Jump to content

FM 2018 Tactics

Zona tactica pentru Football Manager 2018

1. Started by TheRobert,

Am făcut o tactică. Și nush ce aș putea îmbunătăți la ea. Este la fm 2020, dar nu am știut unde să o pun.

• 1 reply
    • 1.5k views
  2. Sunt care incep sa conteste anumite rezultate pozitive inca din primul sezon cu echipe mici si incep sa spuna "dar cum ai adus jucatorul respectiv?". Stai frate ca nu l-am adus pe Maradona, e un simplu jucator. Bineinteles ca daca imi arati ca ai adus tu un jucator de 100 de milioane in Romania atunci te las sa visezi in continuare si sa te distrezi prin editor... Dar la fel de multi sunt si cei care pun jucatorii pe teren doar ca acel jucator poate sa joace playmaker sau advanced forward, in rest n-au habar cum sa speculeze si sa profite de anumite atribute forte ale jucatorului respectiv. Vorbesc si critica precum niste retarzi frustrati. Nu poti profita niciodata …

• 5 replies
    • 2.2k views
  3. Salut , mai am cam 3 meciuri si promovez in liga a 2 a , iar pana acum am folostit un 4-5-1 ca tactica principala .. Ma gandeam daca sa o schimb sau sa o pastrez pentru l2 . As avea nevoie de cateva sugestii de asezari ! Multumesc!!

• 12 replies
    • 4.3k views
  4. De curand am promovat in liga a 2 a cu petrolul ploiesti si as acea nevoie de recomandari de jucatori , in special mijlocasi !

• 1 reply
    • 1.5k views
  5. Loc de laude pentru manageri

• 17 replies
    • 5.3k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy