Jump to content
  • 0

Activarea Ligilor 3 Si 4 In Campionatul Intern


Flo

Question

Salutare,

sunt un jucator nou de FM, si utilizator nou pe acest forum. Va rog sa ma luati mai ' usurel' in cazul in care raspunsul la intrebarea mea este cat se poate de evident sau a fost deja adresat pe un al topic :)

Am cumparat jocul recent si as dori sa stiu care este cea mai simpla metoda ( step-by-step ) de a activa ligile III si IV ( adica sa pot antrena acele echipe ) . Din cate am citit pe net , trebuie intrat in editor si activate acolo...am si incercat sa fac acest lucru , fiind insa un ' noob ' veritabil la acest joc, m-am cam pierdut un pic.

Am reusit sa ajung Rule > Add nation Rules > Activate lower division > am activat ligile III si IV insa sunt TOTAL pierdut cu restul setarilor ( cum se promoveaza, playoffs, etc ) si sincer, nu vreau sa stric ceva in baza de date.

Exista undeva un ghid sau ma poate ajuta cineva?

Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

15 answers to this question

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Apropo de lucrul asta ...

Mihai, nu se poate activa liga 3 si liga 4 pe actualul sistem. Din liga 2 retrogradeaza 7(!) echipe si din liga 3 promoveaza 6(!). Am incercat aseara mai multe variante si prin nici una nu am reusit sa-i dau de capat. Cere un numar divizibil cu 6. Can you help us to solve this problem?

Link to comment
Share on other sites

Ok, am pus 6 care promoveaza + 1 playoff din care promoveaza o echipa in liga II.

-Verific regulile si sunt valide, conform editorului

- Salvez editor data

Intru in joc, imi aleag baza de date, imi aleg fisierul de configurare pe care l-am salvat... insa stupoare , la ' Playable Leagues ' imi apare tot numai Divizia I si II .

Ce fac gresit? :pray:

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Stiti cumva care sunt urmatoarele reguli pt liga a 4a in Romania? Vreau sa activez si liga a 4a si sa fac pt fiecare serie un sistem cu 16 echipe.

1. Cati jucatori non-EU maxim in primul 11?

2. Cati jucatori U21 minim in primul 11?

3. Cati jucatori crescuti la nivel national in echipa de start(primul 11 + rezerve)

Ms

Link to comment
Share on other sites

Salut ! Din pacate numai pot descarca fisierul pentru Liga III din link-ul de mai sus .. Imi aduc aminte ca l-am putut descarca atunci cand a fost postat in 2013, acum probabil a expirat sau ceva, are cineva idee cum as putea sa fac rost de el ? eventual il mai are cineva '' aruncat '' prin vreun folder in pc ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy