Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Noel


Noel

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Am deci sa sa face acest poll - a vrut sa il faca Mihai, dar l-am rugat cu lingura sa ma lase pe mine sa il fac - pentru a va da sansa, acum, de Sarbatori, sa decideti voi ce pedeapsa mi se potriveste. Pentru ca l-am jignit pe Emil ( greseala marturisita e pe jumatate iertata ), pentru ca l-am facut pe Ibe sa explodeze intelectual ( pe scurt i-au bubuit chilotii de draci ca ii modificam semnatura ), pe Ilici (pentru ca am un screenshot cu el.CENZURA ma impiedica sa zic ce si cum...), si pentru multi altii de care nu imi aduc aminte sa ii fi jignit si pe care evident, in capsorul meu, nu i-am jignit cu nimic.

Deci aveti painea si cutitul acum.

Remember - E serios! Deci votati PE BUNE.

Ne vedem in 2005 :) . Va pupa tata.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply
  • Generaţia de Aur

Nu am nici un user in plus, nici macar nu am votat...

Puteam sa modific razultatul mai ceva ca PSD. Mihai vede totul, deci stati linistiti. E asa surprinzator faptul ca 4 insi, in afara de mine, au considerat ca nu merit ban sau alta sanctiune ? :(

Link to comment
Share on other sites

Man, acum vorbind serios, o sanctiune trebuie sa iei, o chestie ceva, o atentie, o maslina, ca se creeaza precedente naspa, asta e ideea.

Dar decat sa victimizam, era mai misto sa-ti pui in semnatura ceva funny, o mea culpa sau ceva de genu'. Eu trebuie sa recunosc ca nu mi-am dat seama daca e gluma sau nu (si din partea lor) cand te injurai cu Ibe si Ilici Man, dar trebuie sa-ti spun ca pe mine m-a deranjat cand ai spus ca voi deveni "your personal biatch", daca eram face to face ti-o luai in mufeta, dar fiind un forum, am trecut mai usor peste, pentru ca imi prea place sa glumesc si poate intrec si eu masura cateodata.

Eu voi vota sa-ti iei doua warnuri, pentru ca o sanctiune trebuie sa primest (preferem varianta funny totusi), si keep on rocking, daca se poate fara sa jignesti, e perfect!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Se pare ca deocamdata 4 au considerat ca nu merit o sanctiune.

Faza cu biatch e o gluma pe care s-ar putea ca unii sa nu o guste din cauza faptului ca le lipseste probabil simtul umorului.

Biatch e salutul usual intre mine, Mihai si Andrei de exemplu. Blondu a primit cadou de ziua lui un tricou pe care scrie "Suntem 2 lesbiene in trupusorul asta". A gustat gluma, dovada ca a venit de mult eori cu tricoul al fotbal. Glumele cu tenta sexuala se fac in continuare, cine nu percepe diferenta intre o gluma si o chestie serioasa ar trebui sa isi puna in semnatura ceva gen - "Nu accept glume".

BTW cand ai postat ceva gen "Deci Noel a jucat in filme porno cu gay si Ilici cu Animale " ar fi trebuit sa fiu ofensat si sa te caut sa iti sparg gura? Eu am luat-o ca pe o gluma si am raspuns tot cu o gluma. Deci va place sa faceti glume, dar cand altii fac glume va simtiti ofensati?

Aminteste-mi sa nu ma intalnesc cu tine, mufeta mea simpatica vrea sa ramana asa, nice and smooth.

Link to comment
Share on other sites

loool, ideea e ca nu ne cunoastem inca, d'aia poate nu ne potrivim la glume, eu sunt super pasnic, era o metafora, d'aia am si zis ca am trecut peste " pentru ca imi prea place sa glumesc ".

Daca ai un grup de prietene pe care le numesti curvele mele si te duci la o pizdoanca pe care nu o cunosti, care e probabilitatea sa-ti iei o palma peste moaca daca o numesti curva? Same shit here.

Ti-am zis, iti apreciez glumele, d'aia am si intrat la glume cu tine, dar nu poti sa-i acuzi pe ceilalti ca nu au simtul umorului daca nu'ti stiu stilul. Acum ca ai zis, e okei, vrei sa fii my biatch?

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Eu am o mica nelamurire. Practic au votat 2 pentru 25%, 2 pentru 75% si 1 pentru warn... dincolo 4 pentru nici o vina...

scorul e 5-4 pentru o sanctiune, parerea mea... depinde cum privesti problema.. cei care vor o sanctiune sunt 5, cei care vor sa te scoata curat... 4 sanctiunile sunt impartite in enshpe mii de bucati tocmai pentru a-si pierde din "coverage".

:faces

Eu am votat pentru 25% :)

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Doua lucruri te-am rugat sa nu faci:

1) Imi bagasei un status care m-a deranjat si te-am rugat sa-l schimbi inapoi. Ai facut-o.

2) Te-am rugat sa nu mai repeti gluma cu filmul gay. M-a deranjat ingrozitor. Nu m-ai ascultat. Stiu de gluma dar eu chiar te rugasem. Sper ca ai observat ca eu nu am mai continuat cu faza cealalta...

P.S. Si a fost ghinionul tau ca m-ai prins intr-un moment extrem de nervos.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

1. Rationamentul are buguri. Credeam ca unii insista pentru sanctioanrea maea, altii pentru absolvire. Si daca cei care cer sanctionarea sunt mai multi, care sanctiune va fi data?

2. Ghinionul meu, corect. Puteai sa ma zgarii, sa ma musti de degetul mic sau sa imi mananci pachetul o saptamana. Uff, am scapat doar cu smiorcaieli si petitii la sefii forumului. Acum stau linistit, stiind ce fel de persoana esti. O bomboana de baiat, cum ziceam.

E 4 deja? Ca iar ma mananca manutele sa postez prostioare banabile.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

eu am votat pentru iertarea pacatelor facute cu sau fara de voie

PS - ma bag si io la un monopoly.. sau poate un fotbal cu nasturi .. ca vad ca la real fotbal nu va mai bagati pana la primavara

PS 2 - noelu .. am luat tricoul cu lesbienele si in ukraina :P

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Eu am o mica nelamurire. Practic au votat 2 pentru 25%, 2 pentru 75% si 1 pentru warn... dincolo 4 pentru nici o vina...

scorul e 5-4 pentru o sanctiune, parerea  mea... depinde cum privesti problema.. cei care vor o sanctiune sunt 5, cei care vor sa te scoata curat... 4 sanctiunile sunt impartite in enshpe mii de bucati tocmai pentru a-si pierde din "coverage".

:faces

Eu am votat pentru 25% :)

Din contra, sanctiunile sunt 4 si gratierea 1. Si nr de voturi se poate vedea inainte de vot. Nu te opreste nimeni sa votezi unde sunt mai multi pentru o anumita sanctiune.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy