FM 2018 Tactics
Zona tactica pentru Football Manager 2018
5 topics in this forum
-
-
Sunt care incep sa conteste anumite rezultate pozitive inca din primul sezon cu echipe mici si incep sa spuna "dar cum ai adus jucatorul respectiv?". Stai frate ca nu l-am adus pe Maradona, e un simplu jucator. Bineinteles ca daca imi arati ca ai adus tu un jucator de 100 de milioane in Romania atunci te las sa visezi in continuare si sa te distrezi prin editor... Dar la fel de multi sunt si cei care pun jucatorii pe teren doar ca acel jucator poate sa joace playmaker sau advanced forward, in rest n-au habar cum sa speculeze si sa profite de anumite atribute forte ale jucatorului respectiv. Vorbesc si critica precum niste retarzi frustrati. Nu poti profita niciodata …
-
- 5 replies
- 2.2k views
-
-
Salut , mai am cam 3 meciuri si promovez in liga a 2 a , iar pana acum am folostit un 4-5-1 ca tactica principala .. Ma gandeam daca sa o schimb sau sa o pastrez pentru l2 . As avea nevoie de cateva sugestii de asezari ! Multumesc!!
-
- 12 replies
- 4.3k views
-
-
De curand am promovat in liga a 2 a cu petrolul ploiesti si as acea nevoie de recomandari de jucatori , in special mijlocasi !
-
- 1 reply
- 1.5k views
-
-
Loc de laude pentru manageri
-
- 17 replies
- 5.3k views
-