Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reclamatii Sau Nelamuriri Legate De Forum

Featured Replies

• Replies 249
  • Views 83.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

Mihai sau Noel cand atinge forumul 5000 de posturi mai putem posta ca ii trial version din cate vad :(

OK merci

drogba_15 tinere ...

inseamna ca restu o sa isi faca un cont nou asai ?

• Generaţia de Aur
Datorita faptului ca am hackuit codul sursa al forumului doar cei care s-au inscris in 2004 pe forum, vor putea sa posteze peste 5000 de posturi. Pentru restul imi pare rau... :(

:yeah :yeah :yeah :hysterical:

ok am inteles merci

• Generaţia de Aur

Drogba, stai linistit ca nu atingi 5.000 de posturi. Noaptea iti sterg posturile mai vechi de o luna, deci la tine scad posturile.

• Generaţia de Aur
Drogba, stai linistit ca nu atingi 5.000 de posturi. Noaptea iti sterg posturile mai vechi de o luna, deci la tine scad posturile.

Asociatia nu doarme. Vegheaza!

:hysterical:

• 3 weeks later...
  • Generaţia de Aur

Pana la urma am sau n-am warn? Ca-mi tot apare si dispare. Pentru cat timp e valabil?

Daca eu am warn 33% ca i-am zis lui ita "carnat" atunci respectivul specimen invocat anterior ce warn are si de ce doar warn pentru comportamentul din ultima vreme de pe forum?

• Author
  • MentholBoy

Daca iti mai aduci aminte, s-a precizat undeva pe forum ceva in genul:

- daca cineva o ia razna nu ii da tu lectii de morala sau nu face pe judecatorul cu el. Exista optiunea de report post. Dai un click pe ea si gata. Tunde nenea moderatorul/administratorul.

- ita si-a luat leapsa pe loc.

• Generaţia de Aur

Nici eu nu vroiam sa contest cele doua warnuri primite, dar daca Cristiano o face, de ce sa nu o fac si eu?

Am luat warn pentru smiliul asta " :wanker ". Nu vad nimic jignitor in el, poate doar provocator. In cazul in care e jignitor, ce mai cauta pe forum?

Cat despre Cristiano... :(My Webpage

Mama-ti trimite salutari. E greu pentru ea, la 45 ani, sa gaseasca un reparas de 20. Trebuie sa te grabesti, mai are concediu doar doua saptamani.

• Generaţia de Aur
Nici eu nu vroiam sa contest cele doua warnuri primite, dar daca Cristiano o face, de ce sa nu o fac si eu?

Am luat warn pentru smiliul asta " :wanker ". Nu vad nimic jignitor in el, poate doar provocator. In cazul in care e jignitor, ce mai cauta pe forum?

Mama-ti trimite salutari. E greu pentru ea, la 45 ani, sa gaseasca un reparas de 20. Trebuie sa te grabesti, mai are concediu doar doua saptamani.

Isn't that romantic? :wub:

• Generaţia de Aur

21 :angry:

• Generaţia de Aur

Am discutat cu Mihai - a spus ca nu il intereseaza injuraturile de pe PM intre voi. Totusi trebuie pastrata o limita a decentei, iar Cristiano trebuia sa isi ceara scuze macar.

66%. :(