Jump to content

FM 2024 Downloads

Varii şi diverse fişiere utile pentru Football Manager 2024

1. Started by kan-guru,

Mai intâi și mai intâi ... fișierul. Că cică e cel mai important. Ro mix 2023-2025 Apoi, povestea. Care va sa zică, in ultima perioadă am avut o gramadă de belele. Inclusiv spitalizare și o operație acum vreo 3 saptămâni. Ca urmare, mi-am facut rost de toate concediile posibile și-am hotarat că nu mai trec pe la munci pâna după jumătatea lunii ianuarie. Culmea, șefii au fost de acord, ceea ce înseamnă că mai există și minuni pe lumea asta. Momentan, deci, stau pe-acasa. Dar dupa ce-au trecut efectele imediate ale operației mi-am dat seama ca ma plictisesc. Am zis deci să mă bag la niște jocuri, că și-așa n-am mai practicat de mult. După vreo oră de shoote…

2. Started by toso13,

Scuze pentru romanul meu, dar sunt un strain pasionat de FM care ar vrea sa inceapa un nou joc in Romania. Știți unde pot gasi fișierul pentru a juca Liga III care reflecta regulile reale? Multumesc frumos

• 0 replies
    • 831 views
  3. Started by Claudiu A.,

romanian L4 24.3.0.rar

4. Started by Romanian Kimi,

Stie cineva un mod cu stadioanele din romania?

5. Started by Mihai,

Dacă în prima zi a lunii noiembrie a fost lansată versiunea SS Kits pentru Liga 2, în această seară avem plăcerea de a vă oferi şi varianta 3D a echipamentelor pentru această competiţie: Link pentru download: Romanian Liga 2 - 3D Kits

• 1 reply
    • 3.1k views
  6. Started by bogdand13,

Salut, Incep cu pasi extrem de mici sa invat de ale jupuitului (skinning). Daca i se pare cuiva interesanta o recolorare relativ simpla, las aici cateva mostre, sa stiu daca se merita sa-l pun pe steam Multumesc !

7. Started by hflorin,

Cu ocazia sosirii anotimpului de vara, prin urmare si concedii sau vacante, o sa va las Romanian Rebranded. In aceasta versiune, toate echipele din L1 pana in L4 vor avea posibilitate de dezvoltare. Ce contine pachetul: Modificari legislative # Se reduc taxele anuale, pana la 27% (9% pensii, 9% asigurare medicala, 9% impozit), si se aproba noul salariu minim pe economie, in valoare de 800 Euro pe luna brut. (in joc se reproduce mai diferit, dar oricum se simte diferenta). # Nici o primarie, minister, sau orice alta organizatie publica, nu v-a mai avea dreptul sa finanteze echipe de sport. Se vor accepta finantarea grupurilor, echipelor care reprezint…

• 5 replies
    • 1.9k views
  8. Started by Ilici Man,

lucrez la un campionat custom al romaniei. va avea 6 divizii: superliga - 1 serie - 16 echipe liga II - 1 serie - 16 echipe liga III - 1 serie 14 echipe liga IV - 3 serii liga V - 10 serii liga VI - 42 serii (judetele + buc) sistemul de promovare - retrogradare este variat. liga I - primele 8 participa la un playoff similar cu ce e in realitate. castigatoarea ia titlul. urmatoarele 8 participa la un playout cu primele 6 din liga II liga II - primele 6 participa la un playoff ultimile 8 din liga I, ultimile 10 participa la un playout cu primele 8 din liga a III-a liga III - primele 8 participa la un playoff cu ultimile 10…

• 10 replies
    • 3.4k views
  9. Started by Mihai,

Download FMRTE: https://www.fmrte.com/files/file/63-fmrte-24-for-windows/

• 0 replies
    • 1.8k views
  10. Started by stef03,

A reusit cineva sa activeze liga a 3a? Daca da, puteti posta va rog fisierul sau sa imi explice cum pentru ca de cand a iesit editorul ma tot chinui si nu reusesc

• 3 replies
    • 2.4k views
  11. Started by Ilici Man,

Se pricepe cineva suficient la jucatul cu editorul lui peste incat sa-mi explice cum pot face un playoff cu echipe din mai multe divizii?

12. Started by Mihai,

Azi e zi specială așa că primiți nu doar varianta 3D a echipamentelor pentru eşalonul al treilea, ci și varianta SS: Link pentru download: Romanian Liga 3 - SS Kits

• 5 replies
    • 3.2k views
  13. Started by Mihai,

Dacă la începutul lunii vă bucuram cu versiunea SS Kits pentru Liga 2, am zis că nu putem să încheiem noiembrie și fără a vă oferi varianta 3D a echipamentelor pentru eşalonul al treilea: Link pentru download: Romanian Liga 3 - 3D Kits

• 0 replies
    • 1.5k views
  14. Started by hflorin,

Am inceput liga 2, liga 1 deja exista, si se poate gasi AICI.

15. Started by Claudiu A.,

Acum că avem şi FM24 aproape gata de lansare, nu puteau lipsi şi echipamentele din SuperLiga, disponibile în format SS. Patru echipe au câte două rânduri de echipamente, iar restul de 12 câte trei. Link pentru download: Romanian_Liga_1_SS_23-24

16. Started by Mihai,

Tradiţionala problemă a numelor de echipe şi de competiţii nelicenţiate a fost rezolvată de către cei de la FM Scout, care au lansat deja un fix în acest sens aici: https://www.fmscout.com/a-fm24-real-names-license-fix.html Ce conţine? FM24 Real Names Corrected All playable clubs names from all continents All major leagues names All non-playable Europe Top Leagues club names Almost all minor leagues names All Continental, National and National Cups names Continental awards Some stadium names

• 2 replies
    • 1.1k views
  17. Started by Mihai,

După primul eşalon acum a venit rândul celui de-al doilea nivel pentru a primi echipamente noi. În prima zi a lunii noiembrie a fost lansată versiunea SS Kits pentru Liga 2: Link pentru download: Romanian Liga 2 - SS Kits

• 0 replies
    • 1.2k views
  18. Started by Mihai,

După ce ieri a fost lansat pachetul echipamente SS pentru SuperLiga, azi venim şi cu varianta 3D Kits pentru aceeaşi competiţie Link pentru download: Romanian SuperLiga 3D Kits 23-24

• 0 replies
    • 3.1k views
  19. Started by hflorin,

Salutare, Este cineva interesat sa creeze kiturile (pe lângă mine), echipelor din L3 Romania, folosind mostrele de la FC'12 ? https://sortitoutsi.net/content/53758/template-area Eu m-am apucat de ele, am inceput cu seria 1 👍🏻

• 2 replies
    • 1.1k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy