Jump to content

Bine V-am Gasit


Guest gene

Recommended Posts

Va salut domnilor. Sunt din craiova si joc fm incepand cu varianta 2008. Se poate spune ca sunt incepator. Odata cu aparitia fm 2009 am cautat pe net informatii referitor la ceea ce inseamna acest joc, ce implementari s-au adus si lucruri de genul acesta. Intamplator am gasit acest site (recunosc ca aveam nevoie de un site al fm-ului pentru useri romani) si pot spune ca sunt fascinat de nivelul de dependenta creat de fm. Am citit o parte dintre posturile voastre (unele extrem de interesante, altele mai putin) si constat ca aici activeaza oameni demni de luat in considerare in ceea ce priveste opiniile lor vis-a-vis de fm.

In speranta ca, odata cu trecerea timpului, voi afla cate ceva din tainele acestui joc, va multumesc ca aveti bunatatea de a ne impartasi (celor care avem nevoie) din vasta experienta pe care o aveti.

Pace

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy