Jump to content

Nedumerire


zolesma

Recommended Posts

  • Generaţia de Aur

Un club care este amator si are jucatori cu contracte de amatori, va fi vreoadata echipa semi-profesionista sau profesionista si va avea bani de contracte/transferuri, daca da in aproximativ cate sezoane?

daca joaca intro liga de amatori va ramane mereu club de amatori. daca promoveaza intro liga superioara (semi-profesionista sau profesionista) atunci si clubul is va schimba statutul.

Link to comment
Share on other sites

De exemplu daca joc in prima liga din Andora, nu isi va schimba niciodata statutul?

Daca vei reusi sa castigi campionatul, vei juca in prima runda de preliminarii din UCL, deci bani vin. Nu stiu daca si jucatorii vor trece de la amatori la semi-pro.

Link to comment
Share on other sites

Hai ca m-am obisnuit sa scriu pe subiectele deschise de altii .

De ce daca transfer un jucator care are valoarea de 50.000 sa spunem pe suma de 750.000 acesta cand ajunge la mine in club automat are valoarea de 750.000 , ce explicatie se poate gasi pentru asta ?

Si inca o intrebare , de ce mie imi vin maxim 35.000 de spectatori la meci si imi spune ca e sold-out cand pe pagina clubului apare capacitatea de 69.333 spectatori ?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sunt la Ajax prin anul 2020 si am deja vreo 15 trofee castigate (campionat, cupa, supercupa si campionat european cu Belgia), am ajuns la reputatie "continental" si am primit cateva oferte de la echipe mari.Intrebarea mea e urmatoarea, daca voi merge la o echipa de prin liga a doua engleza, imi va scadea reputatia?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy