Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Tactica Liga I


Recommended Posts

Petre Grigoras (Pandurii):

Tactica principala: 4-3-3

Tactica secundara/ofensiva: 4-2-3-1

Tactica defensiva: 4-5-1 DM (desi nu am mai vazut-o de pe vremea lui Bacila)

Dario Bonetti (Dinamo):

Tactica principala: 4-3-3

Tactica secundara: 4-2-3-1 (daca va intrebati cand a jucat asa: Steaua-Dinamo, Curtean trequartista si in alte meciuri cu Danciulescu in spatele lui Niculae)

Tactica ofensiva: 4-2-4

Tactica defensiva: 4-5-1/4-4-2 (acum nu prea mai foloseste)

In opinia mea: Bonetti are putin la Sit Back (nu face schimbari defensive si nici nu trage de timp cand este in fata), putin la Marking (face in principiu markaj zonal si foarte rar pune om la om), un Tempo undeva la mijloc, Pressing peste medie (am vazut deseori jucatorii facand pressing avansat - nu mai vazusem asta la Dinamo din primul lui mandat), Determination mare si Motivating maxim (am vazut cum iese echipa de la cabine aproape mereu - cu Rapid in cupa, cu CFR in supercupa, cu Turnu Severin si Iasi in campionat - si am vazut cum a motivat echipa in mansa retur cu Slovan Liberec). Cred ca are si Working With Youngsters mare (a mizat pe multi jucatori foarte tineri, chiar si in primul mandat), dar Man Management mic (felul in care s-a purtat cu Danciulescu, si-a acuzat jucatorii de blat dupa meciul cu CFR). Are Squad Rotation mic, dar Flexibility mare (plus Fits Players into Preferred Tactic mare la tendencies - Rus joaca acum de la Wide Midfielder, Winger; Curtean a jucat in spatele varfului cu Steaua; Matei a fost folosit pe mai multe posturi in functie de nevoie..).

Sper ca am fost de folos :)

@utistul cred ca la tactica ofensiva a Vasluiului te refereai la 4-2-4 cu Sanmartean Advanced Playmaker si nu Wide Midfielder cum ar juca in 4-4-2

Link to comment
Share on other sites

4-2-4? Nu ma refer la asta....

4-4-2 cum au jucat cu Petrolul. Sanmartean joaca ca mijlocas stanga si intra in centru, deci va avea "cuts inside" (are deja) la actiuni favorite. Playmaker nu exista in Romania asa ceva. Ca se pun jucatori in rolul asta si acestia sunt jalnici, nu se pune. Hai ca poate C. Munteanu cand nu joaca in cupele europene se apropie de asta. Dar eu ca researcher nu o sa pun pe nimeni Playmaker, nici la Vaslui si nici la Chiajna, daca se decide ca voi face eu CHiajna.

Link to comment
Share on other sites

Te-ai grabit, mai este nevoie de cateva meciuri de vazut ca sa stabilesti o formula principala iar tu ai scris 3.De exemplu, la meciul cu Iasi a jucat un 4-3-3, Goga, Ilijoski si Ciolacu varfuri si pe defensiva s-a transformat in 4-4-2.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy