toti baietii si sa cumparam jocul. Il putem instala toti din camera sa jucam in retea ? Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Am si eu o intrebare. Daca cumpar jocul, il pot rula pe mai multe pc-uri. Adica mai pe inteles, stau intr-o camera de camin la facultate si am vrea sa punem bani toti baietii si sa cumparam jocul. Il putem instala toti din camera sa jucam in retea ? Multumesc anticipat.

in retea in nici un caz nu puteti juca!

Link to comment
Share on other sites

Cum iesi din statia de metrou, traversezi spre liceul Sincai, o fai la dreapta, apoi o faci pe prima strada la stanga (dupa shaormeria Dristor sau cum ii zice), apoi pe partea stanga a doua sau a treia intrare scrie numele firmei pe langa altele acolo. Intri, o faci la dreapta si apoi la stanga. Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Hai ca-ti zic eu ca utilizatorul de mai sus a imbarligat-o rau.

Deci,

iesi din casa si cobori scarile, da? Ai grija sa nu te impiedici, Doamne fereste! Faci prima la stanga cum iesi pe usa blocului pt ca dulaul de la parter sta pe dreapta mereu. Sper ca stiai asta nu? Apoi cum te mai lasa bataile inimii, o iei prima la dreapta de la niste bagabonti de Bucuresti. Eh, asta nu era in calcul. Cum scapi din pumnii si picioarele golanilor de ocazie, daca dai de vreun politai, saluta si atat! N-o sa te ajute cu nimic.

Dupa asta, obligat tot inainte ca nu cumva sa apara golanii din nou. Stii ca sunt perseverenti. Cand ajungi la liceul Sincai, o iei de la niste liceeni, normal. Lasa asta, era de asteptat. Dupa ce scapi, o iei prima la stanga, dupa aia prima la dreapta, dupa stanga-dreapta, dupa aia viraj rapid spre stanga, ocol la dreapta, dupa aia o sa vezi numele firmei acolo pe undeva (asta daca mai vezi, Doamne Ajuta!)

Intri si intrebi cat e jocul. Daca e mai scump de 125 RON, le bagi o injuratura si o iei inapoi.

Sper ca te descurci, bafta!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy