Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy
Question
Flo
Salutare,
sunt un jucator nou de FM, si utilizator nou pe acest forum. Va rog sa ma luati mai ' usurel' in cazul in care raspunsul la intrebarea mea este cat se poate de evident sau a fost deja adresat pe un al topic
Am cumparat jocul recent si as dori sa stiu care este cea mai simpla metoda ( step-by-step ) de a activa ligile III si IV ( adica sa pot antrena acele echipe ) . Din cate am citit pe net , trebuie intrat in editor si activate acolo...am si incercat sa fac acest lucru , fiind insa un ' noob ' veritabil la acest joc, m-am cam pierdut un pic.
Am reusit sa ajung Rule > Add nation Rules > Activate lower division > am activat ligile III si IV insa sunt TOTAL pierdut cu restul setarilor ( cum se promoveaza, playoffs, etc ) si sincer, nu vreau sa stric ceva in baza de date.
Exista undeva un ghid sau ma poate ajuta cineva?
Multumesc.
15 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.