Jump to content

Care a fost prima tactica folosita in FM 2018?


Mihai

Recommended Posts

L-am luat pe Gradinaru in pauza de iarna, Gustavo era numa' gura de el (comenta ca de ce nu joaca), ca IF juca slab, a avut cea mai mica medie a notelor dintre titulari. Mitrita era comparabil ca joc cu Gradinaru, dar era imprumutat si nu imi place sa cresc jucatorii altcuiva :)

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
3 hours ago, HesseLinK said:

Am castigat liga 1 cu tactica de mai jos, europa league, eliminat in playoff de Zenit. Cupa romaniei si ligii nu m-au interesat, am jucat cu rezervele.

Cupa Ligii nu e scoasa? Asa cerusem si parca nu mai aparea...

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, OutOfMyMind said:

Fix asa. Dar ne suparam cand jucatorii nostri imprumutati nu joaca la altii :D

Experimenteaza cineva tacticile cu trei fundasi? 

eu am incercat un 3-5-2 (in joc 5-3-2 ) la UTA dar am renuntat din lipsa de fundasi centrali in urma accidentarilor

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Eu nu suport 4-2-3-1. Pentru mine 4-3-3 e baza. Inafara de cm03 si fm05 unde cred ca toata lumea a folosit Diablo si de fm10 cred unde am facut un 4-4-2 mortal, in rest am jucat doar 4-3-3. Bineinteles ca acest 4-3-3 variaza de la echipa la echipa si de la editie la editie.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Nu am spus ca 4-2-3-1 nu e buna, dar mie nu imi place. Si in realitate cred ca peste 60% din formatii joaca asa. Cum spuneam, joc variatii de 4-3-3. Am si 4-3-3 cu wingeri ca tactica principala si am si 4-3-3 cu 3ST ca tactica secundara pentru momentele cand nu imi iese jocul cu wingeri. Momentan am 4 cariere de 1 sezon jucate si am reusit o promovare cu ASU Poli, cate un titlu cu PSG si Liverpool si un loc 3 cu AC Milan. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy