Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Forumisti, Vi Se Pregateste Ceva


Recommended Posts

  • MentholBoy

La propunerea lui El Lider Magico - nu Gruia, nu e vorba de tine - o sa facem niste mici schimbari la forum, asa ca de lansare de joc.

In plus, maine va asteapta un concurs nou si foarte simplu, care va avea drept premiu un FM 2011

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

Cu aceasta ocazie am deosebita placere de a va anunta ca echipa de soc este gata sa va raspunda cu promptitudine la cererile voastre legate de FM 2011 incepand de maine dimineata

- Solsein Inima de Leu (care va bana la greu) se va ocupa de problemele tehnice. :bash De la analfabetii (trebuie sa nu stii sa citesti ca sa nu intelegi ce scrie in FAQ) si chiorii (pentru cei care nu au vazut semnele alea mari care arata unde e acest fachiu :rtfm: ) care vor pendula in zilele urmatoare pe aici pana la cei care chiar au o reala problema hardware sau software. Si din cand in cand va mai da cate un branci spre Banville celor care au probleme cu crapaturi. :ban:

De aia cu sindromul tunelului carpian se ocupa amicul liberteen :wanker

- Anachinchon Pana de Grifon vine un pic mai incolo. Acum e ocupat cu niste lectii tactice pe care le da lui Keevu si Gafa. Dar si cand o veni, pre multi va raspopi :pope::stfu::guillotine:

- Cornel Pompierul de Otel se va ocupa de scufundarea vaselor-pirat care vor umbla pe apele forumului :blowup::nuke:

- Ilici fo(ru)mistul numarul 1 a tinut regim pana acum pentru a fi in forma de maine incolo, asa ca in fata ochilor va vedea numai userasi buni de rontait :food::aggressive::butcher:

- Il Luceafarul forumului va lumina :burn: calea celor rataciti :imnewhere: cu mintea si cu fizicul spre o lume mai buna :flush:

- last, but not least, The Beast. Plin de entuziasm si frenezie :youwish: voi fi la dispozitia carcotasilor care au stat cu bucile la soare :nigger: si nu au miscat niciun deget pentru a contribui la research si acum au pretentii ca Romania nu a iesit cum trebuie. :thankyou: Si din cand in cand voi mai bate cate un cui in cosciugul amaratilor care va dori bani de drum :kill2:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy