Jump to content

Noel

Featured Replies

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_19712
eu am votat pentru iertarea pacatelor facute cu sau fara de voie

PS  - ma bag si io la un monopoly.. sau poate un fotbal cu nasturi .. ca vad ca la real fotbal nu va mai bagati pana la primavara

PS 2  - noelu .. am luat tricoul cu lesbienele si in ukraina :P

Fotbalul ala cu nasturi, m-am jucat toata copilaria. Nu stiam nimic de computere si de jocuri pe calculator si pana ain clasa a 8-a m-am tot jucat. In a 9-a a venit un ZX Spectrum si a trecut pe locul 1 :) .

L-ai luat pentru ca you rock si stii de gluma. :yeah

• Replies 75
  • Views 12.2k
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur
comment_19715
Din contra, sanctiunile sunt 4 si gratierea 1. Si nr de voturi se poate vedea inainte de vot. Nu te opreste nimeni sa votezi unde sunt mai multi pentru o anumita sanctiune.

Lol, nu ai pic de logica... :P Propun ca tu sa iei 25% si eu la fel. Pe mine de ce m-ati iertat?

• Generaţia de Aur
comment_19721
2. Ghinionul meu, corect. Puteai sa ma zgarii, sa ma musti de degetul mic sau sa imi mananci pachetul o saptamana. Uff, am scapat doar cu smiorcaieli si petitii la sefii forumului. Acum stau linistit, stiind ce fel de persoana esti. O bomboana de baiat, cum ziceam.

Scuze, dar nu puteam trece peste asta, chiar daca mesajul respectiv e pentru ilici. Frumos exemplu de moderator, nu am ce zice. Dar mi se pare mie ca ti-ai facut aici o descriere perfecta.

Abuzul de putere se pedepseste. Get used to it. Acum pozezi in victima/erou national. :wub:

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_19723

Te rog frumos sa nu folosesti acest thread pentru o vendetta personala.

Faptul ca nu ai fost penalizat in nici un fel dupa mizeriile pecare le-ai scris pe acest forum acum 2 zile ar trebui sa iti zica multe.

Abuzul de putere ? Ma faci sa rad. Nici macar nu am intervenit sa iti sterg injuriile la adresa mea. Pacat ca nu poti vota de mai multe ori, sa dai banbanbanbanbanban. Rezuma-te la glume cu papanasi si la caratul mapelor.

Salutari si sper sa nu ne mai auzim prea curand.

comment_19724

This bird has flown - You have passed GO!, collect 200. Asta nu inseamna ca il dam afara definitiv. Afara cu el de pe forum, ce ban, ce warn. Mergeti toti pe ultima varianta.

• Generaţia de Aur
comment_19730
Te rog frumos sa nu folosesti acest thread pentru o vendetta personala.

Faptul ca nu ai fost penalizat in nici un fel dupa mizeriile pecare le-ai scris pe acest forum acum 2 zile ar trebui sa iti zica multe.

Abuzul de putere ? Ma faci sa rad. Nici macar nu am intervenit sa iti sterg injuriile la adresa mea. Pacat ca nu poti vota de mai multe ori, sa dai banbanbanbanbanban. Rezuma-te la glume cu papanasi si la caratul mapelor.

Salutari si sper sa nu ne mai auzim prea curand.

Haha

stii ceva? eu macar mi-am recunoscut vina. si mi-am cerut scuze.

acum, cu riscul unui mic warn, iti spun FUCK OFF.

Adevarul e ca m-ai prins intr-un moment foarte prost, dar si tu ai fost de un prost gust evident. Nu esti numai tu pe forumul asta, asa ca iti doresc un deget mijlociu infipt intre obrajii aia rosiatici.

Rezuma-te la smiorcaielile tale zilnice, la lipsa respect fata de congeneri, la talentul excesiv cand e vorba de injuraturi, atribute care te fac un colocatar de frunte al cartierului visiniu.

Unii cauta evolutia, altii se zbat in mocirla conditiei lor precare, din care nu gasesc nici o cale de iesire.

Viata frumoasa,

moderator global.

comment_19733

Acest thread nu a fost facut pentru a continua certurile. Daca e sa fim consecventi ar trebui ca cei care decid sanctiunea sa fie Mihai si Ovidiu (Noel se exclude in acest caz) pentru ca ei sunt moderatori globali. Parca asa scrie in regulamentul forumului. Si spun asta nu pentru ca sunt un fan al regulamentelor, dar ar trebui sa fie aceeasi "lege" pentru toti.

Vroiam sa spun ca cei care decid ce sanctiune se aplica ar trebui sa fie aceiasi in toate cazurile.

Si cred ca ar trebui sa aiba un cuvant de spus si raz van helsing si Andrei - moderatorii forumului.

• Author
  • Generaţia de Aur
comment_19735

Intentia mea nu a fost sa continui cearta cu nimeni, am dorit doar sa vad cata lume considera ca am sarit calul si cat de mult. Pentru ca am vazut ca reincepe scandalul am dat ignore anumitor useri, asa ca din partea mea liniste si pace.

• MentholBoy
comment_19742
Acest thread nu a fost facut pentru a continua certurile. Daca e sa fim consecventi ar trebui ca cei care decid sanctiunea sa fie Mihai si Ovidiu (Noel se exclude in acest caz) pentru ca ei sunt moderatori globali. Parca asa scrie in regulamentul forumului. Si spun asta nu pentru ca sunt un fan al regulamentelor, dar ar trebui sa fie aceeasi "lege" pentru toti.

Vroiam sa spun ca cei care decid ce sanctiune se aplica ar trebui sa fie aceiasi in toate cazurile.

In sfarsit un raspuns interesant

• Generaţia de Aur
comment_19745

oh, da, un cuvant ar trebui sa aiba si dobber.

Apropo, ar trebui scos mesajul cu "Aici il gasiti pe delacuesta. si pe fanul lui. singurul." ma intreb de ce oare a plecat de pe forum...

:drool

poate ca ar trebui si eu sa trec peste. pur si implu nu are rost.

comment_19746

Zi deprimanta. Afara cateva grade sub zero. Inauntru caloriferele si cele 15 calculatoare fac o caldura insuportabila, Ferestrele sa deschid periodic. Sunt obosit mort. Azi-nopate m-am culcat la 2:00 ca sa ma trezesc de dimineata la 6:30. Daca stai bine sa ma gandesc este deja o saptamana de cand nu m-am mai culcat inainte de 2:00. Sunt foarte sensibil in privinta somnului. Chiar a inceput sa-mi curga sange din nas din cauza oboselii. Mie care copil fiind boxam la greu cu prietenii de la bloc fara curga pic de sange din nas,

La birou incerc sa recuperez cele cateva zeci de ore de somn lipsa din ultimele saptamani. Incerc sa dorm demn, cu monitorul deschis, parca as studia. Nu reusesc, capul imi cade asemeni pelerinilor din salile reci de astepare. Deprimanta priveliste. Caut o pozitie cu capul sprijinit de maini care sa simuleze un act de concntrare si analiza foarte intens. E buna pozitia. Aproape dorm si imi dau seama ca ar mai fi cate ceva de facut. Preview si captura video. Trebuie sa pun totul la punct inainte de a parasi firma peste o saptamana. Imi aduc aminte ca unul din colegii de catedra ma tot bate la cap sa aduc si eu capitolele mele pentru cartea de structuri de date, ca si cum clase de arbori generali si arbori B se fac asa cum ai clipi din ochi. Iar probleme practice ce se rezolva folosind acele clase le intalnesti la tot pasul, in baruri, la petreceri, la film, in fata unei sticle de whisky.

Am uitat sa spun, din nou, sunt obosit mort.

Vreau sa ma apuc de treaba dar zic, hai sa mai arunc o privire pe forum. Nu-mi vine sa cred doua persoane care mi se pareau de treaba se cearta pe forum. Eu nu am vazut cearta dar din ultimele posturi asa pare ca au avut o incaierare. Pana acum e vorba de Noel si de Ibe. Pe noel il stiu mai de mult iar Ibe e pe gustul meu. Cum ar putea fi altfel cand prima si ultima oara cand l-am vazut el a dat de baut la toata masa.

Aveti dreptate, respectul nu trece prin stomac, dar aburii alcoolui platit de Ibe au trecut prin cap. Nu au fost multe sticle de bere. Ca si-a terminat repede Ilici tortul rustic de ciorba de fasole si am plecat. Dar cate au fost eu fost date de el.

Am vazut ca si Ilici ar avea mici probleme cu Noel. Nu banuiam ca Ilici e asa sensibil. La fel nu inteleg ce are cu noel ca se uita la bestiality. Am vazut cateva clipulete bune. Al fel de adevarat este ca nu am vazut pana acum nici un clip cu gay. Mai Ilici, chiar in halul asta, clipuri cu gay. Daca e asa sper ca nu te uiti si la clipulete cu heterosexuali. Uita-te ca mine la clipuri cu lesbine.

Si ca sa ajung on topic, sunt foarte obosit, unii cand sunt obositi sunt extrem de irascibili, eu n-as avea forta in momentul de fata sa ma cert cu nimeni, totusi sunt foarte obosit. Nu inteleg cum de va enervati pentru cateva randuri scrise, cand stiti ca o prietenie inseamna mai mult decat cateva randuri.

Forumul pentru mine este modalitatea de a mai cere cate ceva de la voi. De a profita de pe urma voastra. Noele ai zis ca imi trimiti si mie bulaneala din Ghencea. Aia in care am fost cunfundati cu cainii care trebuie bulaniti. Ati facut rost de sala sa bagam un fotbal?

Vedeti e foarte util forumul. In rest sistemul de warn si ban ma lasa rece. Ca sa vredeti ca este asa nu ma voi apuca sa injur ca la usa cortului (oare de unde e expresia asta ca la usa sau crapatura corturilor pe care le-am vazut eu in spatele blocului meu si nu au fost putine se auzeau lautari si veselie, ca doar era nunta), ci o sa va intreb simplu, cat pentru un ban:

de unde iau si eu fmro2005 crackuit, dar asa misto sa mearga si ultimul patch. sau daca nu sa imi spuneti unde gasesc un crack si pentru patch. astept hub-uri de dc++, linkuri chiar nume de personaje inchise de pe la Universitate sau Unirii care vand cd-uri piratate. Sau mai simplu, care vi l-ati cumparat original nu vreti sa imi faceti si mie o copie ilegala care sa o pun e pe dc++ si in reteaua mea de la bloc. Hai sa raspandim Football Manager 2005 piratat.

• Generaţia de Aur
comment_19747

Normal si corect ar fi sa decidat ceilalti moderatori sanctiunea pentru Noel. Dar, daca mi s-a cerut pararea, iat-o:

25% warn pentru ce i-a zis lui Emilian. Nu conteaza ca si-a recunoscut greseala.

Ibe avea si el posibilitatea sa-si modifice semnatura deci totul se rezuma la cine avea nervii mai tari.

Ilici, are probleme mari cu simtul umorului. Chiar daca pe o tema mai delicata, n-are nici o scuza ca nu stie de gluma. Chiar glume made by Noel.

Astept cu interes rezultatele.

• Generaţia de Aur
comment_19748
de unde iau si eu fmro2005 crackuit, dar asa misto sa mearga si ultimul patch. sau daca nu sa imi spuneti unde gasesc un crack si pentru patch. astept hub-uri de dc++, linkuri chiar nume de personaje inchise de pe la Universitate sau Unirii care vand cd-uri piratate. Sau mai simplu, care vi l-ati cumparat original nu vreti sa imi faceti si mie o copie ilegala care sa o pun e pe dc++ si in reteaua mea de la bloc. Hai sa raspandim Football Manager 2005 piratat.

Acum e acum!!!

• Generaţia de Aur
comment_19751

Ma faceti sa ma repet. Ma deranjeaza foarte tare glumele de genul celei facute de Noel. L-am rugat sa nu o mai repete si nu mi-a respectat rugamintea. La alte glume nu m-am suparat si nici n-o sa ma supar. Sunt totusi niste subiecte care ma deranjeaza, cum ar fi acesta, glume despre maica-mea etc. Prima data cand am facut gluma am considerat ca nu a stiut ca ma deranjeaza si am trecut peste, rugandul sa nu o mai repete. Faptul ca a ignorat rugamintea mea a atras plangerea facuta catre Mihai.

comment_19752
de unde iau si eu fmro2005 crackuit, dar asa misto sa mearga si ultimul patch. sau daca nu sa imi spuneti unde gasesc un crack si pentru patch. astept hub-uri de dc++, linkuri chiar nume de personaje inchise de pe la Universitate sau Unirii care vand cd-uri piratate. Sau mai simplu, care vi l-ati cumparat original nu vreti sa imi faceti si mie o copie ilegala care sa o pun e pe dc++ si in reteaua mea de la bloc. Hai sa raspandim Football Manager 2005 piratat

Guus, ai PM cu o oferta speciala, sper ca ma ierti ca ne-am certat deunazi.

La 10 cd-uri ai 4 gratis, la 20, 10 cd-uri gratis.

Hai ca poate strangem bani sa facem echipa aia de care ziceai tu.

• MentholBoy
comment_19753
Zi deprimanta. Afara cateva grade sub zero. Inauntru caloriferele si cele 15 calculatoare fac o caldura insuportabila, Ferestrele sa deschid periodic. Sunt obosit mort. Azi-nopate m-am culcat la 2:00 ca sa ma trezesc de dimineata la 6:30. Daca stai bine sa ma gandesc este deja o saptamana de cand nu m-am mai culcat inainte de 2:00. Sunt foarte sensibil in privinta somnului. Chiar a inceput sa-mi curga sange din nas din cauza oboselii. Mie care copil fiind boxam la greu cu prietenii de la bloc fara curga pic de sange din nas,

La birou incerc sa recuperez cele cateva zeci de ore de somn lipsa din ultimele saptamani. Incerc sa dorm demn, cu monitorul deschis, parca as studia. Nu reusesc, capul imi cade asemeni pelerinilor din salile reci de astepare. Deprimanta priveliste. Caut o pozitie cu capul sprijinit de maini care sa simuleze un act de concntrare si analiza foarte intens. E buna pozitia. Aproape dorm si imi dau seama ca ar mai fi cate ceva de facut. Preview si captura video. Trebuie sa pun totul la punct inainte de a parasi firma peste o saptamana. Imi aduc aminte ca unul din colegii de catedra ma tot bate la cap sa aduc si eu capitolele mele pentru cartea de structuri de date, ca si cum clase de arbori generali si arbori B se fac asa cum ai clipi din ochi. Iar probleme practice ce se rezolva folosind acele clase le intalnesti la tot pasul, in baruri, la petreceri, la film, in fata unei sticle de whisky.

Am uitat sa spun, din nou, sunt obosit mort.

Vreau sa ma apuc de treaba dar zic, hai sa mai arunc o privire pe forum. Nu-mi vine sa cred doua persoane care mi se pareau de treaba se cearta pe forum. Eu nu am vazut cearta dar din ultimele posturi asa pare ca au avut o incaierare. Pana acum e vorba de Noel si de Ibe. Pe noel il stiu mai de mult iar Ibe e pe gustul meu. Cum ar putea fi altfel cand prima si ultima oara cand l-am vazut el a dat de baut la toata masa.

Aveti dreptate, respectul nu trece prin stomac, dar aburii alcoolui platit de Ibe au trecut prin cap. Nu au fost multe sticle de bere. Ca si-a terminat repede Ilici tortul rustic de ciorba de fasole si am plecat. Dar cate au fost eu fost date de el.

Am vazut ca si Ilici ar avea mici probleme cu Noel. Nu banuiam ca Ilici e asa sensibil. La fel nu inteleg ce are cu noel ca se uita la bestiality. Am vazut cateva clipulete bune. Al fel de adevarat este ca nu am vazut pana acum nici un clip cu gay. Mai Ilici, chiar in halul asta, clipuri cu gay. Daca e asa sper ca nu te uiti si la clipulete cu heterosexuali. Uita-te ca mine la clipuri cu lesbine.

Si ca sa ajung on topic, sunt foarte obosit, unii cand sunt obositi sunt extrem de irascibili, eu n-as avea forta in momentul de fata sa ma cert cu nimeni, totusi sunt foarte obosit. Nu inteleg cum de va enervati pentru cateva randuri scrise, cand stiti ca o prietenie inseamna mai mult decat cateva randuri.

Forumul pentru mine este modalitatea de a mai cere cate ceva de la voi. De a profita de pe urma voastra. Noele ai zis ca imi trimiti si mie bulaneala din Ghencea. Aia in care am fost cunfundati cu cainii care trebuie bulaniti. Ati facut rost de sala sa bagam un fotbal?

Vedeti e foarte util forumul. In rest sistemul de warn si ban ma lasa rece. Ca sa vredeti ca este asa nu ma voi apuca sa injur ca la usa cortului (oare de unde e expresia asta ca la usa sau crapatura corturilor pe care le-am vazut eu in spatele blocului meu si nu au fost putine se auzeau lautari si veselie, ca doar era nunta), ci o sa va intreb simplu, cat pentru un ban:

Al doilea candidat la postul anului.

Cel mai mult mi-a placut partea asta:

Nu inteleg cum de va enervati pentru cateva randuri scrise, cand stiti ca o prietenie inseamna mai mult decat cateva randuri.

Pot spune ca ai fost in asentimentul meu cand ai scris acele randuri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy